referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Metal vs. hip - hop
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
08.11.2009
pneo    Reagovať
hudba jak hudba
nie len metal ma historiu s hippies ale aj hip hop konkretne rap ma historiu s funky soulu rnb.....ja by som to niak neporovnaval
hudba jak hudba niekoho nieco viac zaujme

len jedine co poviem si pozrite
http://www.youtube.com/watch?v=TBOGqaiVLUs

mna viac osobne zaujam rap ale nemam nic proti metalu ...ale pocuvat metal moc nemozem az na niake vynimky
19.04.2010
123    Reagovať
Re: hudba jak hudba
aké hippies ty sráč? v jednoduchosti: 1. rock - rolling stones 2. punk - ramones, sex pistols 3.METAL - black sabbath, guns n roses, helloween..., 4. stadium rock - queen, kiss, the police 5. grunge - nirvana............JEDNODUCHÉ, NIE???
16.04.2010
Jana Pintešová    Reagovať
DZANA
Som hrdá na to,že počúvam metal.Tá muzika o niečom hovorí,má srdce a ono to je z tých piesní aj cítit.Dodáva mi to maximálnu energiu.Odmalička počúvam gitarovú muziku a inak to ani nebude.Hip-hop mi lezie na nervy,sú to komerčné sračky a chapci ako sa tvária drsne.Je to smiešne a trápne.Akože chudáci,čo všetko prežili a s kade prišli.A čo teraz,sa máme z toho všetci posrat?Dost ma štve,že dnešná mládež na tom dost frčí.Hip-hop sa šíri ako mor,ale dobrú muziku to nezabije.Ešte sme tu my,ludia čo počujú!!!Naštastie!!!!!!
17.03.2008
A.D.FUN    Reagovať
METAL 4EVER
no takze . ja sa drzim hesla metal hybe svetom hip hop rap nechajme detom . nevidim ziaden zmysel v tych trapnych rymovackach do mikrofonu . su to podla mna ciste kraviny . ked zacnete pocuvat metal pochopite co je svet hudby . odporucam:zakk wylde,ozzy osbourne,iron maiden , children of bodom . ved pochopite :D drzim palce deti
28.06.2009
metla zuz    Reagovať
Re: METAL 4EVER
C.O.B. je moje oblubene :-** najviac na nich obdivujem, ako dokazu tak rychlo nahadzovt akordy na gitarach, to su fakt roky driny si nemyslite hoperi ze to je len tak odbrnkat na par strun a "zaskriekat" (ako vy vravite) si pritom
31.03.2010
Slaget_Vid_Blodsalv    Reagovať
Re: Re: METAL 4EVER
Tak tak. Alexi Laiho je uplný borec. Jednoznačne by som ho zaradil medzi najlepších muzikantov sveta. Skutočne šikovný chlapík. Alexi je mojim idolom. Naozaj výborný a talentovaný hudobník
18.02.2010
bolimeprdel    Reagovať
metal
jeste dodam... metal ze se stahuje z internetu? tak mi laskave vysvetlete jak byste chteli v pc zrobit tohle...
http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o
18.02.2010
bolimeprdel    Reagovať
metal
kazdy hopper argumentuje tim, ze kazdemu se libi neco jineho, tak at do nich nerypem. ale jde o to, ze hopperi si pripadaji drsni kdyz se navliknou do trik vetsich nez josu oni sami a kalhoty maji pod rozkrokem. metalista je verny stylu protoze ma rad tu hudbu a ne zpusob oblikani
19.01.2010
Hip Hop!!!    Reagovať
Hip Hop
boss ma pravdu ze hip hop je pravdivy a metal proste ............. kricia a nic viac toto je umenie každy môže byž potom metalista zoberiem mikrofon z internetu stiahnem hudbu a zacnem kricat. A teraz RYTMUSOV album KRAL je perfektny len si vypocuj song Rytmus-král.
13.02.2010
Dvl 666    Reagovať
Re: Hip Hop
Riťhnus si mal svoj album radsej povenovat KAR :-P ale to je absolutne jedno...povedz mi jednu vec...v com je hiphop pravdivy? som zvedavy na odpoved :)
11.02.2010
IRON MAIDEN    Reagovať
No asi ťažko chlapče. Nebudem to opakovať milión-zilión krát že metal neni len vrieskanie. A Rytmus ze kráľ? za to že si dal taký názov albumu KRÁĽ tak všetci sa z neho idú zrútiť že KRÁÁÁĽ...A KRÁĽ ČOHO?? KRÁĽ PRIMITIVNYCH NETALENTOVANYCH VULGARNYCH CHRAPÚNOV!
Ja aj keď vidím tých spolužiakov/tie spolužiacky čo počúvajú hip hop - každé tretie slovo u nich je vulgarizmus,chovajú sa jak chrapúni,odvrávajú atď..."úžasná" kultúra. Komerčná hovadina ktorá oblbuje celý národ.
06.02.2010
SLaYeR    Reagovať
fajn, takze to skus! spievaj s takou tvrdosťou ako spevák zo Slipknotu alebo Slayera!!!pusti si Slipknot-Before I Forget a uvidis, o com vravim!!!
06.02.2010
stifi    Reagovať
Re: bavi vas to?
úplne súhlasím....ja som rocker a stále sa do mňa navážajú, pretože nepočúvam hip hop...sú niektorí aj takí, čo mi dajú pokoj, ale večšina nie...ja len dúfam, že z toho rýchlo vyrastú...
30.01.2010
grisnackh    Reagovať
bavi vas to?
nechapem.......ešte raz nechapem taketo uplne o ničom debaty čo je lepšie......ja som metalovy fanušik a nim aj zostanem lebo metal je pre mna nejkvalitnejšia hudba aka bola kedy vytvorena ......ale taketo trapne žabomyšie vojny že hip hop je lepši alebo metal alebo techno.....to riešia decka čo nemaju čo na robote len sedia za PC a počuvaju negroidneho rytmusa.....ja sa poznam s hip hoprermy a su to miji velmi dobry kamarati a robime si srandu z takych ludio čo sa navažaju do inych štylov lebo takyto zasrani robia hnabu normalnym ludom......každy nech si žije svojim a je pokoj......je mi zvas do smiechu......alebo skor do plaču...
28.01.2010
ja z vas uz nemozem    Reagovať
STE VELKE DECKA
Kazdy preferuje iny styl ja preferujem rock a punk ale nenavazujem sa do inych stylov. Co ked raperi nevedia spievat..koli tomu nebudu spievat. Ak ty by si nemal rad maso...bol by si vegetarian tak by z obchodou vyhodili maso? len koli tomu ze nejaky jednotlivec ci uz je vegetarian alebo ne obhajuje svoje prava a mysli len na seba. Mne sa akurat nepaci ak si niekto pusti hudbu nahlas napr cez mobil a pritom sa zabava je to absolutne netaktne. Potom sa necudujte ze sa niekomu nepaci rap ak pocuju stale len nadavky vsade a nahlas. Kazdemu sa paci nieco ine a nemali by sme odsudzovat hudbu lebo tym odsudzujeme ludi. Vzdy vravim "Ak by si to vedel urobit lepsie tak v pohode odsudzuj" vedeli by ste niekto zaspievat lepsie ako niektori uznavani spevaci? Asi tazko. Mozno par ludi. A rytmus vie aj spievat kedze som to pocul a mam hudobny sluch:D takze kazdy spevak ci uz hip hoperovy musi vediet spievat. Ci uz ide o tempo rytmus alebo melodiu pretoze toto je v kazdej pesnicke a uz zalezi len na spevakovi ako to poda.
21.01.2010
MetalIsMySoul    Reagovať
antihiphop
hej ocuvaj ma ty velky hip hoper ty si asi v zivote nebol na metalovom koncerte ze?a to usudzjem podla toho ze si myslis ze sa metalova hudba stahuje z internetu ... no vidim ze si dost mimo takze no coment!!!
18.01.2010
kissOFdeath    Reagovať
.......
pane boze preco s tym uz vsetci neprestanete??ja osobne mam rada metal rock a podobne ale zase mne nevadi ze niekto iny pocuva hip hop...kazdy ma rad nieco ine ale ked niekto nadava na metal tak to je ina vec ale aj tak sme vsetci jak male deti ktore sa nevedia dohodnut...a v zivote sa ani nedohodneme a ak si myslite ze ano tak ste na velkom omyle...my co mame radi metal nech si poviete co chcete my ho radi mat aj budeme a naopak to plati aj pre hip hop ... takze naco to vsetko je ked sa tym aj tak nic nevyriesi
24.12.2009
boss    Reagovať
podla mna
takze ja som hopper ale nemam nic proti metaalu ale podla mna v hip hop je pravdivy hiphop opisuje toco sa deje na ulici a podla mna je metal kktina akoze nic vzlom ale tam pocut skripanie a vreskot :D:D takze idzte do pi.e z metalom
02.01.2010
Dvl 666    Reagovať
Re: podla mna
Teraz si si troska nasral do huby...pises, ze nic nemas proti metalu, ale v poslednej vete pises "takze idzte do pi.e z metalom"neni to divne?
no hiphop pravdivy? opisuje to co sa deje na ulici? ako by ti "umelci" mohli vediet, co sa tam deje, ked si dojdu do svojho prepychoveho sidla, kde maju, s prepacenim, plnu rit kuriev a neviem coho este.
Posledna vec. Mnohi tu pisete, ze pocujete v metale len vreskot. Oki, ja vam vas nazor neberem, aspon sa budem moct smiat na niekom, kto ani nevie na co nadava, ale nadava na to :)
21.11.2009
Mincoo    Reagovať
Smiech ...
Ludia mne je z vas do placu ... ale skor do smiechu??? Hudba ma cloveka tesit a preto kazdy pocuva co bavi jeho ... predbiehate sa koho hudobny styl je lepsi, ale mali by ste pochopit, ze najlepsi je ten, ktory ta ukludni, da do pohody, mas z neho nieco - pri hudbe mas relaxovat a nie sa rozculovat aky je metal, rock, hip-hop, pop, ... zly!!! Vsetci sa tu hraju na velkych metlacov a hoperov. Hip-hop je takisto umenie ako hociktory iny hudobny styl a to ze to nedokazete pochopit je vas problem. To sa ale tazko vysvetluje dnesnej zaujatej spolocnosti - hoperi vidia len hip-hop, rockeri len rock, punkaci len punk atd. Nastastie je tu par skupin, ktore spojili rock a rap dokopy a vznikli z toho vzdy hity!!!
21.12.2008
:DD    Reagovať
.............
Rap is king , Metal is dead !!!!!
23.12.2008
Dvl666    Reagovať
Re: .............
Rap is shit, Metal is best!!!!!
08.11.2009
pneo    Reagovať
Re: Re: .............
rap is future metal is history
16.11.2009
Dvl 666    Reagovať
Re: Re: Re: .............
Rap is looser....metal never dies...
04.11.2009
asdf    Reagovať
asfghj
ked nerozumiete textu ucte sa anglicky a pochopite ze spievaju o normalnych veciach.
potom si pustite daco od Children of Bodom a nie od Rytmusa
12.08.2009
Metal 4ewer    Reagovať
prava hudba
Ja počuvam hudbu a nie rozpravanie nejakeho sfetovaneho obezneho negra...
04.11.2009
asd    Reagovať
Re: prava hudba
vola sa Sean kingstom a je to stastny tlusty neger nadychany rajskym plynom
02.11.2009
tajne    Reagovať
hi-hop
hip-hop je cool vec ziadna kokotina
01.11.2009
Are You Dead Yet?    Reagovať
Trapny hip hop
Ja sa len cudujem co dnesna mladez vobec vidi na tom hip hope.
Vsak co to vlastne je hip hop - 500 kilogramove sfetovane vulgarne nadrzane svine co nemaju ziadny hudobny sluch,ziadny talent a nevedia ani spievat,len tarat hovadiny a vulgarizmy.
Pritom nevedia robit ani hudbu - poprosia nejaku spolocnost aby im oni spravili na pocitaci 5 sekundovy podklad a hotovo..."vaazne ze umenie".
http://www.youtube.com/watch?v=HZ7pRU277PE - dámy a páni,toto je majster hudobník!! a nie nejaki fetaci co len nadavaju
18.10.2009
Metallica-Lordi    Reagovať
hip hop is deat
hip hop je taka kokotina najme ich oblecenie a hudby a vy hip hoperi chodte do PIČI
25.04.2009
bengoro    Reagovať
hip hop in
je mi zle z tych skurv.nych metalistov co nosia tie stare handry a chodia v hrdzavych skodovkach s nalepkou lebky-to je akurat tak dobre na hallowen a strasenie deti:D,to je 100 x detinskejsie ako hiphoperi,oni aspon vyjadria svoj styl a to co sa im nepaci ako aj mne
07.10.2009
ferdo    Reagovať
Re: hip hop in
ty mas kolko rokov? tipujem tak nieco okolo 13 a menej ale nevadi mozno raz dostanes rozum:) a v zivote som nevidel ziadneho metlaka na skodovke s lebkou nalapenou na skle ale zase som videl neskutocne vela hoperov na skodovke okna otvorene razetak na plno a vsetci kyvali hlavami a ludia na ulici sa po nich obzerali a urcite si vsetci o nich pomyslely jedno a to iste
27.06.2009
metpep    Reagovať
hip hop je na picu
24.06.2009
metlacka_zzuzz    Reagovať
ano jasne a vy ked nosite gate kt. vam pomaly padnu z rite tak si myslite se ste majstri abo co? tak isto aj s trickami po kolena

späť späť   1  |   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.