referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Metal vs. hip - hop
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.10.2007
Imre    Reagovať
Lojzo
najlepsa je aj tak kapela lojzo a senzus vy neznabozi dedinski. odkal sce, ze tu pisete take ubohosti?
02.10.2007
lubos lukac    Reagovať
rap vs metal
ale ne no skuste nekdo zahrat nagitare a zloste z neho pocuvam metal a obliekam sa hip hop a co je na tom nech si kazdi robi co ste
02.10.2007
jebat rap!    Reagovať
rap patri do pice
skurvena hip hoperska a ciganska prefetovana verbez! Fuck Off!
Chojte lizat negrom ciciny ked ich tak obdivujete!
08.04.2007
M4th3W    Reagovať
Objektivnost nadovsetko ;)
Ako zacat...vsimol som si ze 99% z vas ma velmi skreslenu predstavu o tom co hip hop je...ako povedal marcello-nosim to co sa mi paci, a ak je su to pre niekoho gate s pudlom po kolena a XXXL tricka, tak preco nie, niekomu sa to paci, niekto sa v tom citi pohodlne, tak isto ako sa niekomu pacia dotrhane mrkvace a kozene bundy...odsudzovat niekoho kvoli tomu ze sa tak oblieka mi prijde primitivne!!! Takisto neviem kde ste zobrali pocit ze tzv. hip hoperi a hip hop je teraz vsade, bez urazky ale napr. v piatok v meste, mam medzi tymi tonami metalistov, satanistov, punkacov, nackov ci diskofilov velky problem stretnut niejakeho "hiphopera". Za druhe, tvrdit ze hip hop je len o komercii moze tvrdit iba clovek, ktory o tom nema ani najmensieho ponatia, jasne...hip hop sa zacina tlacit do popredia, pretoze sa predava, tak isto ako sa volakedy pretlacala Metalica, alebo sa v tychto dnoch pretlaca Nightwish...to ale neznamena ze kazdy interpret ktory sa venuje tomuto stylu je komercny!!! Existuje nespocetne mnozstvo veci, ktore nemaju s komerciou nic spolocne, a som si isty ze je ich viac nez tych komercnych!!! Tak isto...tvrdit ze hip hop je o nadavkach, a este k tomu o nadavkach na svoju matku...to je ubohy postoj cloveka ktory si mysli ze sa vyzna a vie hovno! Okrem Shadyho nepoznam nikoho, kto by v zivote povedal nadavku na svoju mamu...a keby ste tym textom rozumeli, a skusili ich chvilu pocuvat tak vam dojde ze ma na to aj nejaky dovod...a nerobi to preto ze chce byt husty a nakopat metalistom prdele!!! Tak to nieje!!!:) Poznamka: slovo MOTHER FUCKER nieje nadavkou na mamu! ;) Rovnako zaostaly nazor je ze hip hop je hovorene slovo na podmaze z PíCí...ano, v dnesnej dobe si vela chalanov robi podmazy na compe, neviem ale preco im to ma niekto v potrebe zazlievat...nie kazdy ma zazobanych rodicov ktory len tak vyje*u tri mesacne vyplaty na gramce a dosky!!! Nechcem nikomu hip hop vnucovat, tak isto ako mne nitko nenanuti metal, zda sa mi ale ubohe reagovat sposobom akym tu vacsina z vas reaguje! Nezahram na gitare nic, okrem zaciatku songy Nothing Else Matters...to vie aj moj pes, avsak pochybujem o tom ze sa medzi gitarovimi manikmy najde niekto kto mi bude schopny povedat co je scratch, ako sa robi podmaz na gramcoch a vela inych veci! Vidim ze mate pocit ze kazdy "hiphoper" ma komplexy, ze len kazdemu nadava a podobne, avsak ja tu vidim sameho metalistu co nadava "hiphoperom", tak sa nabuduce aspon zamyslite ludia...Piiiis, Tokyo Penzion 4ewa ;)
02.10.2007
WzorWandal    Reagovať
Re: Objektivnost nadovsetko ;)
tak toto pisal clovek ktoremu ozaj klobuk dole...
07.07.2007
BlackNirvana    Reagovať
to bolo velmi pekne povedane... ale na druhu stranu, vacsina (nevravim ze vsetci) hip-hoperov ktorych poznam sa naozaj tvaria ako majstri sveta, na metlakov s divaju akoze: "e? to co je?!" bez toho aby ich vobec poznali...
neviem sice v akom meste byvas, ale okrem nejakych metalovych koncertov (ktorych je fakt minimum) vidim v sade v meste samych hip-hoperov a ked nahodou vidim metlaka, tak sa teda riadne kuknem, bo to sa nestava tak casto...
potom... ziadna hudba nebola povodne o komercii, ale niektorym ludom je pohodlne nasadnut do rozbehnuteho vlaku, tj. zacat robit nieco pre peniaze ked vidi ze sa to dobre predava...
ehm, no hip-hop ma sice texty, ale niektore su teda fakt skoro ze len o nadavkach a takych velmi prijemych veciach (napr. jeden song, ktory som bola prinutena pocuvat tak casto az sa mi text usadil v hlave: blazo je na pi*cu rapper, nosi zapraveny sveter, lizal mojmu ocovi pos*any anal, teraz mu smrdzi chrapa jak kanal)... hip-hoperi nadavaju na cely svet, nic im nie je dost dobre, snazia sa posluchacom vnutit pocit ze vsetko je na pi... aspon mne to tak pripada... sice metal tiez nie je bohvie ako vesela hudba, ale aspon ma nejaku hudobnu hodnotu, ved za prave hudobnik musi vediet dokonale ovladat svoj nastroj a za druhe ho musi vediet dokonale zladit zo zvyskom skupiny... cize minimalne dvoma nastrojmi a spevakom...
ale hip-hoperi ktori pocuvaju svoju hudbu, neohovaraju hudbu inych a nemyslia si ze su pani sveta, tak s takymi nemam absolutne ziadny problem a myslim ze ani ziaden rozumne uvazujuci clovek...
08.05.2007
zuz93    Reagovať
uuuplne suhlasim:o) myslim ze bolo vsetko povedane vysvetlene vam vsetkym.. niektorí mate veeelmi SKRESLENU predstavu o tom hip hope alebo rape.. abo co chcete.. no tíktorí vyznavaju metal vidia mozno hip hop v tom ze si niekto oblecie xxxl tricko a nohavice podobnej konfekcnej velkosti,nasadia si siltovku a na kazdeho len nadavaju.. pustia si podmaz a donho len nadavaju?? a nema to ziadnu myslienku??? sa niekedy skuste zapocuvat,precitajte si preklad tracku .. neni to len o tom kto ma aky flou abo co..no nebudem to tu rozoberat dalej lebo ja sa tomu sice rozumiem trochu ale ne az tak ako tí co robia treky.. :) a tak podobne wraiteri:)) a takisto nemam nic proti metalu... tak sa respektujme ne??? ved tí co pocuvaju a ziju hip hopom vedia asi menej o metale.. a raperi zas menej o metale.. tak si vymenme nazor a podme domov ne??? preco sa tu vkuse hadame.. k nicomu to aj tak nevedie... chuuus
02.10.2007
WzorWandal    Reagovať
Blbost
viem kazdy ma rad to co mu je najblizsie aj ked pocuvam hip-hop, metal nie nenadavam metalistom. je to umenie hrat a ja to viem a ty ako metalista si napisal presne ten nazor ktory si pisal ze ho maju privrzenci hip-hopu na metal a to ze je to hlupost kde ide len o preukazanie vacsej tuposti medzi kapelami marihuana tu bola uz pred tisickami rokov a ludia vedeli ze ake stavy sposobuje a hip-hop ju nepriniesoml kamarat to je tvoj vymysel aj fanusikovia reggae a inych stylov ju pouzivaju ako sposob uniku z reality....vies kazdy si berie z hudobneho stylou kt. sa mu nelubi len to co sam chce a nie je to vzdy to podstatne o co ide....zamysli sa
02.10.2007
Yozo    Reagovať
najhorsi referat
metal je len vyplod chorej mysle ludi...thak akoze uznavam ze ludia musia mat aj talent aby hrali na gitare...ale nikdy si nic neprezili...ich texty nikdy nebudu mat taky obsah ako hip-hopove texty....thak ako mozno my hip-hoperi nepocujeme nejake zvuky gitary..thak metalisti nepocuju ziadne posolstva,pointy,ironiu,ci humor v hip-hopovych textoch....pocuju len nadavky lebo su ZAUJATI ZE INY A ODLISNY STYL JE V TOMTO OBDOBI PROSTE IN....nik nevie co pride dalsie.....
02.10.2007
Yozo    Reagovať
najhorsi referat
metal je len vyplod chorej mysle ludi...thak akoze uznavam ze ludia musia mat aj talent aby hrali na gitare...ale nikdy si nic neprezili...ich texty nikdy nebudu mat taky obsah ako hip-hopove texty....thak ako mozno my hip-hoperi nepocujeme nejake zvuky gitary..thak metalisti nepocuju ziadne posolstva,pointy,ironiu,ci humor v hip-hopovych textoch....pocuju len nadavky lebo su ZAUJATI ZE INY A ODLISNY STYL JE V TOMTO OBDOBI PROSTE IN....nik nevie co pride dalsie.....
23.09.2007
scarface    Reagovať
sohi..
taze vidim to tak ze vela ale vela ludi co tu pisu proti rapu poznaju akurat tak rytmusa a podobne a to sa potom necudujem ze nadavaju, podla mna by ste sa mali naucit po anglicky a pustit si starsie rapove veci a zapocuvat sa do vypovede, ja nemam nic proti nikomu nek si pocuva kazdy co ce mne to nevadi mam vela kamosov metlakov, punkacov a co.. nemusime sa rozpravat o hudbe a hadat sa do nekonecna co je lepsie a co horsie, hlavne je ze milujeme hudbu a to je podstatne, ja sa netajim tym ze si rad vypocujem hocijaky styl hlavne nek sa mi paci track a je secko v poho, a nevim do tu pisal ze napriklad hoper nevie ocenit spevacku z nightvish, to su take deti len take deti, kazdy normalny clovek to oceni, a aj kazdy vyspely hoper, nemusi sa mu to pacit ale nehejtuje, sak spiva jak nevim co proste spevacka, takisto vem ocenit gitarove umenie.. potom ze rapovat vie predsa kazdy nie? no tak by som si pocuvol rap najkych tych haterov:P potom ze hoperi su len fetaci a vadi vam ze kuria grass, noa? poznam niekolko metlakov, punkacov, diskomanikov a nevim co este ze kuria viac ako hocijaky hoper... sohi peace
23.09.2007
Dušo    Reagovať
hip-hop
no vidno že autor textu vie o hip hope veľký hrubý kokot...
21.05.2007
fiGO232    Reagovať
Metal fan
jebte na to, skutočne p*čoviny su techno, disco, house a pod
13.09.2007
PICHIPICHAL    Reagovať
Re: Metal fan
nesuhlasim s tebou ,si prijebany alebo co tu sa keca o hip hope a metale tak co tu pleties techno ,trance a house,tato hudba je najlepsia na svete a ty sa mozes aj posrat ,vzdy bude!!!!!
06.05.2007
XXX    Reagovať
met.vs.hip-hop
ako moze niekto robit referat metal vs.hip-hop ked je zaujaty pre metal???to je chore?chcem odkazat cloveku co robil tento referat ze vie o hip-hope velke kulove...a ty chytra...hudba sa nerobi na PC ale robi ju DJ z platni...ty cvok..
13.09.2007
PICHIPICHAL    Reagovať
Re: met.vs.hip-hop
hlupak ze vraj dj to niesu ziadny dj ved to su smiesne postavicky co sa hraju na dj -ov ,nikdy nebudu taky dj ako Dj tiesto a spol.
12.05.2007
Blairka    Reagovať
aha...takže hudba pre hip hop sa nerobí na PC,ale robí ju DJ s platni?!!By som chcela vidiet kolko magorkov by si dalo tú namahu aby s hudobnými nástrojmi nahrali hudbu pre H16,Rytmusa,Luzu...veď každý čo vie hrať na gitare,bubne,flaute....by v živote nevstúpil do takej spoločnosti nafúkancov...jediný raper co ma živú hudbu je Tupac,a to až po jeho smrti, a poďalšie si myslím,že ten beatbox ,či čo,je ešte väčšie umenie ako samotný hip hop,lebo ten co ,správne povedané !dával! beatbox vo francuzkej superstar a popritom ešte aj dokázal spievať si naozaj zaslúži "rešpekt".
22.06.2007
sonikes    Reagovať
Re: Re: met.vs.hip-hop
hmm noo nevim ale co v zivote dokazal taky rytmus alebo H16 to ma by co..zato ze p..ju na mamy a na mesto v ktorom vyrastali to ma byt hrdinstvo???myslim si ze je to chore..preco neurobia nieco preto aby to zlepsili ale en picuju.myslim si ze hiphop je dost od veci hudba..a metal a aj punk je dost svely
21.06.2007
Syneth    Reagovať
looool hiphoperko si hubu otvoril!!! si v živote nepočul o programoch na mixovanie hudby?
napr. Traktor DJ studio, pioneer pro dj???
ja som tiez begginer DJ a poviem ti že ntakéto programy stoja viac ako priemerné DJ vybavenie (2* pioneer cdj 200) + nejaký ten 4kanálový mix...
tak pokiaľ nemáš čo povedať nehovor radšej nič...
21.06.2007
Syneth    Reagovať
kamaratko... ja som typ Metal/trance (aj ked to navzajom nesedi...) a poviem ti ze hip hop sice na platniach dj-i mozu robit ale je to mozno 5 % a stale sa to povazuje za elektronicku hudbu... a je to pravda!!!
METAL RULLEZ (gothic,black)
Trance and PSYtrance rullez
05.09.2007
roni    Reagovať
hip hop is cool
Vsetci len nadavate na hip hop ale kazdy si pocuva svoju hudbu ja pocuvam hip hop a ty pocuvas metal tak pocuvaj co chces a nejeb tu spinu na hip hop.kazdy hovori ze hip hop su drogy a metalisti ktory fetuju a pichaju si do kabla vselijake humusne veci tak to je v pohode.Nehazde spinu na to co nepoznate a nechapete.
29.08.2007
Free    Reagovať
Metaaaal
Metal jednoznacne rullez ;) ale kazdy nech si pocuva to, co sa mu paci... Moj subjetivny nazor je ten, ze "nahovorit" nieco do podmazu, ktory ani sam neurobi je trapne... Hlavne ked 50% vsetkych slov su nadavky.. Ved naco by sa mal niekto ucit hrat na hudobnom nastroji, ked moze z pubertakov vytrieskat prachy svojimi nadavkami? Ved zakazane ovocie chuti pubertakom najviac :) Blbe je len, ze si to uvedomi iba mensina vsetkych potencionalnych posluchacov.. Ale aby som nebol len proti hip hopu a rapu, tak mam kopec takych kamosov a su viac nez v pohode.. Ved ide predovsetkym o povahu a charakter cloveka a nie, ze co pocuva, ale nad tymto sa ajtak zamyslia iba ti inteligentnejsi... Metaal Up Your Ass ;)
26.08.2007
orion    Reagovať
metal forever
akoby som to písal ja sám je to výborné a sadí to s mojím názorom
18.07.2007
Mončiča metal 4ewa    Reagovať
hip-hop je chorý
No...ja si myslím že hip-hop je len frajerina a texty sú iba o tom kto má aké gate a kto je lepší a že rytmus má nové dvd a druhý nie..aj som bola nutena počuvať jednu pesničku a ten text nemal význam...bolo to od veci si myslia že keď si dajú na hlavu palacinkár a na reťazách budú mať poklop s kanála už sú machri a nik iný neexistuje iba oni...a čo sa týka hudby to spravím na kompe za 5 minút...už aj moje spolužiačky sú s toho celé happy elebo chcú byť machri..a jediná moja normálna spolužiačka ktorá žila na speed a heavy metal sa už dala na hip-hop...takže si velmi cením metalistov a hip-hop pokladám za chorý štýl hudby...
16.07.2007
KUBO    Reagovať
metal alebo hip-hop??
som metlak...a pocuwam aj rock ....metlaci maju ravdu...aj nemaju......nieje kazdy hip-hop zly ...ale 99% hip-hopu je zla a trapna....newiem bavi vas nadavat na rodinu,na matku??to je choreeee ...spustene gate,nadavky,drogy...to sa vam paci??....male 11-13 rocne detska sa k tomu pridavaju ....lebo nechapu zmysel hudby ale vidia tham iba nadavky ,drogy....a chcu byt tiez frajeri ....thak si kupia xxxxxxxxxl gate tricko....a zacnu sa hrat na hip-hoperou....to je otras....ja hip-hop newem odcenit lebo to je iba hudba (styl) ktora je tvorena umelo ....a su to iba hovorene prazdne slowa ..ktore nemaju pointu...ale metal rozprava(poukazuje) na lasku,nenavist,smrt,utrpenie,...a poukazuje na svet ktory sa pomaly zenie do zahuby....a oproti hip-hopu je tvoreny umenim...umenim hrat na gitare,bicich,bass/gitare...a pod.......newiete si predstavit hip-hoperi kolko hodin stravia v skusobni kym poriadne zahraju pesnicku....a to preto lebo chcu byt stale lepsiii a lepsiiii......a to iste rock .....ked pocujete sola tych gitaristov...thak mi behaju zimomriavky po chrbte a som uplne mimo z toho ....leboje to naozaj umenie.....a nie nadavanie a hranie sa na sefov .......thakze METAL and ROCK 4EWER
P.S:BULLET FOR MY VALENTINE IS BEEEEST
05.07.2007
X69X    Reagovať
metal4ever
hm.ludia podla mna metal je ppc ale zase ked berie niekto na tie svoje vytahane gate to je niekedy sexi ale na fetakov nemaju tie dlhe vlasy.boze sa k netreba to nikomu brat to chapem ale nechapem preco sa robia takymi tvrdymia j v tych nadavka uplne nevidim v tom zmysel niekedy to je ubohe ako nadavaju na svoje mamy na fetakov hlavne a ked my.......co i m my robime ani sa neobzrieme .....sa robia ze su daky sefovia a pritom su nic...niekedy ale treba to chapat bez takych ludi by tiez nebol svet zaujimavy ale musitee uznat ze metal rock je vacsia makacka ako hip-hop a tie silty fuuuuj
28.06.2007
st-kalmah    Reagovať
tupci
No takto : V H-H si vymyslis daky text akoze s myslienkou, o tom istom ako zarabas "keš" aky si ty king a ostatni hovna, zrecyklujes podmaz, a hitovka je hotova. Metal je komplexna kombinacia nielen gitar, ale aj basy, klaves a bicich, to vyzaduje nielen nejaku tu prax a skill ale aj dost financii na vybavenie nejakej tej kapely, nie ze si zmyslis : a ja idem robit metal, a o pol roka bude vsetko hotove. Este to ze metal je jeden z mala zanrov ktore su kombinovatelne s klasickou, vaznou hudbou, ktora tu bola uz storocia predtym ako vobec boli tie vase platne
15.06.2007
Only    Reagovať
Hip-Hop Verzus metal
Zoberiem to poporiadku.Pocuvam hlavne rock metal ale vypocujem si aj klasiku sem tam alternativny alebo progresivny styl.Hip Hop je styl nepochybne aj zivotny styl poznam vela kamaratov ktory ho maju radi a citia s nim.Neberiem im to.Avsak mame tu aj komercny styl hip hopu ktory naozaj ukazuje len na to ako najviac nadavat a ake nosit oblecenie bohuzial chapem aj ludi ktory si kupia siroke nohavice a siltovku(kelnu) preto aby sa pacili dievcatam alebo aby boli in skratka to dneska bezim aj ked moje srdce patri metalu nikoho neodsudzujem vezmite si taky Jazz ani najtechnickejsi death metal sa mu nemoze vyrovnat co sa tyka komplexnosti a narocnosti je to velmi tazky styl a dokazu ho pochopit len hudobnici(zvetsa)Metal/Rock ma ine hodnoty ako hip hoperska zakladna ale tak ako ja dokazem respektovat HiP hoperov tak oni nedokazu respektovat mna a hned mi nadavaju aky som kkt a zobrak a pritom nemam ani dlhe vlasy ani nechodim v ciernom.Ja som v zivote nevynadal nejakemu hubarikovi ze pocuva co pocuva je to jeho vec.Pokrutim si nad tym hlavou a pustim si to co mam rad.Metal je boji dobra zla laske miery slobode alebo ten tvrdsi je o apocalypse a o tom ako sa svet pomaly ruti do skazy v tom nieco pravdy bude.Hip Hop je o tom aky zivote je nema ziadne idealy a snazi sa to vykreslit realne.Ale da sa to aj bez nadavok.Nechcem aby vsetci co nepocuvaju metal zacali.Chcem len aby tak ako ja dokazem pochopit ludi co pocuvaju hip hop alebo pop nech oni pochopia mna ze som si vybral to co je mojmu srdcu blizke bez ohladu na to ako na mna budu pozerat ostatny koniec koncov to vzdy dopadne tak ci som schopny zit sam so sebou.Ja by som mal tvorit spolocnost nie spolocnost mna.
14.06.2007
Ruzicka    Reagovať
(:HiP-HoP:)
JE TO FAJN REFERAT.......HIP-HOP TO JE SUPERRRRRRRRRR RADA POCUVAM H-H

späť späť    11  |  12  |  13  |  14    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.