referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Metal vs. hip - hop
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
14.06.2007
Ruzicka    Reagovať
(:HiP-HoP:)
JE TO FAJN REFERAT.......HIP-HOP TO JE SUPERRRRRRRRRR RADA POCUVAM H-H
03.06.2007
Holly    Reagovať
VSTAVAT !
lidicky klidek :P naco sa hadat ? ved zivot je taky klasny a navyse kazdy kto ste tu pisali prispevky zije hudbou .... svojou hudbou ... ci je to h-h alebo metal .... pre kazdeho je velmi dolezita jeho hudba preto si myslim ze ak si budete navzajom svoju hudbu len ociernovat nic tym neziskate lebo sa navzajom nepresvecite ! tak naco sa hadat pre nieco co nema ziadnu pointu ??? tiiii mudrejsi si tu to len precitaju a zasmeju saa nad tym a tiii hlupsi sa budu snazit donekonecna vtlacat inym d hlôavy ich vlastne nazory ! preco to vlastne robitte ? nechajte si ludi utvorit na hudbu vlastny nazor ! ved v kazdom style sa da vzdy nieco dobre najst ....... ci uz ide o h-h alebo meatl ... kazdy mi to urcite potvdi ... naco sa obmedzovat ! a duhlasit uz ani neviem s kym ze posudzovat ludi podla toho ako vyzeraju a ako sa obliekaju je primitivizmus !!! schopte sa ludia ! a neplytvajte cas rozmyslanim nad slovami ktore by najviac vystihli aky uzasny je vas styl ! Zapni si hudbu a bud rad ze maju ludia rozne nazory pretoze by vsetci ludia na svete pocuvali tu istu hudbu a nebolo by si z coho vyberat !
03.06.2007
AShA    Reagovať
Hip-Hop vs. Metal
S casti mas pravdu ale myslim si ze metal je v koreni podstaty textovo podobny zanrom. odlisny je akurat sposob akym je podavany. hip-hop rapuju a metal zas "ziapu" mne osobne sa pacia oba tieto styly a nemam proti nikomu nic :) tak preco rozdelovat opat nieco spolocne??ved "mier" kricia matalisti punkeri aj hip-hoperi a to ze hip hop vulgarne nadava a osocuje "jedinca" nieje prenic zanic...zober si taslera...kto to je?co urobil?....jasne ze nadavaju aj na jeho styl hudby ale metalistom sa paci tiez metal a nie pop...kazdy si ide svoje .... a to ze hip-hoperi chodia v sirokych gatiach a vo velkych trikach vyjadruje ich styl ako je typicke pre metal a punk cierna alebo vybijany opasok ci cierna linka na oci.papa
29.05.2007
ann filth    Reagovať
metal
metal je metal:)
27.05.2007
DEATHMETAL    Reagovať
VADER
PANKACI AJ S HOPERMI DO PLYNU

deathmetal RuuuuuuuuuuuuulZZZZZZZZZZZZ
21.05.2007
Stradam    Reagovať
metal
ci drbe techno, disco, house kde to ten svet speje
19.05.2007
marisska    Reagovať
hiphop is the best
..no tak..je sice pravda ze hiphoperi casto urazaju ludi a spolocnost..ale hiphop je len neslusne vyjadrovanie o skutocnosti tochto sveta.ludia poznaju len ten komercny hiphop v ktorom sa nadava ale hiphop ktory nie je taky znamy je skvely..snazia sa poslat ludom posolstvo aby sme sa zamysleli nad tym o com rapuju..raperi su aspon uprimni a povedia narovinu co si myslia..hocijaky iny spevak by si urcite tiez v pesnicke zahresil ale neurobi to..mne osobne dava hiphop vela do zivota viem sa pri nom zamysliet..nemam rada ludi ktorí ho pucuvaju len preto lebo teraz leti..hiphop je kulrura ktory by mal zasiahnut cely zivot praveho a skutocneho hiphopera..a nie iba vtedy ked je znamy..nakoniec poviem uz len tolko ze hiphopom by mal spravny fanusik zit naplno vo vsetko a pocuvat len a len hiphop nic ine...tak to je moj nazor natoto..majte sa hiphop 4ever
17.05.2007
hlodo    Reagovať
-----
metalove decka dospejte uz :D
06.05.2007
kika    Reagovať
hip-hop4ever
hovori o zivotr,je to king!!!!!!!!!!!!!!!
04.05.2007
ROMAN    Reagovať
nejlepší je karel got
FUCK HIP HTROP LOP HOP NEJLEPší JE KAREL GOT
02.05.2007
san    Reagovať
Hip-Hop zije
metal je picovina dlhy vlas skap
29.04.2007
myyya    Reagovať
metal is king!!!!!!!!!
pozrite sa na mna...ja totalne nenavidim hip-hop a nikdy ho ani mat rada nebudem...neviem co na nom vidia.Jedine tie nadavky a trapne poskakovanie....Ale metal to je úplne nieco ine...ked sa clovek dokaze vzit do skladby tak je úplne mimo...a mohli by ste odcenit aj snahu tych ludi co v danej kapele hraju...stale na sebe makaju a snazia sa byt stale lepsi a lepsi....v skusobniach stravia neuveritelne hodiny kym bude pesnicka zahrana tak ako si to predstavovali...v hip-kope sa tak akurat mozu ucit nove nadavky, nic viac nedokazu...je to omnoho jednoduhsie a tak nechapem ludi co odsudzuju metal a uznavaju hip-hop...dobre pochopim, kazdy ma svoj vlastny styl hudby ale nech aspon nehovori, ze hip-hop je narocnejsi alebo ze metalisti len skriekaju a revu....je to uplne nieco ine....
28.04.2007
KUačaa    Reagovať
KUačaa
hip-hop je king
22.04.2007
....FUGAS:...,    Reagovať
HIP-HOP
"Hip-Hop" JE NANIČ HUDBA.....
NEVIEM, ČI SI NIEČO NEKOMPENZUJÚ TOU VULGARNOSŤOU.
BEZ HIP-HOPu BI NA SVETE BOLO LEPŠIE.
15.04.2007
Danny    Reagovať
metal
pozrite, ja som metlak..ale to ako chapete raperov je blbé. Hip Hop je hlavne o kultúre.lenže to naši h-h nevedia..malé decká s čiapkami čo majú 12 rokov a fajčia za činžiakom jednoducho potrebujú niekam patriť.A kedže H-H je kultúra pomerne nová,stále vo vývoji, je jednoduché pridať sa.Na metal treba mať cit..Keď človek počuje sólo Slasha vo Sweet child o mine..alebo nejaký melodický death...(mám radšej tvrdšie veci) tak je v extáze.A hip hop ? kývanie hlavou,kývanie rukou,trápne frázy..nikedy mi to pripadá ako básnici bez papiera..kecajú o ničom.Ale niektoré ich "piesne" majú aj pointu, ale ta uteká od nich preč.že vraj hip hoperi nestrúhajú frajerov ? O tom by som ti vedel popísať dvojstranový sloh.proste väčšijna hh,nie sú vlastne hip hopperi..sú to len malé komerčné decká čo sa snažia zapadnúť a mať ochranu.ale veď o tom v tomto svete ide...ale fakt..v metale je cit,život, smrť..tam je všetko..a hip hop? kultúra širokých gatí..NIE, dakujem pekne
15.04.2007
Danny    Reagovať
metal
pozrite, ja som metlak..ale to ako chapete raperov je blbé. Hip Hop je hlavne o kultúre.lenže to naši h-h nevedia..malé decká s čiapkami čo majú 12 rokov a fajčia za činžiakom jednoducho potrebujú niekam patriť.A kedže H-H je kultúra pomerne nová,stále vo vývoji, je jednoduché pridať sa.Na metal treba mať cit..Keď človek počuje sólo Slasha vo Sweet child o mine..alebo nejaký melodický death...(mám radšej tvrdšie veci) tak je v extáze.A hip hop ? kývanie hlavou,kývanie rukou,trápne frázy..nikedy mi to pripadá ako básnici bez papiera..kecajú o ničom.Ale niektoré ich "piesne" majú aj pointu, ale ta uteká od nich preč.že vraj hip hoperi nestrúhajú frajerov ? O tom by som ti vedel popísať dvojstranový sloh.proste väčšijna hh,nie sú vlastne hip hopperi..sú to len malé komerčné decká čo sa snažia zapadnúť a mať ochranu.ale veď o tom v tomto svete ide...ale fakt..v metale je cit,život, smrť..tam je všetko..a hip hop? kultúra širokých gatí..NIE, dakujem pekne
15.04.2007
Danny    Reagovať
takže
pozrite, ja som metlak..ale to ako chapete raperov je blbé. Hip Hop je hlavne o kultúre.lenže to naši h-h nevedia..malé decká s čiapkami čo majú 12 rokov a fajčia za činžiakom jednoducho potrebujú niekam patriť.A kedže H-H je kultúra pomerne nová,stále vo vývoji, je jednoduché pridať sa.Na metal treba mať cit..Keď človek počuje sólo Slasha na Sweet child o mine..alebo nejaký melodický death...(mám radšej tvrdšie veci) tak je v extáze.A hip hop ? kývani hlavou,kývani rukou,trápne frázy..nikedy mi to pripadá ako básnici bez papiera..kecajú o ničom.niektoré ich "piesne" majú aj pointu, ale ta uteká od nich preč.že vraj hip hoperi nestrúhajú frajerov ? O tom by som ti vedel popísať dvojstranový sloh.proste väčšijna hh,nie sú vlastne hip hopperi..sú to len malé komerčné decká čo sa snažia zapadnúť a mať ochranu.ale veď o tom v tomto svete ide...ale fakt..v metale je cit,život, smrť..tam je všetko..a hip hop? kultúra širokých gatí..NIE, dakujem pekne
15.04.2007
Danny    Reagovať
takže
pozrite, ja som metlak..ale to ako chapete raperov je blbé. Hip Hop je hlavne o kultúre.lenže to naši h-h nevedia..malé decká s čiapkami čo majú 12 rokov a fajčia za činžiakom jednoducho potrebujú niekam patriť.A kedže H-H je kultúra pomerne nová,stále vo vývoji, je jednoduché pridať sa.Na metal treba mať cit..Keď človek počuje sólo Slasha na Sweet child o mine..alebo nejaký melodický death...(mám radšej tvrdšie veci) tak je v extáze.A hip hop ? kývani hlavou,kývani rukou,trápne frázy..nikedy mi to pripadá ako básnici bez papiera..kecajú o ničom.niektoré ich "piesne" majú aj pointu, ale ta uteká od nich preč.že vraj hip hoperi nestrúhajú frajerov ? O tom by som ti vedel popísať dvojstranový sloh.proste väčšijna hh,nie sú vlastne hip hopperi..sú to len malé komerčné decká čo sa snažia zapadnúť a mať ochranu.ale veď o tom v tomto svete ide...ale fakt..v metale je cit,život, smrť..tam je všetko..a hip hop? kultúra širokých gatí..NIE, dakujem pekne
14.04.2007
ana    Reagovať
pohoda
viete co ? vsetci ste tu chudaci .... nech si kazdy mysli ci chce .... preco sa hadat ? k nicomu aj tak nedospejete a len budete z toho nervozny ako ja ! :) tak laskavo klidek
P.S. METAL 4ever
P.S. 2 zdravim vsetkych H-Hooperov =)
14.04.2007
ana    Reagovať
POHODA
viete co ? vsetci ste tu chudaci .... nech si kazdy mysli ci chce .... preco sa hadat ? k nicomu aj tak nedospejete a len budete z toho nervozny ako ja ! :) tak laskavo klidek
P.S. METAL 4ever
P.S. 2 zdravim vsetkych H-Hooperov =)

späť späť   11  |   12  |  13  |  14    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.