referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Metal vs. hip - hop
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.04.2007
mato    Reagovať
reakcia
Hlodo si typicky pripad hip hopera,ja si myslim ze je lepsie "drnkat na gitarku" ako sa niekde zaje..... a hulit travu a ten prejav jednoducho nadhera-dick, chobotiny, skapte mrtve deti . . . to si vymyslel sam alebo to pouzivaju vsetci hop - cuperi, proste chudac
13.04.2007
mato    Reagovať
Re: reakcia
Hlodo si typicky pripad hip hopera,ja si myslim ze je lepsie "drnkat na gitarku" ako sa niekde zaje..... a hulit travu a ten prejav jednoducho nadhera-dick, chobotiny, skapte mrtve deti . . . to si vymyslel sam alebo to pouzivaju vsetci hop - cuperi, proste chudac
13.04.2007
mato    Reagovať
hlodo
13.04.2007
mato    Reagovať
hlodo je k****
09.04.2007
Hlodo    Reagovať
pre teba ty decko
tak ma pocuvaj sem ty mlady 14rocny zakomplexovany temny fagan, toto nieje ziadny trapny referat, asi moja najzbytocnejsia strata casu ked tak rozmyslam, toto je len tvoj trapny neobjektivny nazor na hip hoperov, neviem co ta stoho svrbi chrapa ze si ju musis riesit , po nociach nemas co robit okrem drnkania na gitarku a zahumusovania internetu takymito sprostostami , radsej sa osprchuj , kup si farebne- necierne oblecene, ostrihaj si tie tvoje dlhe janosikovske skuty, umi si xicht od make-upu, a radsej sa uc do skoly ked nevies co s volnym casom, a laskavo uz dospej a vyliec sa stoho exemu zvaneho metal rock a podobne sracky na gitarkach, som rad ze ta nepoznam ked trepes taketo chobotiny, to sveci o tom aky si dick, viac uz nemam k tebe co povedat, skapte mrtve deti
08.04.2007
M4th3W    Reagovať
Skoro som zabudol...
rap...to nieje hovorene slovo, to su rymy, a ak ste si nahodou este nevsimli, tak rym je podstatov kazdej songy ktora ma slova...tak isto ako Metalu, Popu alebo Rocku...takze ak hiphop nieje hudbou, potom hudbou nieje ani metal...okrem toho hudba predsa nemusi byt o slovach...v klasickej hudba sa nespieva, nespieva sa ani v mnohych alternativnych styloch, takze to ze do tych podmazov niekto rapuje predsa neznamena ze to nieje hudba!!!
08.04.2007
Jama Spack    Reagovať
Ty nevies nic o Rape
Tento referat pisal urcite daky Mentalista...Chlapce ty vobec nevies o com je rap,to co si tam napisal to bolo dost slabee traapne a vidiace len jednu stranu veci,UUUUUUPPLNEEE trapny o nicom referat...PS-Ak si myslis ze rap je len to co si tam napisal tak to skus zacat robit tak ako si to popisal :-DDD Skoncil by si ako Mokra Ciara(Modra Ziara)..Ze podmazy na PC :-DDDDDDDDDDD Slaby ujeb
01.04.2007
marcello    Reagovať
blog.
tak za prve, toto je blog. cize vyjadrenie osobnych nazorov. keby si pisal referat, tak si ho moc ani neviem predstavit.

hip hop nekomentujem.. niekomu sa paci(povacsine). ludia by sa nemali ale az tak ovplyvnovat stylom.. sme slovaci, preco je vsetko ovplyvnene amerikou?

ja pocuvam aj metal, ale nenosim kozene obtiahnute gate, ani nic spolocne so stylom.. nosim, co sa mi paci.. a gate s pudlom po kolena to nie su.
01.04.2007
marcello    Reagovať
blog.
tak za prve, toto je blog. cize vyjadrenie osobnych nazorov. keby si pisal referat, tak si ho moc ani neviem predstavit.

hip hop nekomentujem.. niekomu sa paci(povacsine). ludia by sa nemali ale az tak ovplyvnovat stylom.. sme slovaci, preco je vsetko ovplyvnene amerikou?

ja pocuvam aj metal, ale nenosim kozene obtiahnute gate, ani nic spolocne so stylom.. nosim, co sa mi paci.. a gate s pudlom po kolena to nie su.
01.04.2007
marcello    Reagovať
blog.

01.04.2007
marcello    Reagovať
blog.

23.03.2007
mato    Reagovať
je to tam
ako fakt nechapem tych ludi co pocuvaju hop-cup ci hip-hop(pardon) hram v kapele na basu a poviem vam je to drina dat dokopy pesnicku co sa paci len par ludom, tak neviem co ti druhi vidia na hip-hop-e ved ti co sa hraju na spevakov nespievaju, tych by zotrel aj robo kazik! vy co viete o co ide ked napriklad hammet,laiho alebo iny gitarista zacne solo- nieco prenadherne, nedajme sa od nejakych zkomercnenych prdkov co si seru do huby
22.03.2007
peace    Reagovať
niet co dodat
ja budem fakt objektivna...takze v dnesnej dobe je vela zanrov,s kt. si mozeme vybrat...co sa tyka metal-u a hip-hop-u...tak len tolko,ze nemusim velmi ani jedno,ani druhe...ale je aj pravda,ze niektore vecicky su fakt brutalne...a mozno niektoho aj nepotesim mojim nazorom,ale viac je lepsich tych metalovych veci :)
22.03.2007
Nirvana    Reagovať
štýl.
Metal,to je lepšie než Hip-Hop.
20.03.2007
frantisek    Reagovať
Kvalita
dobry referat vynikajuco vystihnuty styl "myslenia" nasich uzasnych hiphoperov
18.03.2007
ganja 4ever    Reagovať
komercnost
referat mohol byt troxu objektiwnejsi, ja osobne preferujem najwiac reggaeton a pod., ale uznawam aj ine styly, medzii ktore patri hlawne hip-hop, no w dnesnej dobe sa stale wiac a wiac zkomercnuje... ato je welka skoda, kedysi to bolo wiac o myslienkax a nie o tom, kto na tom najwiac zarobi....
11.03.2007
heheh    Reagovať
METAL
vy idioti a ze vraj je h-h lifestyl ?! prosim vas aspon sa nestrapnujte ! co je ten "zivotny styl " urazat aj vlastnu matku,hrat sa na velkych frajerov ktorym patri svet ,co veta to hresenia ? mate to za potrebu alebo co? zamyslite sa! ved h-h nie je ani HUDBA je to hovorene slovo v pozadi ktoreho hraje dookola ta istaaa melodia ..... aj ja si viem obliect o 5 cisiel vacsie oblecenie a postavit sa na stred ulice a pi*ovat na kazdeho kto okolo mna prejjde a hrat sa ze velkeho dzefa .... to vie asi kazdy !!! a hip-hoperom asi unikla podstata pesnicky......HUDBA nie HOVORENE SLOVO som zvedava kolko z vas ktory beru h-h za svoju hudbu by vedel zahrat solo na basovej gitare alebo zahrat na bicie ...ved neviete ani palicky do ruky chytit ! nemate ani sajnu co je hudba ! aka hudba ma ozajsnu cenu !

METAL FOREVER !
11.03.2007
heheh    Reagovať
METAL
vy idioti a ze vraj je h-h lifestyl ?! prosim vas aspon sa nestrapnujte ! co je ten "zivotny styl " urazat aj vlastnu matku,hrat sa na velkych frajerov ktorym patri svet ,co veta to hresenia ? mate to za potrebu alebo co? zamyslite sa! ved h-h nie je ani HUDBA je to hovorene slovo v pozadi ktoreho hraje dookola ta istaaa melodia ..... aj ja si viem obliect o 5 cisiel vacsie oblecenie a postavit sa na stred ulice a pi*ovat na kazdeho kto okolo mna prejjde a hrat sa ze velkeho dzefa .... to vie asi kazdy !!! a hip-hoperom asi unikla podstata pesnicky......HUDBA nie HOVORENE SLOVO som zvedava kolko z vas ktory beru h-h za svoju hudbu by vedel zahrat solo na basovej gitare alebo zahrat na bicie ...ved neviete ani palicky do ruky chytit ! nemate ani sajnu co je hudba ! aka hudba ma ozajsnu cenu !

METAL FOREVER !
11.03.2007
viki    Reagovať
METAL
metal is best!!!!! hip-hop is death...
09.03.2007
jrk    Reagovať
idiotina
tak takuto pi****** som nikde nevidel idiot
28.02.2007
sandra    Reagovať
metal
mas pravdu. pekne si to napisal. ja pocuvam tiez metal. hudba je to, kde su bicie a gitary

späť späť   11  |  12  |   13  |  14    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.