referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Diana
Utorok, 1. júla 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Metal vs. hip - hop
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.02.2007
tajovka    Reagovať
let s get rock it:-)
Velmi pekne si to povedal:o) Nech žije rock!
26.02.2007
qwerty    Reagovať
somarina
akoze vidim ze vobec nevies co je to hip hop,hip hop je lifestyle a nie hudba,takze si popisal same hluposti,asi tolko odo mna
21.02.2007
PEDRO    Reagovať
xxxxxxx
veciu pi***** som uz davno necital :D .. ten chalanko co toto pisal je good kreten.. akoze metal vs. h-h ja skorej vidim ze tam na hh pi**** ... a pritom nic nikdy nepocul... a kamosko hip hop neni len o hudbe ...
21.02.2007
PEDRO    Reagovať
DEMENT!!
veciu pi***** som uz davno necital :D .. ten chalanko co toto pisal je good kreten.. akoze metal vs. h-h ja skorej vidim ze tam na hh pi**** ... a pritom nic nikdy nepocul... a kamosko hip hop neni len o hudbe ...
21.02.2007
slevin    Reagovať
metal vs. hip hop
nehovorím ze metal je zlý napr. Metalica je klasika ale hip hop nema konkurenciu a je jasné že sa rozmáha čím ďalej tým viac
06.02.2007
Filco    Reagovať
?????
takze po prve: ak je toto referat tak som potom nikdy naozajstny referat nevidel...a po druhe: ako moze metalista napisat objektivny clanok s nazvom metal vs. hip-hop?! ved to je chore a clovek ktory napise ze to je objektivvne je asi chory tiez. nestaviam sa do pozicie hip-hopera, ale tento pseudoreferat je dobry akurat tak na 2 veci!

späť späť   11  |  12  |  13  |   14   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.