Zaujímavosti o referátoch
Metal vs. hip - hop
03.06.2009
macko
Reagovať
hmmmm
Hmmm ten referat je uplne super... Juraj ja som verny metalu... za to aby som siel na koncert KoRnu abo Slipknotu by som dal aj dusu :D... ae o inom takisto milujem NewMetal take nieco ako hip hop s gitarami... Limp Bizkit.. Linkin Park... a tak isto aj tvrdsie veci... ae tie supstene gate a dlhe tricko je moje :) a vlasy? tie patria kazdemu spravnemu metlakovy :P si myslim ja!
29.05.2009
JURAJ
Reagovať
stop hip hopu
cawte.ja vam poviem svoj nazor.kedze chodim do bratislavy a okolo seba mam sameho hopera tak sa radsej uz ani nerozculujem.uz som si na takych debilov zvykol.ja som vsak verny metalu.aj sa tak snazim obliekat,aj ked sice nemam dlhe vlasy.ale metal je o hudbe a nie o dlhych vlasoch
21.05.2009
riso
Reagovať
svata pravda
je to cista pravda oni zacnu v kuse nadavat a ked si ich odchytime tak uz nesu taky husty.ked si to vezmete aj s ineho hladiska napr:do pariza pride metallica a odohra koncert na 60 000 stadione ktory je vypredany a este aj za stadionom su ludia.pridu nejaky hoperi a tlacia sa v malom klube kde sa zmesti 200 az 300 ludi:DD...a posledne vyskumy ukazali ze na svete je viacej rockovych skupin ako hoperskych!!
03.05.2009
kubo
Reagovať
metal
ten kto tento referat pridal je naozaj macher pona dobru hudbu ako je helloween ma hudobny sluch a ma pravdu s hip hopermi mozu si nadavat kolko chcu ale im to nepomose su to zebraci!!!!!!!!!
03.05.2009
kubo
Reagovať
metal
ten kto tento referat pridal je naozaj macher pona dobru hudbu ako je helloween ma hudobny sluch a ma pravdu s hip hopermi mozu si nadavat kolko chcu ale im to nepomose su to zebraci!!!!!!!!!
01.04.2009
Skutocne.sk
Reagovať
Metal vs. hip - hop
Som administrátorom internetovej stránky a je veľkou pravdou, že hip - hop je pre malé deti :). Na mojej stránke sa venujem aj hudobnému štýlu, tu vyššie spomenutému.
Ako každý iný som zrejme okúsil hip-hop, ale po základnej škole som začal týmto štýlom opovrhovať. HIP HOP predstavuje taký SMIEŠNY až URÁŽLIVÝ TYP hudby. ktorý neustále spieva (ale častejšie rappuje) život na ULICI. Tak to určite nemusím počúvať a viacerí mi dáte určite za pravdu :)
Ako každý iný som zrejme okúsil hip-hop, ale po základnej škole som začal týmto štýlom opovrhovať. HIP HOP predstavuje taký SMIEŠNY až URÁŽLIVÝ TYP hudby. ktorý neustále spieva (ale častejšie rappuje) život na ULICI. Tak to určite nemusím počúvať a viacerí mi dáte určite za pravdu :)
16.03.2009
Hammerfall
Reagovať
omfg!!!
ajtak 3/4 hiphoppreov to vydrzi tak do 16r a potom zacnu pocuvat neco ine ja som sa nadtym zamyslel poznam par hiphpovich skladiem a ked si zoberete te slovy su uplne bludy ale neva deticky sa zobudia a budu z nich dospely nechajte ich :)) METAL 4EVER!!!!!!
01.03.2009
blska610
Reagovať
o čom toto všetko je
nho taq ked si čítam tieto príspevky .mna je dost .sa tu hádate ako male deti...bože ved newiete o com je hip-hop.....o tom aký su jebnutý emáci a taq že si režu ruky .......zato je rap odveci že tam nadávaju...hm..taq toto nie.....daktoré ano (kontrafakt...to ja fakt dáko nemusim).....ale o com je punk??...hm.....hip-hop.je o dnešnom svete.....alkohol..drogy...sex a taq ja newiem čo vkuse riešite........!.a je topravda
01.03.2009
blska610
Reagovať
o čom toto všetko je
nho taq ked si čítam tieto príspevky .mna je dost .sa tu hádate ako male deti...bože ved newiete o com je hip-hop.....o tom aký su jebnutý emáci a taq že si režu ruky .......zato je rap odveci že tam nadávaju...hm..taq toto nie.....daktoré ano (kontrafakt...to ja fakt dáko nemusim).....ale o com je punk??...hm.....hip-hop.je o dnešnom svete.....alkohol..drogy...sex a taq ja newiem čo vkuse riešite........!.a je topravda
01.03.2009
blska610
Reagovať
o čom toto všetko je
01.03.2009
blska610
Reagovať
o čom toto všetko je
13.02.2009
Gali
Reagovať
Dokonalé
toto je ten naj članok asi som cital, vyborne spracovane a pravdivo spisane