referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Metal vs. hip - hop
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.03.2008
Slash    Reagovať
NAZOR
keby mam ja niečo napisať na tuto temu tak napišem skoro to iste jednoznačne stym suhlasim a nechapem ako niekdo može počuvať taku hudbu ktora je vytvorena na počitači!!! presne tak na tieto trapne skupiny a akože spevakov pritom to neni žiadny spev!!! sa po neakom čase zabudne a nikdo si na to nespomenie ale take legendy ako helloween, iron maiden, metallica,ac/dc...........................
to su ozajstne legendy a ich pesničky nikdy neupadnu do zabudnutia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06.02.2007
Fero    Reagovať
metal vs hip-hop
. Hip hoperi neocenia tvrdosť a melodickosť Halloeween, alebo krásu starých pesničiek od Metallicy, či monumentálnosť hlasu speváčky z Nightwish...
Tak tato veta ma fakt potesila...Mas fakt dobry referat diki za objektivitu...Len tak dalej..
12.03.2008
Godfather    Reagovať
Re: metal vs hip-hop
Ano,ten referat bol kvalitne spracovany a vidno ze pri nom stravil mnoho casu...nom,ale nemozem si pomoct,ze by mal spomenut aj lepsie kapely: :D nic proti nightwish ani metalice,ale ze zabudol na SlipKnoT,In Flames a stare klasiky ako Slayer,Sabath,Iron Maiden...skoda no :-P
22.02.2008
škulo    Reagovať
rap vs. metal
som posluchačom oboch žanrov a obidva žanre maju svoje čaro. su aj rapove kapely, ktore maju kvalitne texty, ktore prehovoria do duše a su aj brakove metalove kapely, ktore iba kopiruju.. Keby bol hh taky zly, tak nie je taky fenomen tejto sučasnej doby... Možno keby slovenske kapely nespievali po anglicky a nezanikli by stare punkove kapely, tak by u nas tak nešiel hore na vyslnie. Netreba hadzat vsetko do jedneho vreca, kvoli žanru, ale vediet rozoznat kvalitne od nekvalitneho... Hip hop je poezia ulica, su to rymy, temy, spovede a metal je uplne o inom. obidve su o image. Kde sa dvaja hadaju, vitazi treti - HARDCORE FOREVER
16.02.2008
Immortal    Reagovať
Black Metal
50 cent je nula.
16.02.2008
Immortal    Reagovať
Black Metal
50 cent je nula.
16.02.2008
Olve Eikemo    Reagovať
Black Metal
Metal je super.Hip hop je nula.
14.02.2008
Heavy Metal    Reagovať
Judas Priest
Metal je najlepší,nechápem ako môže niekto počúvať hip hop.Hip hop je len zmes trápnych textov do trápnej [hudby] ktorá nemá žiadny zmysel.Ja mám rád umenie a nie podmaz vytvorený z nulovou námahou.Metal je super hudba a okrem rocku sa mu nič nevyrovná.
09.02.2008
METAL!!!    Reagovať
....::Metal 4ever!!!::....
super referatik len ti debilni "hoperi" keby do metalu tolko nejebali................a ty Yozo si uplny huj?.......metal je to najlepsie co mohli ludia vymysliet.........I LOVE METAL!!!
18.10.2007
*Rysho Hip-Hop *    Reagovať
hahaha
Otrasny referat,autor nic nevie o hip-hope nieje to len o nadavkach a spustenych nohaviciach,ja viem svoje a to mi staci a tvoj hlupy nazor kde vychvalujes metalistov ma hlboko v pici chuju...
06.02.2008
...    Reagovať
Re: hahaha
tak ocom to teda je ? frajer
10.11.2007
Metalista    Reagovať
Re: hahaha
Dalsi husty hip-hoperik. Pocuj o tom tam bolo napisane ze ste jak majstri sveta,a sam si napisal ze to nie su len nadavky, tak sa uvedom co hovoris,robis,pocuvas,atd a skus zlozit aspon jednu 8 minutovu skladbu na gitare so vsetkym co k tomu patri a potom mozes nieco hovorit o metale.Tak sa kludni zmrd a neurazaj.
28.12.2007
Cmuqa    Reagovať
METAAAAAAL!!
hmmm uplne suhlasim so vsetkym... osobne milujem rockovu hudbu ale ked mam pravdu povedat aj som chodila s hip-hoperom ale neni to nic hroze da sa dohodnut ale musi kazdy chcet! ale hoperi nechcu nic iba svoje keci do trapnych stale sa opakujusich rytmov!
27.12.2007
Heretic666    Reagovať
Metal je super
Je to super presne to si myslím aj ja
len si tam mohol spomenuť lepšie skupiny:-(
18.12.2007
byte    Reagovať
No...
tí čo sem píšu že maju na to svoj názor a je im 165 čo si iný myslia tak nech sem ani nepíšu... Mne je to tiež 657 čo kto počuva. Ja osobne počuvam metal a stojím za tým názorom že je to najprepracovanejší a najlepší štýl.. mnohí hovoria že (t)rap je aj životný štýl... metal snáď nie? Väčšina metalistov su mudri ľudia a nie žiadne vymetené hlavy tí čo na metal nadávaju hovoria že je to len škriekanie ale to su uplný kkti... pretože existuje mnoho metalových štýlov a to je na tom to najlepšie tá rozmanitosť... Takisto "veľký" (t)raperi píšu že my vieme o ich skurvenom rape hovno. Ja som si pustil zopár týchto pesničiek zamyslel sa nad tým a je to obyčajná bezvýznamná hovadina. Že (t)raperi prežili veľa na ulici? to môže hockto oni akurát tak prežili naviac to že v 11 prišli o panictvo a hulia a drogujú krása... šetko je to ajtak len pre peniaze a tí čo hovoria že skutočná podstata rapu je inde tak to už sa dávno vytratilo teraz už je len ten jeblý komerčný hiphop a nadávky a XXXXL oblečenie... Majte sa
17.12.2007
kitsi    Reagovať
bzzzm.. (:
čudné, ako sa tu vseci hadate, aj tak to nikomu nepomoze..... ja svoj nazor mam, a nemam potrebu ho u nekoho za kazdu cenu presadzovat.. lebo to vobec nema vyznam! metal je hudba krasna a kvalitna... pre niekoho to zasa moze byt hip hop a podobne... zivot je až prilis kratky a podstatny na taketo destruktivne hadky... radsej si v klude nafajceni pokecajte preco nosi vcela bodkovane boty, a pocas lietania kaka... :D
17.12.2007
lubi    Reagovať
jj metal is cool
metal a punk hybu svetom nechajme hip hop malim detom :)))))))))))))))))))))
17.12.2007
50 cent je uboziak    Reagovať
Re: 50 cent
a rozmyslal si ty uboziak vobes preco ten odpad dostal 9 guliek?? lebo asi liezol niekomu na nervy a myslis si ze je to niekto ked zil naulici a bil sa tamz inymi ludmi aby si mohol dat svoju pojebanu davku do toho zasrateho cierneho nosa?? TEN kokot nikdy v zivote nic nefokazal a nikdy nedokaze .. su iny a ovela schopnejsi ludia co si zasluzia obdiv spolocnosti a nie preto lebo im niekto strelil par guliek do toho cierneho zadku.. kopa ludi prisla vo vojne o pol tela a nikto o nich ani nezakopne a ty sa klanias nejakemu uboziakovi po ktorom nejaky dobrak vystrelil . To je chore tak ako tvoja hudba
11.12.2007
Kornáčka    Reagovať
Punk,metal a rock
punk,metal a rock su hudba...hiphop neznášam..je to len recitovanie básniciek bez pointy..je nezabudnutelne byt na takom super koncerte,kde bubenik trieska do bicich a gitarista pretrha skoro az struny...uuu:-)nieco krasne...taky KoRn...och...niet lepsej hudby!!
21.11.2007
kitsi    Reagovať
........
ja metal pocuvam, povazujem ho za najprepracovanejsiu a najlepsiu hudbu aka kedy bola... neodsudzujem druhych za to co pocuvaju, pretoze ludi riesim podla toho ako sa spravaju, ake maju nazory... takze mi ten clanok pripadal celkom fajny, aj ked, co ma prekvapilo.. ze hip hoperi hulia travu.. a ces mi ako povedat ze druhi nie? to tazko... :) makak forever
15.11.2007
Ancikrists    Reagovať
No job,No school,No woman ...........No problem
no co ktemu dodat.........,,Metal hýbe svetom,hip hop nechme deťom!" tymto spusobem by sem chcel pozdravit všeckych prijebanych ,,hip traperu" a odkazat nech si svoje drble nazory strča do tych svojich špinavych prdelí šak to neni normalne proč sa nekdo stara do teho,po kterem ho je piču a už vubec nepochopim jak može nekdo odsudzovat nekoho podla hudebneho štýlu kde je potom ta skurvena demokracia,toto by sem vživote nenapisal neni to v mojem scénari odsudzovat nekoho podla hudby ale ja si na hlavu srat nenechám metal neni hudba ale umiení možete si zato sami piekne ste mna vychovali
15.11.2007
In-flames    Reagovať
Troska objektivnost
Suhlasim stim som tiez metalista,a metalista v pravom slovazmysle cize dlhe vlasi,kozena bunda a metalovich triciek plini satnik ;-)
Sice pocuvam metal (HeaviMetal,Synfonicki blackmetal,blackmetal,detahmetal)
ale naozaj ked uz si ma clovek vytvroti nazor tak aj ked som proty hip-hopu mali by sa napisat dobre vlastnosti rapovej ´´hudby´´ a dobre vlastnbsoti metalovej hudby cize otrasna objektivnost a nechapem vas ze sa furt hadate fakt vydno zes te este male deti ktore nevichodili zakladku a nedoazuju tolerovat dalsie stili...
16.10.2007
Tazkotonazny Prt    Reagovať
Smradi
Pocit rullez, ta to je taka fajna pecka, ze sa mozete schovat s vasim HH, ci METALOM

späť späť   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |   10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.