Zaujímavosti o referátoch
The letter for a friend
02.06.2009
blabiinqa :)
Reagovať
pohoda..:D
aYooYte :D..mne sa to celkom pacii :-)..wed som to pouzila na esej na anglinu xD..ae newaa =D..papáá xP
02.06.2009
blabiinqa :)
Reagovať
pohodaa..:D
aYooYte :D..mne sa to celkom pacii :-)..wed som to pouzila na esej na anglinu xD..ae newaa =D..papáá xP
28.05.2009
ja:-/
Reagovať
ste trapny
nechapem co sa starate vsetci do toho ze pre nizsi rocnik co ked je to sloh o zakladnej skoly? ako mozete vedet kto to pisal mohlo to byt aj postihnuté dieťa, a náhodou je to dobre veľmi mi to pomohlo tak už sa do toho nestarajte, keď ste taký múdry tak napíšte vy že ako vám to pôjde, však sú tu len 2 takže sa môžte prejaviť vy teraz
15.01.2008
potkan
Reagovať
debili
na picujete ked sa vam daco nepaci tak napiste vy daco este lepsie od tohto a potom budte hrdinovia
03.06.2007
Bikerrrr
Reagovať
hanba
preco tak nadavas, aspon daco, a co ked to pisalo dake 6 rocne decko a teraz bude smutne,
22.05.2007
mimka
Reagovať
v pohode
nechapem co tu kazdy na to picuje ..ked s tym neje spokojny nech si vymysli sam.. podla mna to je v pohooode
23.04.2007
ehm
Reagovať
to o com??
Lol kuusok ako od prvaka... som zvedava aku znamku by som za to dostala, kebyze taketo odovzdam :D
25.03.2007
diana
Reagovať
dobre
bolo to velmi zaujimavé, a pekne spracované a s smiem spytať to bolo asi vymyslené?a bolo to z tvojej hlavy?