Zaujímavosti o referátoch
Stratení v čase
03.01.2009
Anton
Reagovať
no neviem
Ahoj.
Prečítal som si to celé, pretože sa v práci nudím. Musím povedať, že sa mi páčila myšlienka, ale celkovo mi v tom texte vadili niektoré použité slová. Inak mám za to, že som sa už s podobným príbehom stretol. Dokonca sa jednalo o dva príbehy v zbierke sci fi poviedok. V jednom sa hovorilo o premnožení ľudstva a stroji času. a v druhom o stroji času a veľkom tresku.
V každom prípade pokračuj.
Prečítal som si to celé, pretože sa v práci nudím. Musím povedať, že sa mi páčila myšlienka, ale celkovo mi v tom texte vadili niektoré použité slová. Inak mám za to, že som sa už s podobným príbehom stretol. Dokonca sa jednalo o dva príbehy v zbierke sci fi poviedok. V jednom sa hovorilo o premnožení ľudstva a stroji času. a v druhom o stroji času a veľkom tresku.
V každom prípade pokračuj.
11.07.2007
william
Reagovať
zvláštna prácička
má však isté formálne, predovšetkým štylistické a gramatické nedostatky (autor by si mal ešte ozrejmiť písanie čiarky), ale inak blahoželám k výbornej slovnej zásobe, zručnej práci s technickými termínmi a k veľkej fantázii :-)
25.03.2007
nikto
Reagovať
velmi zaujimave
ak si toto naozaj vymyslel sam, zacni pisat knihy. ke to vyborne, len tak dalej.
25.03.2007
nikto
Reagovať
velmi zaujimave
ak si toto naozaj vymyslel sam, zacni pisat knihy. ke to vyborne, len tak dalej.