referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Maria Magdaléna
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.05.2007
kuci    Reagovať
co riesite?
co vlastne riesite?aj ja som veriaci verim v Boha,Jezisa Krista a neodvazim sa o nix poxybovat!! ale nezatracujem D.Browna.konecne sa niekto odvazil povedat svoj nazor na cirkev atd.preco cirkev tolko komentuje da vinci code??keby to bola vyslovena sprostost tak to nexaju tak a neriesi to az vatikan.nemyslite??ved idu sami proti sebe.D. Brown len ukazal smer ktory moze/nemusi byt pravdivy aby sa ja ludstvo zamyslelo a pohlo troxa mozgami.aby hned newerili vsetkemu co im niekto natlaci do hlav.je predsa na kazdom comu bude verit a nad cim bude rozmyslat
02.05.2007
Mária    Reagovať
Máš skoro pravdu
Čítala som to, čítala som aj Svätá krv a Svätý grál, študovala som dejiny katarov, čítala som Bibliu aj Očakávaná atď., som veriaca v Boha, mám svoje skúsenosti, stále som ale neprišla na to, kde je vlastne pravda. Myslím, že ešte stále človek nedospel k tomu, aby sa ju dozvedel skôr, ako má. Tereza a tebe podobne zmýšľajúci, neopovrhujte názormi iných, hlavne keď sa týkajú skutočností, ktoré sú nám utajené a samotná cirkev /nie len katolícka/ si na niektoré otázky nevie dať reálnu odpoveď. A mimochodom, ani v jednom svätom písme sa nehovorí o pokorovaní blížneho svojho.
02.05.2007
janko    Reagovať
nedaj sa.....
...úple s tebou súhlasím
21.03.2007
tereza    Reagovať
citas ci myslis?
dievca ako mozes napisat ze si veriaca a zaroven tvrdit ze je otazne ci nejaky Boh je...precitas jednu knihu a zrazu ma Dan Brown pravdu??....najprv si precitaj sväte pismo...ked spoznas silu toho textu tak potom sa zasmejes na Danovi Brawnovi urcite omnoho viac....

späť späť   1  |  2  |   3   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.