referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Pes Tosa - pes japonských samurajov
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.01.2009
grohol    Reagovať
Tosa a moj nazor
Tosa je velmy prekrasne zviera.Pripomina mi Rotwailera,s ktorymi mam velmy dobre skusenosti.Rad by som vedel,v akej cenovej relacii sa pohybuju,a ci sa daju zaobstarat na slovensku.Dakujem:)
18.01.2009
grohol    Reagovať
Tosa a moj nazor
Tosa je velmy prekrasne zviera.Pripomina mi Rotwailera,s ktorymi mam velmy dobre skusenosti.Rad by som vedel,v akej cenovej relacii sa pohybuju,a ci sa daju zaobstarat na slovensku.Dakujem:)
18.01.2009
grohol    Reagovať
Tosa a moj nazor
18.01.2009
grohol    Reagovať
Tosa a moj nazor
30.03.2007
miri    Reagovať
nas akim
je to cerstve 30decembra sme pochovali nasho milovaneho Akimka najlepsieho psa na svete mal 7,5roka a umrel na zakernu rakovinu.ziadny pes na svete nam ho uz nikdy nenahradi bol to" pan pes" do poslednej chvile.tosa kto ju raz ma nikdy nezabudne na to kolko dostal od nej lasky,velky pes s velkym srdcom
22.09.2007
Mario    Reagovať
Re: nas akim
Pocuj nevies kde by som mohol zohnat steniatko tosy
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.