referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Hip-Hop ako kultúra...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.01.2008
KiArA_A    Reagovať
heJoOoUuUu..
HeJTEry sAmY NeviEm NacO kkTi riESia hiP-hoP KeD hovOrIa Ze Maju piCI....RiEsTe sI SvOje....
28.03.2013
Adriana    Reagovať
Re: heJoOoUuUu..
Si retardovaná? nauč sa písať. -_-
14.11.2010
MICHAL    Reagovať
ALE TAK..
NPR. tie nohavice velkymi vreckami na nastroje je hlupost..
alebo ze musia byt siroke.
to neni zakon..
hip hop je otom co clovek citi.nie aby sa obliekal alebo bol velky.veci tam nemaju ziadny zmysel.ALE JETO POHO OPISANE O TOM HIP HOPE...ALE STE OPISALI MENSIE SKOKY ALE JE TO POHO´=)
27.01.2010
Dávid    Reagovať
konečne tu niekto opísal život :)
je jedno ako sa obliekaš alebo ako vyzeraš rap musí vychádzat priamozo srdca
19.01.2010
steva    Reagovať
daco normal konecne
je to vsetko super ha
19.11.2009
Martina    Reagovať
no tak
No tak ľudia každý má iný štýl mne sa páči taky veľmo rap a hip-hop a čo považujete mi za pi** tak považujte len si život vychutnajte každý má iný život tak sa tu neškriepte.....
ale si vychutnavajte tento život nebude večne a ty to vite tak sa spatetajte
11.09.2009
!llusioneR    Reagovať
Konecne poriadny clanok
Konecne aspon poriadny clanok ktory lepsie opisuje hip-hop kulturu ... ja osobne hip-hop nemam rad prave kvoli istym skupinam ako rytmus, kontrafakt, miki mora atd. proste v ich textoch nenechadzam vyznam ... btw... ked uz tu vravite o skriekani .. samozrejme existuju metalove skupiny ako grind core, black metal ... k punku tie vykriky tiez patria ale odkial si zobral ze napr. v metallice alebo iron maidene skriekaju ?
10.06.2009
kikula    Reagovať
co vam jeeeeeeee
ako ludia kazdy ma svoj stil tak nwm co t upi..... tak sauvedomte nebude jak moja sestranica mate svoj stil mate mi mame svoj tak nepicujte
03.04.2007
Va Hellsing    Reagovať
a acip
a viete co to jest rap
28.11.2007
Miso    Reagovať
Re: a acip
kokotina....
Ludia sa zobudte uz,ja viem za musite tym prejst,aj ja som tym presiel a som rad ze uz tie vulgarizmy nepocuvam. Je to spinava hudba, uz len preto by som to nechcel pocuvat. A ked hovorite o tom preciteni tej hudby tak tvoja dusa aj mozog musi byt riadne primitivna. Si pusti Nothing else matters, Sad but true alebo One a pochopis ze zivot nieje o carbani po stenach a nadrapovanim sa. A s tym Kingom, ten je mozno daky kral,alebo vodca ale jedine vo vasom mikrosvete. Prosim vas uvedomte si co pocuvate a robite a mozno sa zmenite k lepsiemu a mozno aj dospejete.
21.01.2009
domush 01    Reagovať
Re: Re: a acip
hovori si svojom style ze je kokotina a nejeb sa sem
31.12.2008
majusqa    Reagovať
co ty si za magora???sa uvedom teba asi zivot bije sam,,,newies ani z daleka o com je rap a uz vobec nevys co je hip hop!!!je to subkultura a nie dake wrestanie opyc ako w dakom punku apod!ide o to co prezivas a cim zijes!hip hop je o zivote .a ty sam nevies co si podla vseho si to pocuval taky tak...takychto milujem akt ze najwaac .-P
03.01.2008
brekeke ty kokot    Reagovať
wies co chood sa starat niekam do Ameriky co je hip.hop neni rap tak si nieco kukni ale neries ked newies,chudak ze uboha hudba ako pocmarat dovi ,...wies co je rap ty trtko----SPOVED----aa o bars com aj o tom ze sa staras do coho sa nemas napr
31.12.2008
majusqa    Reagovať
Re: myslim ze nemate pravdu...
mas w dacom praawdu....ale napr ya viem o co ide a zivot ma k tomu doviedol,tie texty to vsetko je powecsinou o zivote,a navyse tanec je uplne uzasny,a ked tancujem hip hop vse zle okolo mna sa strati...a navyse ja a hip hop som s nim spojena od malicka prislo to samo problemy v skole doma....a celkovo proste hip hop je zivot ...a nie je to len o volnosti nadavkach a pod je to o zivote!!!
31.12.2008
majusqa    Reagovať
hmm hip hop nayyy wec na sweteee
obcas prafda,,,obcas vymylene klamy alebo veci co sa uz dho raduju ale nesu prawda..vo welkej miere prawda w tomto to sa mi ako fakt ze lubi,,Je to vec názoru, to čo sa páči mne môže sa nepáčiť vám a naopak...
,,yap yap naprosty suhlasss..ale hip hop je ay tak naylepsii :-D
22.04.2007
....FUGAS:...    Reagovať
HIP-HOP
"Hip-Hop" JE NANIČ HUDBA.....
NEVIEM, ČI SI NIEČO NEKOMPENZUJÚ TOU VULGARNOSŤOU.
BEZ HIP-HOPu BI NA SVETE BOLO LEPŠIE.
13.08.2008
NikoL    Reagovať
Re: HIP-HOP
ked mass takyto nazorr tak ti dobre radim radssej ho newijadruj a pocuwaj si niake ty kosstelnee newiim preco sa do tehho starass
23.05.2007
Repkyn    Reagovať
pre vsetkych co stale nevedia ze je to len nase a ze tu nikoho nepotrebujeme ze tych co nas nechcu nech nas nehaju nech sa nestaraju ,bratu hip hop je original cierny ale je to o slobode tak je tu aj biely rap a je tu toho vela tak sa donas nejebte
26.05.2008
Dioby    Reagovať
HLUPoST
HIP-HOP nieje moda ale kultura ...ale tento text akokeby vravel opak
09.12.2007
maximus    Reagovať
otroci
že kritika spoločnosti....že sloboda...omg HH hlása materializmus, počúvajú ho buď bohaté deťičky , alebo debilkovia čo v televízii pozerajú na bohatstvo svojich idolov ,a pritom otročia v tescu pri pokladni aby si našetrili na drahý drink a čiapku. A sú tak sprostý že nepoznajú ani spisovnú reč hehe.
26.03.2008
lele    Reagovať
Re: otroci
len taký detail : sprostí sa v množnom čísle píše s mäkkým "i" nie sprostý ......... takže nie je o čom
16.01.2008
Kaa    Reagovať
Re: otroci
nooooooooo tak toto je ubohe ak si to myslis.....potom nic o tom nevies a si trapny chudacik ktory sa snazi nieco povedat aj to trepne somarinu
27.02.2008
pimpin x    Reagovať
-----
este taky MALY bombonik>
ty ktorym sa nepaci hiphop naco ho riesite???mate svoj rock ci pop a neviem etse co a vy sa starate do hiphopu...myslim ze je to ich vec co si vyberuuu
a viem ze dobu ke nosili velke nohavice a siltovky nikdo lutovat nebude..len ked budu starsi sa na tom budu ujebavat...to je vsetkoo
´´vsetci sa na mna kukaju ci mi nejebe ze nosim na sebe handry obrovske ale myslim ze tuto dobu lutovat nemusiiim´´

kazdy chce byt pan tak sa na nich hraju jak male deti a co??? neberme im zabavku..

hiphop 4 ever :)) WTF:::?
27.02.2008
pimpin x    Reagovať
-----
este taky MALY bombonik>
ty ktorym sa nepaci hiphop naco ho riesite???mate svoj rock ci pop a neviem etse co a vy sa starate do hiphopu...myslim ze je to ich vec co si vyberuuu
a viem ze dobu ke nosili velke nohavice a siltovky nikdo lutovat nebude..len ked budu starsi sa na tom budu ujebavat...to je vsetkoo
´´vsetci sa na mna kukaju ci mi nejebe ze nosim na sebe handry obrovske ale myslim ze tuto dobu lutovat nemusiiim´´

kazdy chce byt pan tak sa na nich hraju jak male deti a co??? neberme im zabavku..

hiphop 4 ever :)) WTF:::?
27.02.2008
pimpin x    Reagovať
myslim ze nemate pravdu...
vsetci sa tu pokusate povedat nieco aby sme videli akyy ste VELKY hiphoperi...ale povedzme si ze NIKTO z naas nevie co presne hiiphop je...ale nechcete si to len priznat ved vy maate hiphopove veci ostatne vas nezaujima co??
viete hiphop pochopite vtedy ked zazijete nieco co vaas prinuti chapat vas zivot a vtedy to pochopite...no nieje vela takych ludi a aj ked taky su co to pochopili nebudu vam to vraviet...ich uz VY netrapite...
viem ze si teraz poviete ze som nejaky blazon a ze trepem p**oviny ale skuste sa nad tym zamysliet..
***END***
17.12.2007
blabla    Reagovať
sssssssssssssss
slovensky hiphop na hovno pocuvajte napr gang starr dj premier styles of beyonce rakim atd >>>>>>>43v3r
03.08.2007
Roxxy    Reagovať
Hip-Hop
Hip-Hop je moj druhy Zivot pravidelne sa mu venujem.Bez neho si neviem pratstavit zivot.
Poznate LACIHO STRIKA on uci v bratislave je vazne dobry.TO MI VERTE!!!!!
27.11.2007
hrothgar    Reagovať
Re: Hip-Hop
hip hop sucks, punk 4ever
09.07.2007
Kingpin    Reagovať
Hip-Hop
Hip-Hop is not thing for everybody, only somebody can understand what the fuck is hip-hop about! Hip-Hop 4 life .peace
13.06.2007
urr    Reagovať
drz chrapu ty curak

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.