referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Adela
Nedeľa, 22. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
ADHD - Porucha pozornosti ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
30.09.2012
zaba    Reagovať
neziaduci ucinok smrt
Pred tym ako vase dieta zacne papat lieky , ktore mu predpisal lekar v zaujme Vasho dietata by som si k danej problematike urcite precital tuto knizku... Dost osvetluje veci ohladom ADHD: http://m.uloz.to/xvRQ3Cm/neziaduci-ucinok-smrt-pdf
24.06.2007
Magdaléna    Reagovať
mám dieťa s ADHD
Som slobodná matka a moje dieťa má porucy správania a je hyperaktývne. Najväčšmi máme problémy v škole, aj sme skúšali vymeniť školu, ale problém pretrvávajú. Teraz sme sa rozhodli pre integráciu v bežnej tiede. Navštevujeme už 3 rok psychologyckú poradňu, a musím povedať, že sa zmenil vzťah medzi mnou a synom k dobrému, je viac otvorený takže viem čo môj syn cíti a potrebuje. I keď musím povedať, že pre mňa ako slobodnú matku, ktorá musí sa starať aj o domácnosť, chodiť do práce, aj na nočné smeny, aby sme mali z čoho žiť, je vychovávať takéto dieťa veľmi ťažké. Ale v živote stále stretám tých správnych ľudí, ktorí mi dokážu pomôcť. Veľmi si vážim, a ďakujem Bohu za dobrých priateľov, ktorí su tu , aby boli na blízku.
Chcela by som aj ja pomáhať rodičom s takýmito deťmi, chcem byť dobrým priateľom a byť na blízku, keď to budeš potrebovať. Prajem všetkým rodičom, ktorí majú podobné starosti, hlavne nádej, že to fakt bude lepšie, potom aby v živote stretli tých správnych ľudí, ktorí pomôžu, veď sme ľudia na to, aby sme si pomáhali.
23.12.2007
jana    Reagovať
Re: mám dieťa s ADHD
Mám syna a som v podobnej situácii ako vy, potrebovala by som poradiť.
Všade sa píše o príznakoch ADHD ale je tu len málo praktckých rád napr. ako skľudniť dieťa aké terapie pomáhajú a pod.
Čo najviac pomáha Vám? Aké činnosti?
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.