Zaujímavosti o referátoch
Poučky - fyzika, 7. ročník
10.01.2011
učitelka vám podáva
Reagovať
Budte
radi že ste siedmaci keď pôjdete do osmičky tak vám zamrznú úsmevy tak vám poviem!ach sa vám bude chcieť učiť teplo a čo ja viem aké hovadiny tak budete asi svätý!alebo merná tepelná kapacita na čo my to bude nejdem za fyzika!Je mi to absolútne jedno teda pokial nechcem ísť na gympel čo samozrejme chcem ale fyzika je aj trochu užitočná tak nekecajte a uče sa bude vám to treba a viete prečo lebo v osmičke je to tažke a deviatka! ani nehovorím astronómia pozorovanie mesiaca a čo ja viem čo ešte veď v sedmičke ja aké zaujím avé učivo!počasie hydraulika ak naviete tak na princípe pascalovho zákona je napr. zubárske kreslo!vedeli ste to koľký to nevedeli nikto sa neprizná a to je zlé deti veď sa trochu učte ja síce ućim iné predmety ale viem že aj fyzika je potrebná pamätám si keď som ja drela školské lavice mali sme to tažšie nemali sme toľko pomôcok a vy to máte lahké a tie nové metódy!to je super ja by som dala neviem čo zato že by sme sa tak mohli učiť!a preto nevýmyšlajte a učte sa!ak budete chcieť ist na gymple tak vám to bude treba!ja vám dobre radím lebo to viem niesom najstaršia ale viem! svoje čo sa týka školy!a možno niekoho z vás učím! a podľa mňa by ste si mali vážiť to čo pre vás robia učitelia!
16.05.2010
erda 7
Reagovať
sewas
na co mi bude fyzika to je najvatsia picovina kto ju vimislel jaky kokot vijebany drbli nebudem sa zivit fyziku
18.03.2010
fyzika je na pic u
Reagovať
pic a
fyzika krv a koko tina az ma hlava boli na jaku pic u mi je fyzika
10.03.2010
romi3571
Reagovať
RE: JA VAS NECHAPEM...
TA VY STE SETCI IDIOTI.. A CO VY VIETE ZE NACO VAM BUDE V ZIVOTE FYZIKA..?
20.01.2010
LaBirint
Reagovať
Fyzika
no načo mi fyziku ??k životu?? na HO.N. udem vipalnik a budem robit s kiselinou abo s pohibom telies?? TRPS
28.05.2009
snoopy
Reagovať
akoze naco...xD
fujjj fyzikaa naco my bude v zivoteeee :DD aa este ta uckaaa mate pravduu ty co tu ste to napisalyy... je to najhorsi predmet v school akoze blee...xD
04.05.2009
Moje meno nieje pod
Reagovať
A co ja vem splachni sa!!!!! xD
ze fyzika ze co to za predmet nechapem naco mi to v zivote bude no a este kto mu tie veci a ta ucitelka ze otras Achhhhhhhhhh jaj
04.05.2009
Moje meno nieje pod
Reagovať
A co ja vem splachni sa!!!!! xD
ze fyzika ze co to za predmet nechapem naco mi to v zivote bude no a este kto mu tie veci a ta ucitelka ze otras Achhhhhhhhhh jaj
05.04.2009
TinuShenka
Reagovať
Plávanie nerovnorodých telies
Pri vhodnom tvare pláva teleso z látky s vačšou hustotou,ako je hustota kvapaliny.
28.12.2008
erika
Reagovať
mno mne to je jedno
no hej snazim sa ale couz ked dostanem 4 mno chcem abi ma osvicilo a nic