referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Úradný list
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.03.2012
XXXXXXXXXXXXXX    Reagovať
xxxxxx
Diky moc za referat
26.03.2011
....................    Reagovať
SUPERSPAM
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
28.04.2010
Majo    Reagovať
Dakujem
Mam ulahcenu pracu, Dakujem.
12.04.2010
harbor427    Reagovať
DIKY ZA REFERAT!!!!
Diky za referat XD
22.03.2010
molangfhr    Reagovať
fhjtrhdf
aj ja gfdh
22.03.2010
adriana    Reagovať
jjjumbo
ale wedto ja wem
22.03.2010
molanko    Reagovať
zas neni doma
troska dost
22.03.2010
adriana    Reagovať
jjjumbo
co si hu??,
22.03.2010
molanko    Reagovať
uz je doma
a co sa mam teraz urobit ked si mu ty povedala boze
22.03.2010
adriana    Reagovať
jjjumbo
ale wcera somm mu powedala ze BOZE, a on ze ano dcerenka moja. heh
22.03.2010
molanko    Reagovať
neni doma
ved ja ti nic nehovorim dcerenka moja
22.03.2010
adriana    Reagovať
jjjumbo
ty si strasny co zawwidis????, wed normaaaalne sa somnou wyprawaaaaal. wes wed ale mno mormalne
22.03.2010
molanko    Reagovať
visna
sa s tebou vipraval ale jako
22.03.2010
adriana    Reagovať
jjjumbo
ty si strasnyy to som zrowna nemyslela a nahooodou sa somnou wyprawal, narozdiel od inyyyyyych ze??
22.03.2010
molanko    Reagovať
visna
volaku muchu v papuli ked nevie vipravat
22.03.2010
adriana    Reagovať
jjjumbo
ale no pekne tak teda fajin ja sa s nim dohodnem a uwidim ale wes neco w sebe maaa nwm co ale ma, je to zauujjiimawe
22.03.2010
molanko    Reagovať
visna
no uvidime
22.03.2010
adriana    Reagovať
jjjumbo
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj wed dobreeeeeeeeee moeme a potom strdu pojdes somnou
22.03.2010
molanko    Reagovať
visna
no ved zahrat si fudbal asi ne

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.