referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Diskriminácia žien na trhu práce
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.05.2009
Alena Havranova    Reagovať
Co s tym urobim
som nezamestnana a konci mi podpora,hladam pracu a neuspesne vzdy dostanem odpoved to nie je praca pre zenu a pritom zastanem viac ako hociktory muz,som naucena tvrdo pracovat nevymeskavala som nikdy z prace ako chlapi ktory sa liecia z opice alebo sa im nechce a idu na PN ale..preco sancu dotavaju len podlizovaci?poctivy robotnik nema sancu vidite tiez som to napisala v muzskom rode preco asi?znama mi povedala ze som tvrda feministka neviem mozno som... som zufala mazel si dal vypoved z prace lebo sa mu nepacila..a teraz co budeme dalej z coho zit mame este dve deti co toho kopec potrebuju kde je muzska zodpovednost?zodpovednost je zenskeho rodu ze ano preco to ma byt ale len zenska zalezitost nikto ma neutesuje neboj nieco najdes,ale ty si silna ty to zvladnes no preco je to tak?viem ze mam na viac a nielen na pokoru vydatej zeny a co tkz.harasenie na pracovisku, nedala som a dostala vypoved je toho vela co mam na dusi mam 45r. a zo zivota uz ziadnu radost
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.