Zaujímavosti o referátoch
Dejiny Slovenska v stredoveku
20.11.2010
BarborQa
Reagovať
O.M.G
Troška odweci ale to staci na to aby som dostala jednotku z dejaku..:D :D :D
18.11.2008
xipeta
Reagovať
trapne
jezin ste si tym trpani... naco sem chodite ked sa vam to nepaci??? hm ste trapny
14.12.2007
dano kadlub
Reagovať
no dovol andrej
no to co ma akoze znamenat..ty mas katku radsej nez mna..no toto
14.12.2007
katka durilova
Reagovať
andrejko
aj ja ta luzbim milacik..papik..nemozem byt dlho..lebo sa musit isz ucit...ahojki..a este pozdravuje..dominicku durisovu..bez ktorej nemozem ani zit..ale teba mam najradsej
14.12.2007
andrej bartek
Reagovať
zaz som kokot
trochu sa sa zhorsil..rpznavam som kokotko..a mam vas seckym rad..lubim vas..a hlavne dana kadluba...a najvac milujem...katku durilovu..to je moja lasocka..tu uplne ze zboznujem..pozdravujem ta milacik...a esžte uplne..zboznuj pani ucitelku sipkovsku..a zacikovu
14.12.2007
kika kolkova
Reagovať
nevim do je tu krava eva
eva ti si dobra pica serem ta a uz sa s tebu nebavim maj sa kurva rozmaznana ritnata a prsnata
14.12.2007
kika kolkova
Reagovať
prisposobivy debilko
jaj vzdy sa volakomu dokazem prisposobit mam to rada bavi ma to mam rada vsetkych okolo seba!!!a lubim vas..ahojte...ps:rada sa ucim..stasne ma to bavi:D:D
14.12.2007
eva miklovicova
Reagovať
Som krava
no viete taky ludia ako ja to nemaju v zivote..lahke-...nikdo sa s nimi neste bavit...a tak..som proste krav..papa...pochopte ma ..dakujem..
29.11.2007
Nikola
Reagovať
sorry ale picovina
tak prijebany referat si moze stiahnut uplny kokot .dam ucke ten referat a pozre do vnutra a sa ma opyta ci som na hlavu.
03.02.2007
Bambulka
Reagovať
Ach jááj
Ty kokot... more čo za referát.... takúto pičovinu som dáfno nevidela!!
30.11.2005
Kunda
Reagovať
Jebovina
Asi tak tak ked by som mala dat toto učitelke tie tri vety tak ma pošle do p..e!a domof!