referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.01.2016
karol    Reagovať
:) dik za pomoc
velmi my to pomohlo :)
26.11.2009
polly :)    Reagovať
:) Supéér
SIce som len siedmačka a mame pisomnu pracu na MY future ale toto mii tka pomohlo fakt supér :) dakujéém moooc
12.01.2009
alfonsinoooo    Reagovať
asdasd
Je to dobre aj ked ja potrebujem pre ZŠ ale dobre to sis tiahnem:))diky
16.12.2008
alfonzína    Reagovať
AK SA NEPáčI, NEčíTAJ... :)
Poznám veľa ľudí, ktorým každá maličkosť pomôže.. A hlavne tým študentom, ktorí majú angličtinu ako vedľajší jazyk. Moja milá "jaaa" ... Pre tvoju informáciu, každý nejako začína, ale začiatočník, ak má napísať školskú na nejakú tému, tak nezačne písať gramatikou, ktorú absolútne nechápe, ešte ju nepreberali. *Tento príspevok je fajn, pomohol, ale ak ho vieš tak perfektne, na čo chodíš na referaty.sk? a komentuješ takými priblblými komentami? PS: NEDAJ SA ODRADIŤ NIEKTORÝMI KOMENTAMI, NAĎALEJ PRIDáVAJ, OSTATNí TO OCENIA :))
28.10.2008
ujo_vladoo69    Reagovať
kokocina od gymplaka
kokocina na N-tu ... som myslel ze to je nejaka normana praca ale ked som zacal citat to bol katasrtofa..
28.10.2008
ujo_vladoo69    Reagovať
kokocina od gymplaka
kokocina na N-tu ... som myslel ze to je nejaka normana praca ale ked som zacal citat to bol katasrtofa..
15.04.2008
dumpy-lumpy    Reagovať
a jake gule
a drz piiicuuuuuuu
21.02.2008
nely :)    Reagovať
THANK YOU
je to naozaj velmi dobry referat a dakujem,ze si ho sem dala pomohla si mi :))
21.02.2008
nely :)    Reagovať
THANK YOU
je to naozaj velmi dobry referat a dakujem,ze si ho sem dala pomohla si mi :))
07.02.2008
lásočka    Reagovať
Dakujem...
mne to dosť pomohlo a som rada že som si týmto mohla pomôcť dakujem...
25.11.2007
jaaa    Reagovať
no akoze
podla mna je toto pisane nejaky siedmakom na zakladnmej skole... vobec sa i to nerpaci, ziadne fakta, nic , co by mohlo niekoho zaujat.. jedine pani ucitelku Mrkvickovu :D pre mna, ako studentku gymnazia, ktora tento rok konci, bol tento prispevok absolutne nepotrebny a bezcenny ...
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.