referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.09.2010
LeBRON 23 SNV    Reagovať
Aka je pravda ?
http://www.youtube.com/watch?v=wAwgWU0FntE
14.07.2010
...    Reagovať
Re: Re: Akože ...
a ty si myslis ze bratislava je co? ze tu neziju romovia? tak to je dobra kktina. a netreba ich hadzat do jedneho vreca. osobne poznam niekolko romov kt su slusny a maju slusne zamestnanie.
29.04.2010
Niká    Reagovať
Akože ...
tie vaše názory na to, že cigáni/ rómovia/ čierni nemajú právo žiť, sú úplné sprostosti. Majú také isté právo na život ako vy! ... sú to ľudia takí, ako vy, ibaže sa od vás líšia výzorom,farbou kože, jazykom tak ich hneď odsudzujete. A to je veľká chyba ... veľa cigánov je normálnejších, ako niektorí "naši" ... a ostatní, na ktorých myslíte vy, ktorí smrdia, nedbajú o seba atď. oni žijú kočovným životom doteraz, lenže keď bol kočovný život predtým, tak sa aspoň v rieke umyli, no teraz majú vodovody, ale oni sa obhája tým, že žijú svoj kočovný život. Tak nehádžte všetkých do jedného vreca ... najprv spoznajte a potom súďte.
A nie som cigánka, len som potrebovala vyjadriť svoj názor ako som pozerala na vaše "zaujímavé" názory ... .
02.06.2010
LeBRON 23 SNV    Reagovať
Re: Akože ...
ty musiš byť z Bratislavy stretla si sa vobec s Ciganom ?
01.11.2008
whiteman    Reagovať
pičnosť
Boha sa nadarmo nespomína to ťa neučili kur..a vtej k tej tvojej dobe určite by som vnej nechcel žit,a to už vôbec nie tak nadivoko žiadna spravodlivost žiadne zákony iba zákony džungle povedz mi pravdu ti jebe. WPWW
01.11.2008
whiteman    Reagovať
pičnosť
Boha sa nadarmo nespomína to ťa neučili kur..a vtej k tej tvojej dobe určite by som vnej nechcel žit,a to už vôbec nie tak nadivoko žiadna spravodlivost žiadne zákony iba zákony džungle povedz mi pravdu ti jebe. WPWW
01.11.2008
whiteman    Reagovať
pičnosť
01.03.2008
kacena    Reagovať
fuck off rasizmus
vy vyjebani rasisti
06.02.2008
patriot    Reagovať
patriot
cigani nemaju pravo na zivot a bodka
29.11.2007
xXx    Reagovať
romovia su svine!!!
nikto nema pravo hovorit o Bohovi ze je cierny ked ho nevidel!!!cierny (najme romovia) su svine carnoskure smradlave!!!pozabijat ich treba!!!
29.11.2007
xXx    Reagovať
sak to je chujovina!!!
sak to je chujovina jak hovado toto...nikto nema pravo uvazovat o Bohovy ako o cernochovi ked ho nevidel...cierny (najme romovia-to su najvacsie svine)su stvoreny na to aby bboli ponizovany...ich pozabijat je malo!!!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.