referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Zosilňovač a Reproduktorová ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
07.04.2010
Brian    Reagovať
Demence
nema vam autor nahodou aj domov prist nakreslit Grafy, Schemy, a tiez Zostrojit zosilovac ??? :D :D :D a myslim ze schemu zohnat nieje v dnesnej dobe problem :P www.googleforidiots.com

Dakujem pomohol mi Tvoj referat :)
27.03.2010
lolo    Reagovať
hovadaaa
Kreténi, tabulky, grafi a ine tieto veci si mas spravit ty. Charakteristyky robis na svojom zostrojenom zosilnovaci a merias ich. Stoho nakreslis graf. Chces tam dat graf a tvoj zosik bude mat ine parametre a na maturite co povies? Aaa mensia odchylka...deti
09.03.2010
Azatril    Reagovať
vy ste debili
Vy totalne nerozmyslate len viete kritizovať.
že "načo je tu takato hovadina?? " očividne neviete že s ty m može niekomu hodne pomocť keďže je to technická dokumentácia na maturitu pravdepodobne. tak sa tu neserte do ostatných videl som tu aj horšie veci, ako slohy, za ktoré by som nedal ani 5.. z obsahom hovna..
21.01.2010
hovadina    Reagovať
hovadina
akoze ket tu niesu pripojene tie dps a grafy tak to je uplne na picu prispevok - chodte s takymito dpc ja tu hladam cele som to precital a nejaky kkt tu neda schemu,dps skratka nic
TO SI STRCTE VOLADE TAKE HOVADINY!
13.12.2009
Phunkie77    Reagovať
Schemy
Poprosim ta poslat mi na mail schemy a tie grafy, velmi by mi to pomohlo. Dakujem :)
18.01.2009
Josshua    Reagovať
Zaujalo ma
ano, zaujalo mato , ale tak ako aj druhí, chýbajú tam grafy a schémy. Takže poprosim pridať
15.01.2009
Coolo    Reagovať
dlini ste všetci tu
Anezka chod do piče,lebo prave takuto vec som zhanal,a velmi dlho,tak na to to tu je...grafy a prilohy si mozete dosadit aj samy,,to ste az taky blby
25.12.2008
ANEZKA    Reagovať
HOVADINA
TAKA BLBOST NO NEVIEM AKE E TO STARE NIC CO POTREBUJEM NA CO TO TU VOEC JE TAKE HOVADINA
09.12.2008
liva    Reagovať
somarina
chcela som si stiahnut ale tak o nicom kde su tie grafy, obrazky ha?????
19.11.2008
debil    Reagovať
blbost
preco tu neni nic poradne co potrebujem
21.01.2008
mathus    Reagovať
.........
no aj mna by to celkom zaujimalo
01.11.2007
jozef    Reagovať
KDE SI GRAFY A SCHEMY???
hej kde su grafy a schemy?? priloha tu nie je!!! ked ma niekto nieco taketo tak mi prosiiim poslite mail na [email protected]!

Dakujem:)
01.11.2007
JOzef    Reagovať
KDE SI GRAFY A SCHEMY???
HEJ kde su tie schcemy?? a grafy??? ziadna priloha tu nie je!!! ak to niekto ma aj s prilohou poslite mi prosimm mail na [email protected]!
DAKUJEM
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.