referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
26.04.2012
gater    Reagovať
Náhoda
Náhoda... Keď si človek uvedomuje čo robí a pozná dôsledky, stáva sa mu oveľa menej náhodných udalostí. Existuje však nepredvídateľná udalosť ktorú môže zažiť každý jeden z nás napr. idem pod balkónom a ten na mňa padne. Mal som iný plán, šiel som riešiť iné záležitosti ako padnutie balkóna, ale bol som v nesprávny čas na nesprávnom mieste :) Keby som ostal doma a môj sused by sa prechádzal s manželkou pod tým balkónom ... padol by na nich. Pred rokom ho statik preveril a odporučil aby bol opravený lebo každým dňom mu hrozilo, že padne. Náhoda to teda nebola . Ohľadne lásky :) Keď budem stáť v meste na námestí a v tom čase tam bude potencionálna manželka ... určite to ešte nič neznamená. Musel by som ju totiž zbadať a odhodlať sa spraviť niečo aby tam nestála ako soľný stĺp. Ani to nebola náhoda lebo som bol v správny čas na správnom mieste a spravil presne to, čo nás priviedlo k manželstvu :) A to tipovanie ? Stačí správne odpovedať áno alebo nie. Dnes vyhrá Slovan alebo Košice ? Bude číslo 1 dnes vylosované alebo nie ? Áno a nie ... pri lote treba správne odpovedať na 49 otázok a možno aj menej lebo keď ste už odpovedali 6x áno a ešte stále ste v štvrtine ....:) Náhoda neexistuje. Všetko tu už raz bolo. A o všetkom sa vie. Veď keď sa zasadí mrkva, určite z nej nebude jabloň :)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.