Zaujímavosti o referátoch
Antikoncepcia (rečnícky prejav)
02.06.2009
zuzana
Reagovať
antikoncepcia
antikoncepcia je velmi nebezpecna pri dievcatach od 13-24 rokov je to velke riziko pokial vam ju nepredpise sam lekar!!!neodporucam vam to !!!!!!!!! vydela som jednu prednasku a tam som bola zhrozena......
18.10.2007
Nicka
Reagovať
okejik
Dobry prajav, velmi dobry, aj stylisticky spracovany,, jadro zaver, vsetko vystihuje co ma... dostala som jednotku ;)
24.05.2007
Marta
Reagovať
názor
Mojo nazor na antikoncepciu je pozitivny.
Uz vyse 3 mesiacov pouzivam antikoncepciu a ja si nestazujem.
A antikoncepcia ti nepomaha len pri neziaducom tehotenstve,ale aj pri mnohych inych problemoch(akne,vypadavanie vlasov....)
Ja by som ju asi vsetkym mladym dievcatam ktore maju velke sny do buducnosti a maju svojich priatelov odporucila antikoncepciu....
Uz vyse 3 mesiacov pouzivam antikoncepciu a ja si nestazujem.
A antikoncepcia ti nepomaha len pri neziaducom tehotenstve,ale aj pri mnohych inych problemoch(akne,vypadavanie vlasov....)
Ja by som ju asi vsetkym mladym dievcatam ktore maju velke sny do buducnosti a maju svojich priatelov odporucila antikoncepciu....
18.01.2007
Janka
Reagovať
antikoncepcia
neverím,že môže antikoncepcia spôsobovať túto zákernú chorobu!Rok a pol užívam antikonc.a práve ona ma odbremenila od príšerných bolestí pri menštruacii.A každé dievča ktoré to berie, vie aké je to istých okamihoch pohodlné.A keď je ešte pravidelne sledované svojím gynekológom,tak si myslím že nie je sa čoho báť.
18.01.2007
Janka
Reagovať
antikoncepcia
neverím,že môže antikoncepcia spôsobovať túto zákernú chorobu!Rok a pol užívam antikonc.a práve ona ma odbremenila od príšerných bolestí pri menštruacii.A každé dievča ktoré to berie, vie aké je to istých okamihoch pohodlné.A keď je ešte pravidelne sledované svojím gynekológom,tak si myslím že nie je sa čoho báť.