Zaujímavosti o referátoch
Čo je eutanázia ?
06.03.2008
Daria
Reagovať
sorry
ludia sorry ze je to tu 3-krat ale moj pc blbol a poslal to viackrat sorry :-(
09.01.2008
Šimik
Reagovať
Kritika:)
Troška neutrálneho postoja by neuškodilo. Nemôžeš do odborného textu ktorý má byť prednášaný vkladať tak ostro svoje názory a postoje. Môžeš sa zmieniť o svojom názore ale nie je správne ich prezentovať v tak širokom spektre... Inač fajn referat:)
06.03.2008
Daria
Reagovať
Re: Kritika:)
Šimik len tak medzi nami...referaty robim často a viem že profesory a učitelia si najviac cenia, ked niekto vie o com referuje a ma svoj nazor. Vtedy vedia, ze clovek sa tomu naozaj venoval a nie len skocil na 5min na internet a nieco stiahol. Taketo prace sa cenia :-)
06.03.2008
Daria
Reagovať
Šimik len tak medzi nami...referaty robim často a viem že profesory a učitelia si najviac cenia, ked niekto vie o com referuje a ma svoj nazor. Vtedy vedia, ze clovek sa tomu naozaj venoval a nie len skocil na 5min na internet a nieco stiahol. Taketo prace sa cenia :-)
06.03.2008
Daria
Reagovať
06.03.2008
Daria
Reagovať
Vážme si život druhých
Nie si sám ktorý má takýto názor. Človek nemá právo vziať život druhému človeku len preto že je slabší. Mnohý to ospravedlňujú tým, že však mu tým pomôžeš. Taký človek však potrebuje pomôcť psychicky. Potrebuje niečo čo by mu dávalo zmysel života a spôsobilo mu to radosť. Niekoho, kto by sa mu venoval. Tvoj referát si zaslúži 1 je dobré že píšeš svoje názory a nie len suché informácie. Obohacuje to text a ovplyvňuje názor čitaťeľa, teda aspoň niekedy. Eutanáziu neuznávam. Nie sme zvieratá aby sme sa zbavili slabých jedincov ktorý sami nevládzu. Však čo je to za svet kde si nemáme navzájom pomáhať? Platí že nezabiješ, či už pri potrate alebo chorobe. Boh dal život a len on ho má právo vziať.
Tvoj referat je super...s pozdravom DARIA :-)
Tvoj referat je super...s pozdravom DARIA :-)