Zaujímavosti o referátoch
Ján Smrek Cválajúce dni
02.11.2010
malalienka13
Reagovať
otrasné
Aj ja si myslím, že je to maximálne oničom. Do čitateľského máme písať obsah a nie báseň alebo jej časti. Neznášam čítať básne.
31.05.2009
somtu
Reagovať
je to tak
tak večšiu picovinu som nepočul..... basničky rozbory a tak.... šak kto to napisal nech si sam zroby rozbor :D
31.05.2009
somtu
Reagovať
je to tak
tak večšiu picovinu som nepočul..... basničky rozbory a tak.... šak kto to napisal nech si sam zroby rozbor :D
31.05.2009
somtu
Reagovať
je to tak
tak večšiu pičovinu som nepočul..... basničky rozbory a tak.... šak kto to napisal nech si sam zroby rozbor :D
31.05.2009
somtu
Reagovať
je to tak
tak večšiu pičovinu som nepočul..... basničky rozbory a tak.... šak kto to napisal nech si sam zroby rozbor :D
28.01.2008
oks
Reagovať
v pohodee
no pokial niekto to necital a potreboval vediet o com to vlastne je ako jaa tak je to super :)
25.02.2007
emoshka
Reagovať
toto je o com?
tak ja som tu hladala normalny rozbor basne a nie len opisanu basnicku..toto neni referat
24.02.2007
gymnazista
Reagovať
Obsah: Báseň o stavaní domu
hm na toto by som sam neprisiel ze je to o stavani domu
24.02.2007
gymnazista
Reagovať
Obsah: Báseň o stavaní domu
hm na toto by som sam neprisiel ze je to o stavani domu
21.01.2007
katka
Reagovať
jan smrek reagovat
tato stranka bola moja posledna nadej a nenasla som tu nic. len prepisanu basnicku ktoru mam aj tak pred sebou v knihe a k nej pridanych par viet, ktore by z basne vysvytli kazdemu!!!!! toto nebol referat! Mali ste tam dat poriadny rozbor basni, a nie len jednej!
08.01.2005
major Zeman
Reagovať
hehehe
heh no patrilo by sa uz konecne aj poriadny referat k tej zbierke spravit sak kto sa ma namahat s pracou na tom ? :D