referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Imidž je nanič
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.10.2007
Bajka    Reagovať
Suhlasim, ale mám aj nejaké maličké pripomienky
V podstate s Tebou súhlasím, že imidž nie je vždy dôležitý, ale mnoho ľudí považuje svoj imidž za vonkajšie vyjadrenie svojich názorov. Veď si vezmi napríklad metalistov, chodia v čiernom, ale tí praví vedia prečo vlastne chodia oblečení tak ako chodia. Je pravda, že niektorí sa budú zaraďovať medzi metalistov, skinov, či hip-hoperov len preto, že je to "IN" ale tí, ktorí žijú svojím štýlom a vedia vysvetliť PREČO prezentujú práve ten ktorý štýl a ČO ním chcú vyjadriť, tak sa mi to nezdá až také nezmyselné. A čo sa týka pracovných večierkov, tam by mali ľudia tiež chodiť elegantne oblečení. Možno je to môj subjektívny názor, ale predstav si, že niekto príde na nejaký takýto večierok v riflách a tričku veľkosti XXL, aspoň pre mňa je to nonsens :) ale súhlasím s Tebou v tom, že tie "hviezdy" to preháňajú a naozaj by sme sa nemuseli obliekať ako každý druhý človek na ulici, len preto, že to momentálne letí. Každý by mal mať vlastný štýl a obliekať sa podľa toho ako sa cíti a nie podľa toho čo sa páči možno nejakým slávnym ľuďom. Ale mali by sme vedieť rozumne zvážiť čo si môžeme na ktoré miesto obliecť. Inak sa mi tvoj príspevok páčil, lebo je v ňom zachytená problematika hlavne mladých ľudí, ktorí vyhadzujú nezmyselné peniaza za niečo čo o pár dní vyjde z módy len preto, aby sa podobali na niekoho iného.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.