Zaujímavosti o referátoch
Rasizmus a jeho prejavy na Slovensku
14.04.2013
Adrian
Reagovať
Propaganda
Toto nie je žiadny objektívny referát, iba jednostranná propaganda multi kultúrnych ľavičiarov! Ak takéto sračky vyučujú v školách,tak to môžme isť do prdele,to ten národ fakt dlho neprežije... "Nazývaním Rómov cigáni" je rasizmus ? To musel písať nejaký idiot čo vidí rasizmus aj v bielom snehu.A ten koniec o tej multi kulti ma fakt dorazil.Keď sa tak strašne chcete "kultúrne obohatiť" chodte do Afriky !!! Žiaden normálny Čech ani Slovák nechce,aby mu negri alebo iný farebný behali po pod okná! Je vedecky dokázané,že zdravý človek sa cíti lepšie v rasovo čistom prostredí medzi svojími,nie v špinavom rasovom babylone.Multikultúrny ľavičiari bývajú zväčša nižšiej inteligencie,mentálne zaostalí,narušení jedinci ktorí nezapadajú do spoločnosti,preto chcú vytvoriť spoločnosť kde je každý "iný".Títo podľudia sú vedení vypočítavími,bezcharakternými sviňami so sebadeštruktívnými sklonmi.Nenechajte sa zmiasť tými ich peknými heslami ! "Boj proti rasizmu",intolerancii, a neviem čo ešte... to má iba zakryť pravé zlo.Ich cieľom je zničiť tradičné národy,vytvoriť špinavú rasovú zmiešanicu,zraziť nás,chcú vyhladiť bielu rasu zo zemského povrchu !!! Skutoční nepriatelia žijú medzi nami !Majú narušené aj tie najzákladnejšie pudy sebazáchovi a tento mor sa snažia preniesť aj na ostatných,najúčinnejší liek vychádza z hlavne pušky-náboj - to nás od tých idiotov vylieči najlepšie ! Na svete existuje viacej ľudských rás s genetickými a predovšetkým mentálnými odlišnosťami,ten kto tomu nechce pochopiť je mi ho šúto ! Chodte sa pozrieť do západnej Európy,tú multi kulti rozožiera ako rakovina... Ani s čenochmi,ani s muslimami sa nedá v kľude žiť. Multi kulti je utopia
21.04.2011
ladislav olah
Reagovať
ano aj nie
ano suhlasim stymto prispevkom aj nie.ano je pravda že dve tv stanice na slovensku propaguju antisemitizmus hlavne ten romsky problem ako to oni nazyvajustale ukazuju len tie negativa ale tie negativa ja tiež vela vidim aj na majoritnej časti obyvatelstva ale tie asi niesu prijoritou,tym bi vlastne tiež škodili vlastne aj sebe.A nie nesuhlasim stym že policia chrany a vyšetruje nejake pripady s rasizmom ked vela ich členov patri k hnutiu skinheds alebo ich rodičia patria k špicke v sudnictve,policie,prokuratorie avela inych inštitucii a fakt viem očom hovorim.môj nazor ako zastavit rasizmus a ine take podobne prejavy bi mali začat vo velkej politike,takže to znamena že rasizmus na slovensku nikdy nevymyzne
26.09.2010
pipiiik
Reagovať
Triglav - pravda pravda...
triglav z duse mi rozpravas presne toto ten chlapec asi nepochopil
26.09.2010
pipiiik
Reagovať
vysmech!
tak tento cely clanok je jednym slovom na vysmech!
Hlavne ta posledna cast s Romami (ciganmi) :D
Hlavne ta posledna cast s Romami (ciganmi) :D
23.03.2010
lafruuss
Reagovať
hheeehhh kkiisss
ja si mylsim ze rasizmus je uplana normal wec lebo jasn eze su nejake viimky awe ja ho uznam lebo cigany su thakeeee kurvy ze az to boliii ..... atdd... nekomentujemm thak ale mam ich docela rada keby bol zas e hitler thak by som ho úpodporovala heehh lošwaaam vsettkkyych aj ked nie svoju rasuu paaa
31.01.2009
Erinko
Reagovať
hanba
Tak toto písal úplný mamrd, ktorý ťaží iba zo svojich teoretických poznatkov, ktoré má aj tak celé chybné. Vôbec nepozná realitu ani históriu subkultúry skinheads. A že téma sa hodí na vysokú školu. To hanba nad hanbu. Najviac ma pobavila časť o značke LONSDALE. Ty idiot. A keď je znacka ADIDAS, tak určite podľa teba prvé tri písmená znamenajú krstné meno Hitlera, že? ADI ako Adolf nie? To je taká istá blbost ako to čo si napísal ty. Už radšej nič nepíš a nepodávaj takéto stupidné info do sveta..
16.11.2008
Triglav
Reagovať
Si odborník...
1. pletieš dve rôzne skupiny ludí Skins a Nazi
2. Volfangel - je symbol zvaný Vlčí anjel nie hák
3. patríš asi k ludom čo žijú s nejakým komplexom a preto stále hovoria o morálke a v jej mene píšu takéto klamlivé články ( a starajú sa do vecí ktorým nerozumejú viď. interupcia a iné)
4. prestaň huliť marišku auvidíš že život je aj o inom ako o posudzovaní druhých....
toto ti odkazuje typek ktorý nieje ani skin ani nazi.....len sa trochu vyzná...
2. Volfangel - je symbol zvaný Vlčí anjel nie hák
3. patríš asi k ludom čo žijú s nejakým komplexom a preto stále hovoria o morálke a v jej mene píšu takéto klamlivé články ( a starajú sa do vecí ktorým nerozumejú viď. interupcia a iné)
4. prestaň huliť marišku auvidíš že život je aj o inom ako o posudzovaní druhých....
toto ti odkazuje typek ktorý nieje ani skin ani nazi.....len sa trochu vyzná...
15.11.2008
Simona
Reagovať
??????
tak to sú asi NAZI-SKINHEADS, nie?? si utvrď fakty a potom tu píš...
03.10.2008
Boris
Reagovať
je mi luto
pri citani tohoto referatu mi skoro chrpticu vyrvalo z tela. Ako moze niekto takto pisat o skinheadoch. Ved na Slovensku je stale viac a vieac apolitickych Skinheadov, Oi!-kacov, SHARP-erov a podobne. Tento referat povazujem za maximalne zavadzajuci pretoze LONSDALE nieje ale vobec pravicova neonacisticka znacka. To o NSDAP je vymyslom nejakeho nemudreho cloveka. Rad by som o tejto teme diskutoval so samotnym autorom ako prisiel k takym zaverom. Ked si predstavim ze toto niekto prednesie na Vysokej skole ako je uvedene v informaciach o tomto referate tak ma az zmrazi ze ludia s vyssim vzdelanim maju potom takuto mienku o skinheadoch.
03.10.2008
Boris
Reagovať
je mi luto
pri citani tohoto referatu mi skoro chrpticu vyrvalo z tela. Ako moze niekto takto pisat o skinheadoch. Ved na Slovensku je stale viac a vieac apolitickych Skinheadov, Oi!-kacov, SHARP-erov a podobne. Tento referat povazujem za maximalne zavadzajuci pretoze LONSDALE nieje ale vobec pravicova neonacisticka znacka. To o NSDAP je vymyslom nejakeho nemudreho cloveka. Rad by som o tejto teme diskutoval so samotnym autorom ako prisiel k takym zaverom. Ked si predstavim ze toto niekto prednesie na Vysokej skole ako je uvedene v informaciach o tomto referate tak ma az zmrazi ze ludia s vyssim vzdelanim maju potom takuto mienku o skinheadoch. A este ked sa tato tema spomenie niekde tak hned sa spoja dva pojmy. Skinhead=rasista co nieje pravda. Na internete sa da najst vela veci ohladom vzniku shinheads a povodu. Ospravedlnujem sa za gramaticke chyby a pisania bez gramatiky a za dost vycerpavajuci komentar. nuz ale krasne mi tento clanok pokazil den. Treba sa zamysliet nad vecami a ako bolo aj v clanku napisane: Nikdy nesúď celú skupinu, ale jednotlivca!. Suhasim s tebou Zuzi.
03.10.2008
Boris
Reagovať
je mi luto
pri citani tohoto referatu mi skoro chrpticu vyrvalo z tela. Ako moze niekto takto pisat o skinheadoch. Ved na Slovensku je stale viac a vieac apolitickych Skinheadov, Oi!-kacov, SHARP-erov a podobne. Tento referat povazujem za maximalne zavadzajuci pretoze LONSDALE nieje ale vobec pravicova neonacisticka znacka. To o NSDAP je vymyslom nejakeho nemudreho cloveka. Rad by som o tejto teme diskutoval so samotnym autorom ako prisiel k takym zaverom. Ked si predstavim ze toto niekto prednesie na Vysokej skole ako je uvedene v informaciach o tomto referate tak ma az zmrazi ze ludia s vyssim vzdelanim maju potom takuto mienku o skinheadoch. A este ked sa tato tema spomenie niekde tak hned sa spoja dva pojmy. Skinhead=rasista co nieje pravda. Na internete sa da najst vela veci ohladom vzniku shinheads a povodu. Ospravedlnujem sa za gramaticke chyby a pisania bez gramatiky a za dost vycerpavajuci komentar. nuz ale krasne mi tento clanok pokazil den. Treba sa zamysliet nad vecami a ako bolo aj v clanku napisane: Nikdy nesúď celú skupinu, ale jednotlivca!. Suhasim s tebou Zuzi.
03.10.2008
Boris
Reagovať
Je mi luto
03.10.2008
zuzana
Reagovať
no tak toto je fakt super referát...
no čítala som tento referát od prvého až po posledné slovko a naozaj som unesená.. takýto referát som veru ešte nečítala a dúfam že už NIKDY NEBUDEM MAT SANCU PODOBNE HOVADINY CITAT!!! dúfala som pri čítaní, že sa dej dáko otočí a začne sa písať aj pravda, ale kdežeeee... niekto si tu zmýlil dojmy s pojmami.. lebo skinhead nie je skinhead.. no radšej, ujasnime si pojmy.. pravý skinhead je ANTIRASISTA!!! skinheadi pochádzajú z černochov, tak akoby mohli byť rasisti?? len dáky kktko si potom povedal že enmá rád čiernych a zhdoou náhod sa obliekal podobne ako skinhead, tak preto mu aj ostatní azčali vravieť, že je skinhead. ale pochopte konečne všetci, že skinhead je proti tzv. náckom, fašistom, nacistom a rasistom.. skinhead nemá rasové predsudky.. a k tým značkam lonsdale, fred perry a ben sherman sa radšej vyjadrovať nebudem. normálne som chytala nervy, skoro začala plakať, ako niekto také voloviny mohol písať... proste to su značky normálne, ako nike, adidas.. nosí ich každý druhý človek.. či ej diskáč hoper alebo čo... ale ten thor steinar, to je pravda, to je čisto nacistická značka.. ale hentie s nacizmom, fašizmom nemajú nič spoločné.. tak konečne si uvedomte, že proste skinhead nie je nazi-skinhead/fašista/rasista/nacista!!!