referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Martin Kukučín Mladé letá
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
26.01.2007
Luk@s    Reagovať
Re: Re: Re: Re: dubinova
no jedno jej to zas nebolo.je pravda ze s dubinovou je to trosku prisnejsie ale aspon ma disciplinu :) potom by si kazdy robil co chce ;)
a podpis sa pls vlastnym menom.pretoze Martinovia z deviny co su u nas by to urcite nenapisali.ked nie si z deviny tak napis
21.12.2006
martin    Reagovať
dubinova
dubinovaa, je tak strasne blba ucka, nam da ze urobte ideu a dej, a obsah, a takeee sprostosti ze sa mi kruti s toho hlava
10.01.2007
marek    Reagovať
Re: dubinova
Aspoň sa podpis pravym menom a ne pisať anonymne.Zbabelec
17.01.2007
Luk@s    Reagovať
Re: Re: dubinova
no precital som to ale fakt nemam potuchy ako z toho spravit citatelsky dennik :) pomohlo thanx
s Koseckou to take drsne nebolo :)
22.01.2007
martin    Reagovať
Re: Re: Re: dubinova
jasne dubinova neni v pohode.. kosecka bola omnoho lepsia.. ta mala na haku ci sme si to stahovali
18.01.2007
iverson And1    Reagovať
SUper
super a nemusim citat knihu dik
17.01.2007
Kerčak    Reagovať
Dikezz
Perfekt..cital som to len do polovice ale totok nejako viuzijem a bude to fajn :)
10.01.2007
ariana    Reagovať
DAKUJEM
jeee..super dakujem dostala som jednicku z lytiky.....kujem:))
04.01.2007
Laxa    Reagovať
Super
Toto mi pomohlo pri čitateľskom, aj keď len kúsok, lebo sme mali písať obsah z malej časti ako boli v Matišovciach. Fenk juuuu:D
12.11.2006
lenivec    Reagovať
skola
celkom dobre do skoly
29.11.2006
bodka    Reagovať
Re: skola
a to je koniec?alebo to este pokracuje?pouzila som to ako citatelsky bo som nestihla precitat knihu,hadam ze to pomoze...........dakujem dopredu

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.