Zaujímavosti o referátoch
Martin Kukučín Mladé letá
26.01.2007
Luk@s
Reagovať
Re: Re: Re: Re: dubinova
no jedno jej to zas nebolo.je pravda ze s dubinovou je to trosku prisnejsie ale aspon ma disciplinu :) potom by si kazdy robil co chce ;)
a podpis sa pls vlastnym menom.pretoze Martinovia z deviny co su u nas by to urcite nenapisali.ked nie si z deviny tak napis
a podpis sa pls vlastnym menom.pretoze Martinovia z deviny co su u nas by to urcite nenapisali.ked nie si z deviny tak napis
21.12.2006
martin
Reagovať
dubinova
dubinovaa, je tak strasne blba ucka, nam da ze urobte ideu a dej, a obsah, a takeee sprostosti ze sa mi kruti s toho hlava
17.01.2007
Luk@s
Reagovať
Re: Re: dubinova
no precital som to ale fakt nemam potuchy ako z toho spravit citatelsky dennik :) pomohlo thanx
s Koseckou to take drsne nebolo :)
s Koseckou to take drsne nebolo :)
22.01.2007
martin
Reagovať
Re: Re: Re: dubinova
jasne dubinova neni v pohode.. kosecka bola omnoho lepsia.. ta mala na haku ci sme si to stahovali
17.01.2007
Kerčak
Reagovať
Dikezz
Perfekt..cital som to len do polovice ale totok nejako viuzijem a bude to fajn :)
04.01.2007
Laxa
Reagovať
Super
Toto mi pomohlo pri čitateľskom, aj keď len kúsok, lebo sme mali písať obsah z malej časti ako boli v Matišovciach. Fenk juuuu:D
29.11.2006
bodka
Reagovať
Re: skola
a to je koniec?alebo to este pokracuje?pouzila som to ako citatelsky bo som nestihla precitat knihu,hadam ze to pomoze...........dakujem dopredu