Zaujímavosti o referátoch
Anarchia
19.01.2012
Emma
Reagovať
Anarchia je dobre nie zle verte ci neverte mne je to jedno :D
JTakže Anarchia už dva roky som Punk potom som zitsila že nadej je Anarchia PRECO? Lebo možem povedat svoj nazor nehanbit sa zan, neovplivnuju ma ludia rozhodujem sa sama je to život normalny napriklad kamoška vravi že je to nebezpečne že možem ist do vazani a take traposiny ale prečo je to len druh života :D
06.10.2011
Ddd
Reagovať
Deti, deti
Tu ste opisali demokraciu. Akoze nemozete si vybrat aku prac chcete? alebo nemozete mat svoj nazor? VED NEZIJEME V DIKATUTRE! Predstavte si anarchiu ako aj chaos aj poriadok. Niekto vam zaklope na dvere, podreze vam krk, vyzmeje sa vam do xichtu a zakrici ze on je slobodny ze na to ma pravo. Anarchia ako-taka existovat nemoze. Pretoze ludia maju sklon moz znasilnovat. Hobbova teoria bola z casti pravda ale najlepsie to vykreslje Lock. Takze tu nepiste hovadiny a nemette male deti!
07.07.2011
ňaňa
Reagovať
1 otazka..............
v jednom članku som čitala....že anarchia je oslobodenie od nadvlady....s tim suhlasim.........dalej tam bolo napisane doslova : my nechceme fašizmu,
my chceme anarchiu,
o tom to všetko je.
Partia je rodina,
Bob Marley je vzor,
cigarentka je bohina,
alkohol je hrdina,
vodna je budúcnosť,
thak toto je dnešný svet, ....................nesuhlasim s tim o rodine.....rodinu si treba važit....ked už nič ine .....som za anarchiu....ale s timto jedinim nazorom nesuhlasim....vyznelo to tak akoby auror toho članku chcel povedat že rodina ma utlača......alebo take niečo....bolo tam toho viac....ale vobec s tim nesuhlasim !!!! zaujma ma čo si mislite Vy..........
my chceme anarchiu,
o tom to všetko je.
Partia je rodina,
Bob Marley je vzor,
cigarentka je bohina,
alkohol je hrdina,
vodna je budúcnosť,
thak toto je dnešný svet, ....................nesuhlasim s tim o rodine.....rodinu si treba važit....ked už nič ine .....som za anarchiu....ale s timto jedinim nazorom nesuhlasim....vyznelo to tak akoby auror toho članku chcel povedat že rodina ma utlača......alebo take niečo....bolo tam toho viac....ale vobec s tim nesuhlasim !!!! zaujma ma čo si mislite Vy..........
20.05.2008
Zuzana
Reagovať
deti???
len človek ktorý na tom neni s inteligenciou práve najlepšie bude písať takéto blbosti, keby sa aspoň trošku zamyslíte nad tým, tak by ste na to prišli sami...viete všetko sa od seba odvíja a keby robil naozaj každý čo chce od počiatku, tak ani ja, ani ty, nesedíme za PC a nevyjadrujeme svoje názory ktoré podľa teba môžeš vďaka anarchii vyjadriť...ako som sa dočítala, mohla by si si vybrať školu ktorú sama chceš, hm a čo keby tam chcelo ísť tak veľa ľudí že by nebolo možné tam vyučovať? alebo proste profesorom by sa nechcelo ísť do práce, kto by vás učil? veď anarchia keď nechce tak nemusí nie? je slobodný ... žiadnemu pekárovi by sa nechcelo ráno do roboty, čo by si jedla ? zvieratá ? sa uvedomte detičky prosím vás..
04.01.2011
monty
Reagovať
Re: deti???
Prvy o sebe ako o anarchistovy pisal Proudhon niekde v 19 storoci kedy bolo aj napisane gro ktore ovlplivnovalo dalsi vyvoj anarchizmu takze davno predtym ako punk vznikol, tak co tu ten pUNK STALE DO TOHO MIESATE? anarchizmus ma s PUNKOM len malo spolocneho... ak sa to vlastne da aj porovnavat...skorej ani nie... ten clanok je sracka a pri vsetkej ucte aj vacsina komentov od ludi....
08.11.2010
Anarchyinthesk
Reagovať
Re: deti???
No Zuzana v hlave to mas asi ty trosku pomylene skus si nieco o anasrchii precitat a zistis ze by to fungovat mohlo. Existuje nieco ako christiania je zaujimave ze to funguje ako mi to vysvetlis?
03.11.2008
psycho713
Reagovať
Anarchia
každy nech si mysli o punkacoch a anarchistoch čo len chce....ja werim w anarchiu...nikto nas nebude nutit di ničoho čo sami nechceme!!!sme sami sebou a taki aj ostaneme...SLOBODAAAAAAAA!!!!!!!!
P U N K ´ S N O T D E A D!!!!!!
P U N K ´ S N O T D E A D!!!!!!
05.11.2010
punkačka
Reagovať
Re: Anarchia
presne tak mas pravdu... ja som zo zaciatku anarchiu ani moc nechapala.. ae uz ju chapem.. anarchia je o slobe .. a nie o tom ze naam niekto bude rozkazovat ako mame zit alebo co mame robit...anni nas do nicoho nuti.. proste anarchia 4 ewer....
28.09.2010
Monty
Reagovať
Sialenci ste....
Dajte radsej prec "tuto uvahu" co nema spolocne z anarchizmom nic...predtym ako nieco napsiem popremyslam... o anarchizmus sa zaujimam oz nejaky ten rocik a stale by som si netrufol o anarchizme ako celku napisat na jednu stranu:-))))))) Anarchia nieje vlada(nikoho, ani slobody) ako som sa tu docital..anarchia je organizovana... preboha.. preco aj stracam cas tu pisat rozmyslam, tu je odkaz na slovensku anarchisticku organizaciu www.priamaakcia.sk
28.09.2010
Monty
Reagovať
Sialenci ste....
Dajte radsej prec "tuto uvahu" co nema spolocne z anarchizmom nic...predtym ako nieco napsiem popremyslam... o anarchizmus sa zaujimam oz nejaky ten rocik a stale by som si netrufol o anarchizme ako celku napisat na jednu stranu:-))))))) Anarchia nieje vlada(nikoho, ani slobody) ako som sa tu docital..anarchia je organizovana... preboha.. preco aj stracam cas tu pisat rozmyslam, tu je odkaz na slovensku anarchisticku organizaciu www.priamaakcia.sk
11.08.2010
hm...
Reagovať
punks not dead
nikto ti nema hovorit ako mas zit preto ze nikto za teba nebude umierat....
11.08.2010
hm...
Reagovať
anarchy
vela ludi nechape vyznam anarchie....ja som medzi punkacmi a anarchistami vyrastala a mala som to naj detstvo ake si len mozem predstavit.....nepovazujem sa za velku punkacu a anarchistku ale jedno viem....ze anarchisti nesu ludia ktory chcu bordel spinu chaos.....chcu nastolit poriadok aby sme si boli vsetci rovnocenny a o to sa snazim aj ja.... aj keby som niekedy bola ta posledna anarchistka a pripustala by som si ze nemozem zmenit svet nevzdala by som sa a bojovala o to do poslednej sekundy mojho zivota ale viem ze kopa dnesnych debilou ma aj tak nepochopi.....lebo som len sproste decko co sa hra na punkacku....toto uz mi nemusi nik hovorit toho som uz pocula dost......
18.04.2010
meno
Reagovať
blbe deti
si mylite anarchiu s demokraciou... viete hovno a anarchii a robite zo seba velkych anarchistov.. anarchia nema buducnost, lebo nieje organizovana.. a ked netahaju vsetci za jeden koniec tak skoncite v srackach.
12.07.2010
lucy
Reagovať
Re: blbe deti
ty nam hovoris se sme blbe deti a ze nevieme nic o anarchii, tak co potom vies o nej ty?podla mna by to mohlo fungovat a velmi dobre
01.06.2009
kubanec
Reagovať
zobudit sa treba
To su fajn myslienky,ale kto zosobnuje anarchistov?Mam dojem ze skor punkaci a spol.,ktori skor viac piju nez politizuju,ja nic proti nikomu ale tak sa mi to vidi,aspon u vacsiny.Ja som komunista a mame podobne myslenie,len zo strany niektorich anarchistov existuje empatia voci nam a to nieje spravne.Hladajme cestu spoluprace,nastastie sa niektory jednotlivci odhodlali a to je dobre...i punkaci!
SMRT KAPITALIZMU,SMRT FASIZMU!!!
SMRT KAPITALIZMU,SMRT FASIZMU!!!
04.04.2009
adykr
Reagovať
cesta
napriklad anarchystom sa moze stat kazdy,kto v ramci svojich moznosti bojuje proti vykoristovaniu cloveka clovekom, proti akemukolvek utlaku a sam respektuje slobodu druheho cloveka. Takze ked ja niekoho okradnem uz nie som anarchista ale zlodej, lebo okradanie je tiez jedna forma utlaku.
20.05.2008
Zuzana
Reagovať
ehm deti?!
len človek ktorý na tom neni s inteligenciou práve najlepšie bude písať takéto blbosti, keby sa aspoň trošku zamyslíte nad tým, tak by ste na to prišli sami...viete všetko sa od seba odvíja a keby robil naozaj každý čo chce od počiatku, tak ani ja, ani ty, nesedíme za PC a nevyjadrujeme svoje názory ktoré podľa teba môžeš vďaka anarchii vyjadriť...ako som sa dočítala, mohla by si si vybrať školu ktorú sama chceš, hm a čo keby tam chcelo ísť tak veľa ľudí že by nebolo možné tam vyučovať? alebo proste profesorom by sa nechcelo ísť do práce, kto by vás učil? veď anarchia keď nechce tak nemusí nie? je slobodný ... žiadnemu pekárovi by sa nechcelo ráno do roboty, čo by si jedla ? zvieratá ? sa uvedomte detičky prosím vás..
10.03.2009
ponozka
Reagovať
podla mna to pojde
ANarchizmus je vláda založená na slobode, rovnosti..a rešpektovaní názoru iných keď som to dobre pochopila.....a podřa mna to nie je az tak nerealne ...stačí aby sa ludia naučili žit bez povyšovania sa nad iných, pocudzovania,a byt tolerantny.......
10.03.2009
ponozka
Reagovať
podla mna to pojde
ANarchizmus je vláda založená na slobode, rovnosti..a rešpektovaní názoru iných keď som to dobre pochopila.....a podřa mna to nie je az tak nerealne ...stačí aby sa ludia naučili žit bez povyšovania sa nad iných, pocudzovania,a byt tolerantny.......
10.03.2009
ponozka
Reagovať
podla mna to pojde
10.03.2009
ponozka
Reagovať
podla mna to pojde
ANarchizmus je vláda založená na slobode, rovnosti..a rešpektovaní názoru iných keď som to dobre pochopila.....a podřa mna to nie je az tak nerealne ...stačí aby sa ludia naučili žit bez povyšovania sa nad iných pocudzovania,a byt tolerantny.......
10.03.2009
ponozka
Reagovať
podla mna to pojde
ANarchizmus je vláda založená na slobode, rovnosti..a rešpektovaní názoru iných keď som to dobre pochopila.....a podřa mna to nie je az tak nerealne ...stačí aby sa ludia naučili žit bez povyšovania sa nad iných pocudzovania,a byt tolerantny.......
11.08.2008
ja.
Reagovať
Anarchia?
Všetko to znie tak pekne, ale to je len taká ilúzia. V praxi by to tak určite byť nemohlo. Kebyže vládne anarchia, tak by si každý robil, čo chce. Kebyže si poviem, že sa mi nepáči vonku to detské ihrisko, tak proste prídem a zničím ho a nikto mi na to nič nemôže povedať. Kebyže si toto povie ďalších tisíc ľudí, ako by to tu vypadalo? Sloboda, rovnosť, bratstvo? To je v poriadku, len taká maličkosť: to NIE JE úplne všetko, čo predstavuje anarchiu.
11.02.2009
Stella
Reagovať
Re: Anarchia?
MYslim ze si spravne nepochopil co to vlastne anarchyzmus je....vysvetlujes si to presne tak ako vacsina ludi ale nemas ani z daleka pravdu...Anarchyzmus neni to ze znicis ihrisko a nikto ti nato nic nepovie...tvoja sloboda konci tam kde zacina sloboda druheho...Od politikov casto pocujeme ze demokracia je sloboda vlada ludu atd. a vsak napriek tomu sa denne stretavame s policajnou brutalitou a obmedzovanim.V tomto systeme zijeme na ukor inych co neni vobec spravne...Pokial nechce byt clovek v dnesnej spolocnosti vykoristovaný musi hladat prostriedky ktore vykoristujú inych takže sa stava ich zamestnavatelom a na svojej ceste kráča po telách svojich blíznych.Toto je spravne?V dnesnom svete je par suberbohatych velmi vplyvnych ludi ktory tuna vladnu a riadia tento svet...Dalo by sa naozaj neskutocne dlho o anarchizme debatovat a o inych smeroch.........velmi rad by som bol keby sme podebatovali spolu...Stella