referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Bohuslava
Utorok, 7. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
28.01.2009
ZuziK    Reagovať
ZIADNY NADPIS:D
Aj ja som za anarchiu:)...zijem raz,a tak zijem podla seba a nie podla toho,podla coho ma nutia zit....njesom predsa ofca....slobodnu wolu ti nikto nemoze wziat....
17.11.2008
misa    Reagovať
hmm..
ako citam kazdy ma prafdu wed wsetko ma swoje pro a proti nie? no tak ae myslim ze tu je wiacej wyhod ako protikladow anarchy!!!
06.11.2008
miso523    Reagovať
Punks Not Dead
Som Anarchista a nehanbym sa za to... Podla mna by to maly ludia chapat ako boj proti rasizmu nacizmu a fašizmu..... to oni vyvolavaju chaos vo svete a nie anarchisti... Anaria 4ever punks not dead
21.10.2008
NiRVaNKa    Reagovať
A N A R C H I A
Ten gdo si mysli, ze by anarchia nefungovala bud neveri ludom, alebo by to sam nedokazal... Anarchia nie je len o slobode, ale aj o tolerancii... Ak by sme zrusili zakony, ktore istim sposobom vlastne rozmyslaju za nas, naucili by sme sa rozmyslat... A potom by sme zistili, ze to, ze niekoho napr. neokradne nie je preto, lebo mi to kaze zakon, ale preto, lebo som inteligentne rozmyslajuce a hlavne slobodne stvorenie, ktore tieto vysady neodopiera ani inym... Ja si hlavne myslim, ye ANARCHIA je pre mudrich ludi!!!
07.10.2008
Hando1    Reagovať
AnArchiA A Punk"s Not Dead
Podla mna je anarchia ta sprava cesta...ten kto nesuhlasi nech sa strci do pice... Acko w kruhu lepsi swet...Anarchia Punk´s not dead !!!! PUNK 4 ewer!
11.08.2008
ja.    Reagovať
Anarchia?
Všetko to znie tak pekne, ale to je len taká ilúzia. V praxi by to tak určite byť nemohlo. Kebyže vládne anarchia, tak by si každý robil, čo chce. Kebyže si poviem, že sa mi nepáči vonku to detské ihrisko, tak proste prídem a zničím ho a nikto mi na to nič nemôže povedať. Kebyže si toto povie ďalších tisíc ľudí, ako by to tu vypadalo? Sloboda, rovnosť, bratstvo? To je v poriadku, len taká maličkosť: to NIE JE úplne všetko, čo predstavuje anarchiu.
11.08.2008
ja.    Reagovať
Anarchia?
Všetko to znie tak pekne, ale to je len taká ilúzia. V praxi by to tak určite byť nemohlo. Kebyže vládne anarchia, tak by si každý robil, čo chce. Kebyže si poviem, že sa mi nepáči vonku to detské ihrisko, tak proste prídem a zničím ho a nikto mi na to nič nemôže povedať. Kebyže si toto povie ďalších tisíc ľudí, ako by to tu vypadalo? Sloboda, rovnosť, bratstvo? To je v poriadku, len taká maličkosť: to NIE JE úplne všetko, čo predstavuje anarchiu.
07.08.2008
Dominika    Reagovať
Co si myslím o tom ja...
Ano...je to s istej časti pravda...ale anarchia by nakoniec aj tak na našom svete dopadla ako si ju casto kazdy preklada ako chaus...bordel...a špina....keby každy bral anarchiu ako toto dievca tak by to bolo v poriadku....ale su ludia ktory neakceptujú tych ostatných a nikdy ani nebudu...to by sa muselo pol sveta vyhubit a potom zriadit s tej malej mensimy skutočnú anarchiu....ale to nikdy nebolo.....neni....a pri dnešnej chamtivosti ani nebude....
14.07.2008
Elodol    Reagovať
sloboda rovnost bratstvo
nieje sloboda rovnost bratstvo nahodou MOTO velkej francuzkej revolucie . aj ked oni boli taktiez anarchisty
04.07.2008
verim si    Reagovať
sloboda rovnost bratstvo
ak je anarchia sloboda rovnost bratstvo ale to doslova tak je to najlepsia vec aku mohli ludia v historii mat
04.07.2008
verim si    Reagovať
sloboda rovnost bratstvo
ak je anarchia sloboda rovnost bratstvo ale to doslova tak je to najlepsia vec aku mohli ludia v historii mat
17.06.2008
dodo    Reagovať
anarchi
anarchia moze bit iba v mensinach naprikald na sqotoch a tak a nie v beznom živote ako bi to vizeralo
23.05.2008
TheExploited    Reagovať
HeH...Anarchy NavZDY!!!
Anarchia je najlepsia vec zaco moze clovek verit a som hrdy ze je ANARCHISTOU stale viac a VIAC
20.05.2008
Zuzana    Reagovať
ehm deti?!
len človek ktorý na tom neni s inteligenciou práve najlepšie bude písať takéto blbosti, keby sa aspoň trošku zamyslíte nad tým, tak by ste na to prišli sami...viete všetko sa od seba odvíja a keby robil naozaj každý čo chce od počiatku, tak ani ja, ani ty, nesedíme za PC a nevyjadrujeme svoje názory ktoré podľa teba môžeš vďaka anarchii vyjadriť...ako som sa dočítala, mohla by si si vybrať školu ktorú sama chceš, hm a čo keby tam chcelo ísť tak veľa ľudí že by nebolo možné tam vyučovať? alebo proste profesorom by sa nechcelo ísť do práce, kto by vás učil? veď anarchia keď nechce tak nemusí nie? je slobodný ... žiadnemu pekárovi by sa nechcelo ráno do roboty, čo by si jedla ? zvieratá ? sa uvedomte detičky prosím vás..
24.04.2008
martin    Reagovať
anarchia
anarchia nie je chaos ani poriadok ja to proste zdvovodnenie praveho zmyslu slova sloboda ktoru nikto z nas nema aj ked si mysli opak...
09.04.2008
9Punkacik9    Reagovať
Anarchy
hm nikto sa ma nepital ci sa chcem narodit tak teras sa mi nema kto co starat do MOJHO zivota ...podlamna je anarchia pre kazdeho kto ju uznava inym ale zaroven rovnakym stilom zivota...kazdy ma svoju mieru a kazdy pripusta nazori no len do urcite mieri a ked su tie nazori moc radikalne us zasahuje fyzika---ale ajtak myslim ze anarachia je ako stvorena pre cloveka ako som ja...proste anarchia sa premna rovna moj zivot pretoze anarchiou zijem....a malo by to tak byt u kazdeho ktori si je vedomi toho ze zije SVOJ zivot ktori je len jeden
21.03.2008
katka    Reagovať
celkom normalne
Anarchia je podla mna celkom normalna . ved kazdy ma pravo rozhodovat o svojom zivote a samych sebe ..... vela veci ktore anarchia vykresluje je spravna ...mne osobne sa zda ..... ze tak by mal zit kazdy
28.02.2008
XXX    Reagovať
anarchia tu stale bude...!!!
anarchia je soravna vec aj ked pre niektorych ludi tak trochu nepovhopitelna...anarchia by hlavne mala byt o slobode a otom co si ludia myslia prejavit svoj nazor aj ked sa niekomu nepaci je to sloboda...!!! ist z kamaratki kam chcem a skym len chcem uzivat szivot a nestvrdnut tak ako moji rodicia zivot si treba uzit aj ked nieje prave najkrajsi ale aj tak by sme snim mohly pohnut...!!!!
21.02.2008
ada    Reagovať
24laura6
ja si myslim že anarchia je spravna ...každy sa rozhoduje vživote začim si stoji...nikoho dotoho nik nenuti...nechapem jak to može niekto odcudzovat...
30.01.2008
AnarchYpUnK    Reagovať
Anarchia
Podla mna je anarchia ta sprava cesta...ten kto nesuhlasi nech sa strci do pice... Acko w kruhu lepsi swet...Anarchia Punk´s not dead !!!! PUNK 4 ewer!

späť späť   1  |   2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.