referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Bohuslava
Utorok, 7. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
29.01.2008
zoltán ondrej    Reagovať
Po piči
po piči...........
29.01.2008
Mato Antono    Reagovať
ANARCHIA JE NÁŠ ŽIVOT ! ! !
anarchia je velké písmeno A v kruhu ktoré znamená že : kruh je zem a to velké A je slovo ANO, slovo ano co znamena vsetko dobre, slobodu, punk, sex a pivo!!!ZEM JE ANARCHIA!!! nenechajme ju zničiť
26.01.2008
denny-anarchy    Reagovať
hm no jo
nieco natom bude pravda ale neviem preco lenin bol potom proti anarchistom
26.01.2008
denny-anarchy    Reagovať
hm no jo
je to pravda a nechapem proc Lenin bol pro nam teda anarchistom
16.01.2008
MaťoPB    Reagovať
Zdravim..
Je to fajnovy clanok, aj ja trochu viem co je anarchia...A mozem pre niektorych spomenut, pre tych ktorý si myslia ze by to " pravy anarchisti zneuzivali", by som sa rad opytal, ako mozu ist volit, ked si myslia ze by to niekto zneuzil keby je anarchia...ako mozu vediet ze nezvolia niekoho zleho???...Keby bola anarchia, musel by kazdy zacat u seba a uveomit si ze spolocnost bude taka aky bude on...A za priklad spomeniem Španielsku revolúciu, vtedy sa niekolko milionov ludi spojilo za spolocnu vec...a ked ostatne velke mocnosti postavene na kapitalizme(aj ked ho niektore otvorene kritizovali) uvideli ze si ludia zacali uvedomovat ze s tym ide nieco spravit...ze sa nemusia len pozerat na to ako ich tí nad nimi vykoristujú...tak sa spolu spojili tí, čo boli vždy proti sebe-Komunisti, Fašisti, Nacisti a Republikani...a potom zlomili odpor anarchistov a opat sa historia opakovala...aj ked sa porazil červenou armadou nacizmus, bola tam vysoka zasluha anarchistov, ktorí pomohli dostat sa leninovi na celo sovietskeho zvazu, pretože sluboval ze anarchia bude a zacina mat realne podoby...sam lenin potom anarchistov vyvrazdoval a zabijal...A este by som povedal ze anarchia je proti kapitalizmu, ktorý je postavený na vykoristovaní človeka človekom...Rovnosť , Solidarita a Vzájomná pomoc...
09.01.2008
Punk_sk    Reagovať
anarchia ako taka
vacsinu z toho,co si napisala je pravda,niektory lzudia si myslia ze ked su punkaci,tak musia byt aj anarchisti,pritom,niekedy nevedia ani co slovo anarchia znamena
21.12.2007
NO_FUTURE3    Reagovať
anarchia?!?
neviem...ja suhlasim s tvojim nazorom,ale si si ista ci by to mozno aj "pravi anarchisti" nejako nezneuzivali?...ale kazdoparne treba byt slobodny..robit si co chces,pokym neohrozujes niekeho ineho... :-) :-) :-)
01.11.2007
didapunk(autorka)    Reagovať
som rada
som velmi rada ze niekto suhlasi so mnou shak so len povedat svoj nazor a trosku pravdivo priblizit o com anarchia je tym pr.ebanym kkt co len furt pi.uju a nadavaju lebo uz ma to viac nez dost sere
21.10.2007
KRISTINA    Reagovať
SI SUPER
JE PRAVDA ZE LUDIA MAJU SKRESLENY NAZOR NA ANARCHIU A NIELEN ONY DOKONCA AJ TY KTORI JU VYZNAVAJU!NECH ZIJE SLOBODA A VLASTNY NAZOR
23.10.2007
anarchista    Reagovať
..nazory..
kazdy ma iny nazor a najhorsie je ze kazdy nadava na anarchistov ze ako zije a kktiny kolo toho..lenze oni to aj tak asi nikdy nechapu...my sme len normalny ludia co xcu mat tu normalny poriadny svet..komu sa nepaci nech napise na pok**,..anarchista13....

späť späť   1  |  2  |   3   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.