Zaujímavosti o referátoch
Mládež a drogy
03.11.2004
majka
Reagovať
drogy
myslim že drogy ako marihuana niesu návikové.na marihuanu si človek nemože v žiadnom pripade naviknúť.asi každý znás uš vyskúšal drogy.každy rozumný človek vie že s drogami nič nezíska,akurát tak stratí radosť zo života a svojich priateľov.stane sa zneho obyčajná troska.ja osobne nemám proti marihuane nič. verím tomu ze marihuana ma liečive účinky.MOŹNO RAZ BUDE DOVOLENÁ AJ NA SLOVENSKU. ALE BACHA NA TVRDE DROGY.
18.12.2009
Niemocstarší
Reagovať
Re: drogy
Keď veríš, že Marihuana má liečivé účinky, prečo ju užívaš len tak. Liek sa má použiť na chorobu.. . Každý kto ,,vyskúšal dva a viac razy je závslý na pocite, kde sa účinky tejto rastliny viažu na citlivejšie emočné a rozumové prežívanie. Každého osud je jedinečný, ale úprimne si povedať, že niečo v živote je nepotrebné a najlepšia, najneškodnejšia droga je čisté svedomie bez nároku na pochvalu:)držte sa všetci
22.12.2007
...
Reagovať
nevedomost
srendovne znie veta asi kazdy z nas uz vyskusal drogy... to tazko, je kopa ludi ktori to maximalne odcudzuju... a dalsia vec ci je trava navykova? no... najlepsie sa to pocuva od tych, ktory v tom este nikdy neboli namoceny... zavislost je svina ktora vas vtiahne a nepusti.... neviem povedat ci je trava navykova... fyzicky urcite nie, ale psychicky? neviem to posudit ani sama na sebe... viem ze hulim casto, niekedy taham aj 2 tyzdne zasebou v kuse, 2,3 krat do dna... kazdy ponima zavislost inaksim sposobom...
11.04.2006
lala
Reagovať
drogy
majka no vies nie kazdy este uzil marihuanu,teda ja osobne nie!!a da sa nanu navyknut