Zaujímavosti o referátoch
Sue Townsendová - Tajný denník ...
30.12.2008
DoMiNiKuShQa
Reagovať
supeer :D
uuplne brutalna kniha najlepsia z tych co som naposledy citala velmi odporucam :D..ale inac ten obsah je zle napisany neodpisujte racej precitajte :D
11.12.2008
Lara
Reagovať
fuj humus
akoze vazne proste je to uchylne a nechutne akoze mna nezaujima jak si ho meral alebo co sa eje z jeho 3 nohou je to strasne a ani citaty tam nejsu tak do kelu kde ich mam zohnat
19.06.2008
lacxc
Reagovať
ubohe
ty vies co pises sak si to cele pomiesa a brutalne skratil to sa neda citat ja to na hovno
19.06.2008
lacxc
Reagovať
ubohe
ty vies co pises sak si to cele pomiesa a brutalne skratil to sa neda citat ja to na hovno
25.05.2008
KaTuSiQ
Reagovať
precitat!
no ked nic lesie tak ason nieco .... ae mohlo by tam byt aj toho trosku viacej tych prispevkov
06.05.2008
cica
Reagovať
hovadina
omg..je to uplna hovadina...taku debilinu som necitala uz davno...!!!!ako trapna kniha a nicim zaujimava..este aj nechutna,ved staci si ju prećitat
22.04.2008
ing
Reagovať
pomooc
nemohli by ste miprosiim posalt niekto obsah..ja som citala tu kniha..ael to sprostost..prosiim..surne to potrebujem na zajtra.......
08.03.2008
iii
Reagovať
NEOPISUJTE TO!!!
co ti sibe?/ten co to pisal/
sa ti asi prisnilo, ze jeho mama cakala dieta?
a tiez tam nemas dodrzanu casovu postupnost, kt. v tej knihe bola.V skratke tvoj obsah je neprofesionalny a nikomu neodporucam opisovat tento obsah, lebo je od zakladu ZLY!!!!!!
sa ti asi prisnilo, ze jeho mama cakala dieta?
a tiez tam nemas dodrzanu casovu postupnost, kt. v tej knihe bola.V skratke tvoj obsah je neprofesionalny a nikomu neodporucam opisovat tento obsah, lebo je od zakladu ZLY!!!!!!
13.03.2008
nina7
Reagovať
Re: NEOPISUJTE TO!!!
nemozez sem ty dat teda profesionalny referat???prosim ja ho surne potrebujem ide mi o zivot:((((((((
13.03.2008
NiNa7
Reagovať
HaHaHa
a ine referaty nejsu???ja potrbujem referat na litiku kua to co je toto jeden referat sem date ze sa nehambyte zebraci
03.03.2008
nikola
Reagovať
GOOD!
obsah je docela fajn spracovaný, no prílis w skratke,,poslite mi niekto pls cely=)!
25.02.2008
brendus
Reagovať
obsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
prosim vas poslite mi niekto obsah tejto knihy potrebujem to na zajtra prooooooooooooooosim budem veeeelmi vdacna kto mi to posle pls pls pls!!!!!!:)
16.02.2008
5.@
Reagovať
.-.-.
totalna blbost je ta kniha; nechapem ze ako to mozu davat ucitelky na citatelsky dennik ked su aj ovela lepsie knihy...
11.02.2008
zanuliiiq
Reagovať
obsaaah
plls poslite mi obsaah ..potrebujem ho straasne..budeem vAaa vdaacnaaaa....plls nemaam cas si precitaattu knihu