Zaujímavosti o referátoch
Sue Townsendová - Tajný denník ...
15.01.2008
veronika
Reagovať
prosim surne
kks prosim vas poslite mi obash a nie dej toho prosim som strastnme zufala budem vam hrozne vdacna
15.01.2008
veronika
Reagovať
prosim surne
kks prosim vas poslite mi obash a nie dej toho prosim som strastnme zufala budem vam hrozne vdacna
15.01.2008
veronika
Reagovať
prosim surne
09.01.2008
lolecek
Reagovať
OOOOMMMMGGGG
omg taketo picovini ja necem cem normali dennik ani na nete to neni kurva a ty spamerka naval mi to
05.09.2007
mima
Reagovať
super
je to naozaj super citala som to ale aj pisala mam 13rokov chodim na zakladnu skolu a mame robit citatelsky dennik na sue Townsendová (tajny dennik adriana mola)a som rada ze to uz mam za sebou tolko vela skora za 3-strany ahoj a dakujem moc krasne
05.09.2007
mima
Reagovať
super
je to naozaj super citala som to ale aj pisala mam 13rokov chodim na zakladnu skolu a mame robit citatelsky dennik na sue Townsendová (tajny dennik adriana mola)a som rada ze to uz mam za sebou tolko vela skora za 3-strany ahoj a dakujem moc krasne
05.09.2007
mima
Reagovať
super
05.09.2007
mima
Reagovať
super
14.06.2007
vegeť
Reagovať
thx..=o)
dakujem.. :) pomohlo..super ež sú aj takí ľudja čo sem aj dávajú čosi a nje len odpisujú :D
11.06.2007
neithan
Reagovať
postaci
celkom v pohode, na obsah to staci, teraz je na case vymyslat nieco k tomu:D
11.06.2007
neithan
Reagovať
postaci
celkom v pohode, na obsah to staci, teraz je na case vymyslat nieco k tomu:D