referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Jozef Gregor Tajovský Statky - ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
17.02.2010
gitara    Reagovať
V Ď A K A
Šikovne napísané, ďakujem pekne za pomoc
23.03.2007
miso    Reagovať
super
ok moze byt
05.04.2006
yra    Reagovať
Dakujem!
Tvoj referat je sice prilis strucny, ale zrozumirelny a da sa z neho pochopit podsrara. Dobre je spraveny aj prehlad postav, v ktorom maju mnohy zmatok a nemaju ho ani urobeny. Pre profesorku yo bolo asi prilis strucne aqle mne ro velmi pomohlo. Dakujem. Z
05.04.2006
yra    Reagovať
Re: Dakujem!
No, mam zmazanu klavesnicu, tak sa ospravedlnujem za ten zmatok v pismenkach :-)
06.02.2005
emil bokolsky    Reagovať
nevhodne
podla mojho nazoru by sa tieto referaty nemali uverejnovat na internete , lebo deti si ich potom stahuju.....
co vobec nie je prospesne pre ich buduci literarny vyvin a zivot....
preto vam vsetkym radim , aby ste si knihy na povinne citanie s uctou a umeleckym citenim citali a snazili sa porozumiet autorovom a tymto ich umeleckym veldielam...
06.02.2005
mirka    Reagovať
Re: nevhodne
hmmmmmmmmmmmmmmm.fajny
05.03.2006
bububu    Reagovať
Re: Re: nevhodne
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.trapny xD
25.02.2006
holka    Reagovať
VHODNE!!!
Dakujem ludom co to tu pisu! Vobec nechapem,ze aky vplyv by to malo na nas "buduci literarny vyvin" Takmer nikoho to nebavi,a nevidim dovod,aby nas do toho niekto nutil,aj tak tomu neporozumieme a nepochopime to,kedze v terajsej dobe mame uplne ine problemy.Mam rada knihy,ale iba take,ktore mi na nieco budu,to ze peniaze hybu svetom,ale nie su vsetko,predsa vsetci vieme,tak naco toto mame citat,...
17.04.2005
janica    Reagovať
mooze byt
tento referat je dobry, ale chyba mi tu vystavba dram. diela.. nie je to rozclenene na dejstva.. ae inak pohoda :)
10.04.2005
to je pasak    Reagovať
ooooooommmmmggggg
emil netrep
06.02.2005
Lucka Prosbova    Reagovať
fajny
fajn.hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.