referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.11.2007
s°c!    Reagovať
čauko
v pohode nieco som si stiahol he :D
ps : copirovanie zabííja :ˇ)
13.10.2007
Dadushka    Reagovať
dakujem
Dost mi to pomohla pri pisani o mojej rodine ... Dakujem...
17.09.2007
Milosh    Reagovať
Pohoda
Ja si myslim ze je to dobre.da sa to pouzit ako podklad pre dalsi, trosku dlhdi referat o rodine.pripadne ako podklad na vypracovanie maturitnej ptazky.
17.09.2007
Milosh    Reagovať
Pohoda
Ja si myslim ze je to dobre.da sa to pouzit ako podklad pre dalsi, trosku dlhdi referat o rodine.pripadne ako podklad na vypracovanie maturitnej ptazky.
09.09.2007
RRRRRR    Reagovať
neviem
pomoze mi to pri vymyslani o mojej rodine , dakujem, mame podobnu ulohu porozpravat o svojej rodine aspon sa mam cim inspirovat
13.06.2007
angel    Reagovať
JUUUJ
v pohode,,,vyznelo mi to taq jednoducho a da sa to aj lahko prelozit,,,takze by sa to nemalo tazko ucit,,,ale je to skorej pre lahku anglictinu ale chvalim jednoduchost a presnost:)
13.06.2007
angel    Reagovať
JUUUJ
v pohode,,,vyznelo mi to taq jednoducho a da sa to aj lahko prelozit,,,takze by sa to nemalo tazko ucit,,,ale je to skorej pre lahku anglictinu ale chvalim jednoduchost a presnost:)
13.06.2007
angel    Reagovať
JUUUJ

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.