referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
01.03.2011
baobab    Reagovať
takto
zmena jazyka...manual...hm
ale ano,funguje to... u nas sa treba malicko odopnut od televizie aby clovek nestratil zdravy rozum,dost to pomoze,netaram,skuste sa taky mesiac bavit so svojimi priatelmi svojou vlastnou inteligenciou a uvidite progres,ak to neprejde,skvela je put na Santiago de Compostelle,alebo hocikde inam,ale aspon tak na mesiac,alebo dva, Ak mate co aky problem nadalej ozaj skuste vyhladat samana.Je jedno ci nosi suknu krestansku,alebo zo sasoviny a verte bohom,je jedno akym.Pomaha to,su to svati muzi
01.03.2011
baobab    Reagovať
takto
zmena jazyka...manual...hm
ale ano,funguje to... u nas sa treba malicko odopnut od televizie aby clovek nestratil zdravy rozum,dost to pomoze,netaram,skuste sa taky mesiac bavit so svojimi priatelmi svojou vlastnou inteligenciou a uvidite progres,ak to neprejde,tak ozaj skuste vyhladat samana a verte bohom,je jedno aky
25.01.2011
berco    Reagovať
vyhánač diabla
Dá sa to(zbaviť posadnutosti), aj tak ,že použijete mladú žihlavu a dobre vyšlaháte "chorého"po holom zadku a za ušami. Potom ešte treba pridať jeden ruženec k Panne Márií Medjugorskej a modlidba k . sv,Florianovi. Ručím vám za úspech a zbavíte sa aj reumy aj rožkatého.
13.11.2009
MARIA    Reagovať
PROBLEM
PROSIM VAS LASKAVE NA KONTAK MGR.JOZEFA MARETU
08.05.2010
Ondrej    Reagovať
Re: PROBLEM
Pani Mária ak hľadáte silného exorcistu, tak Pán Mareta Vám asi nepomôže. Bol som u neho hodinu hovoril a 5 minut ma liečil. 2x ma miklo a toľko všetko. Ak zoženiete niekoho kto je silnejší od neho tak Vám budem veľmi vďačný ak ma kontaktujete cez mail [email protected]. Ďakujem
08.09.2008
jjj    Reagovať
na slovensku nemáme jediného exorcistu
sorry, ale už na začiatku referátu vidno že je trochu povrchný...na Slovensku máme niekoľko exorcistov, ale to by si ste si museli prečitať aj štvrtý link čo vyhodí google nie iba prvé tri...
01.07.2008
Ada    Reagovať
exosrcista
na gymnazistu pekny referat, avsak k tomu jedna poznamka. Na slovensku mame exorcistu. Je to greckokatolicky knaz. Exorcistom prešovskej eparchie je o. ThLic, ThDr. Mgr. Jozef Mareta. Byva v prešove, bližši kontakt na Biskupskom urade.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.