Zaujímavosti o referátoch
Enid Blyton Slávna päťka - Päťka ...
26.08.2010
lala
Reagovať
je to uplne zle
julian,dick a anna su surodenci.george je ich sesternica a jej rodicia vlastnia chalupu.
a mimochodom nakoniec vysvitne ze nejde o paserakov ale o unoscov ktori unesu malu jenny armstrongovu a schovavaju ju na ostrove.ale to by si vedel keby si si tu knihu precital. takto to vyzera ze si pisal o paserakoch a nie o pätke.
a mimochodom nakoniec vysvitne ze nejde o paserakov ale o unoscov ktori unesu malu jenny armstrongovu a schovavaju ju na ostrove.ale to by si vedel keby si si tu knihu precital. takto to vyzera ze si pisal o paserakoch a nie o pätke.
21.05.2010
Miška
Reagovať
Klamstvo...
no takze dovol aby som ta upresnila-julian dicka a anna su surodenci,geoge je ich sesternica ..a kirrinovska chalupa je dom georgininich rodicov..ale sak v pohode:/:/:/
31.10.2009
ppp
Reagovať
pppppp
ved je to celkom chybne mate zle informacie
starý rodicia? strýko a teta!! oni vlastnia Kirrinovskú chalupu aj ostrov!! --Fanny Quentin
štyria súrodenci?? julian, dick , anna-súrodenci georgina/george- ich sesternica
precítajte si to este raz!!!
a pes je timothy nie tymothy
starý rodicia? strýko a teta!! oni vlastnia Kirrinovskú chalupu aj ostrov!! --Fanny Quentin
štyria súrodenci?? julian, dick , anna-súrodenci georgina/george- ich sesternica
precítajte si to este raz!!!
a pes je timothy nie tymothy
29.09.2009
janka
Reagovať
mate zle informacie
mate zle informácie lebo George a Anna su sesternice . Anna je vlastne Julianova a Dickova sestra a George ich sesternica
08.07.2009
dupidupi
Reagovať
ci pana
mne to tiež nedá:
od veci a na nič sa to nehodí. Súrodenci sú traja - Julian, Dick a Anna, George(ina) je ich sesternica. Kirrinovskú chalupu vlastnia Georgini rodičia Fanny a Quentin, čiže teta a strýko troch vyššie menovaných súrodencov. Autor nanoreferátu by si mal knihu prečítať...
The best of je veta Hlavným hrdinom je názov knižky - to ma vzalo.
od veci a na nič sa to nehodí. Súrodenci sú traja - Julian, Dick a Anna, George(ina) je ich sesternica. Kirrinovskú chalupu vlastnia Georgini rodičia Fanny a Quentin, čiže teta a strýko troch vyššie menovaných súrodencov. Autor nanoreferátu by si mal knihu prečítať...
The best of je veta Hlavným hrdinom je názov knižky - to ma vzalo.
27.09.2008
oOo
Reagovať
toto ma byt co?
Sice stare, ale neda mi to.. Uplne na hovno referat. Obsah moc strucny, a chybne napisane mena. Georgina je vlastne "George", lebo si tak hovori a pes sa vola Timothy, ne Tymothy, ty palzoft negramotnY ;)