Zaujímavosti o referátoch
Učiteľom - Deň učiteľov
05.03.2011
Andrea
Reagovať
,,,,,,
podla mna tento den si zaslužia...a nie len ten ... mali by sme si ich vážiť každý den...:)
28.03.2010
jika
Reagovať
blahozelanie
vsetkym ucitelom prajem vsetko naj naj k im sviatkom..hoci niekedy by mohli byt aj lepsi ale co uz...prajem vsetkym vsetko naj naj...jika...:-))
29.06.2009
hesz
Reagovať
Re: Re: Pomozte
no moc pravdu ste nemala ..lebo nemozem povedat,ze sa potesila lebo vela casu mi nevenovala co ma sklamalo...
23.06.2009
niccccc
Reagovať
Pravda
pozdravujem profesorky ktore mi fest ubliizili ...im je to jedno no ja mam pokazeny celyy zivot DAKUJEM a dufam, ze kazdemu sa raz vsetko zle vrati...
23.06.2009
snejsjk
Reagovať
Re: Re: Pomozte
Mali ste pravdu mali sli s me aj so s mojou kamaratkou no ci sa potesila to vazne neviem.........no dufa, ze hej lebo ja som bola rada ,ze som ju videla...
06.06.2009
Profesorka
Reagovať
Re: Pomozte
Ahoj!Mozem ti prezradit ,ze som pani ucitelka a keby mna prisiel niekto navstivit z mojej byvalej triedy tak by som sa urcite potesila!!!tomu ver,ze urcite neolutujes...a potom napis ci som mala pravdu ahoj..
07.05.2009
Gaba
Reagovať
Pomozte
co si myslite o tom keby som isla na zakladnu navstivit moju super triednu...potesila by sa?
27.03.2009
LawriQa
Reagovať
cmQ...
no učitelia he :) nič moc žiadna slaava :) a hlavne ty seredsky he :P
06.07.2008
jaa....
Reagovať
caffffte
cafte este ze toexistuje ale zaujimalo by ma preco mi na jednej tak zalezi..asi mi uz sibe...
16.05.2008
Janulienka
Reagovať
AAAAAAAAAAAAAA
cafte...este ze existuju tieto refeeraty lebo neviem co by som robila...a..sak pockajte si uvedomite ako tam na zakladke bolo dobre a ze vas mali niektori ucitelia velmi radi.....no ja som to zistila trocha neskoro ale predsa..a velmi si ich vazim...podla mna su fajn...
16.05.2008
GAbaz
Reagovať
UCITELIA:::
cafte...ste sa tu ale rozpisali....porat te mi ak si mysli o mne moja naj.pani ucitelka uplne nieco ine...ako je v skutocnosti pravda ...mam je povedat na rovinu ako to je......lebo mam ju velmi rada a nechcem aby ma znenavidela...
07.05.2008
sdgsr
Reagovať
Super Ludkovia
cafte....Povedzte mi preco su niektorii ucitelia taki zakerny a niektorii zas taki dobry..ktorycjh pozdravujem....
29.04.2008
zuditka
Reagovať
UCITELIA::
cafte ...moc tu tych prispevkov nie je ..pozdravujem moje naj pani citelky ..a zaujimalo by ma co si naozaj jedna o mne mysli..aaneviem ako to mam zistit kto mi poradi..ona je fajn len ked je vedla nej ina ucitelka sprava sa ku mne tak divno...
15.04.2008
gaba
Reagovať
paaaaaaaaaaa
ludia kolko vas tu pise no fiha.....tak i ja nieco pridam....fakt ma jedna p.uc. prekvapuje je coraz lepsia a lepsia...kto by to na nu povedal....aky zaujem ma o mna bohvie ci to predstiera alebo fakt ma...
14.04.2008
zahada
Reagovať
naozaj pravda..
ludia neviem co som komu urobila no viem ,ze dufam coskoro budu vysledky inac neviem najviac sa o mna zaujimaju pani ucitelky co by som nikdy nepovedala neviem co by som bez nich robila.....asi ma maju fakt radi a ja ich tiez...papa
12.04.2008
Janci
Reagovať
:.........................
Zdravim vsetkych najma moju pani ucitelku ktora mi zachranila zivot co jej nikdy nezabudnem..................
07.04.2008
Adusa
Reagovať
ucitelia
Dakujem...Vam..ste naozaj super..velmi si Vasss cenimm...hlavne dve pani ucitelky ..neviem povedat ktoruuu mam radsejjj.....beriem ich ako moju rodinku...