referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Joanne Kathleen Rowling Harry Potter a ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.02.2010
lkj    Reagovať
Re: Nemas moc dobru fantaziu...
taka picovina
11.02.2008
:))    Reagovať
blbina!!
ty brdo..........vacsiu picovinu som v zivote necitala a to som bola nutena citat starca a more....
21.05.2007
logistic    Reagovať
kravina
lama lama lama alebo lol
20.06.2006
ana-jo    Reagovať
autorka tohto pribehu asi nikdy nečitala Pottera
po prvé na nič to nenadvezuje a nedava to zmysel(ako sa stal Sirius Voldemortovim susedom?) po druhe jr to blbost apo tretie v niektorych pazažach si pisala to iste co Rowlingova
29.05.2006
lubinka    Reagovať
hhmm...
nudnééééééééééééééé....ffúúúúúyyy bllléééééééé
12.05.2006
zuzu    Reagovať
nooo...
ahoj ja som to sice necitala cele ale podla mna tonebolo az take hrozne postavy sa na seba dost podobali ja osobne by som to nevedela napisat mne sa to pacilo len tak dalej
12.05.2006
zuzu    Reagovať
nooo...
ahoj ja som to sice necitala cele ale podla mna tonebolo az take hrozne postavy sa na seba dost podobali ja osobne by som to nevedela napisat mne sa to pacilo len tak dalej
12.05.2006
zuzu    Reagovať
nooo.
04.04.2006
cicka    Reagovať
Určite prečitaj!!!!!!!!!!!!:-)xixixi
To je hroznéééééééééé......bleblebleblebleeeeeeeeee
04.04.2006
cicka    Reagovať
Určite prečitaj!!!!!!!!!!!!:-)xixixi
To je hroznéééééééééé......bleblebleblebleeeeeeeeee
05.01.2006
no ja    Reagovať
trapas
trapas trapas
03.01.2006
luba    Reagovať
nic moc
ja si mislim ze nato aby pokracovala v 5 ma slabu fantaziu neuraz sa ale podla mna to nebolo nic moc j k r rowlingova pise omnoho lepsie a nie taketo vymysli
16.11.2005
sally    Reagovať
plagiátorka
používaš pasáže,ktoré už použila Joanne(tvoja matka sa tvári akoby mala pod nosom kopu hnoja...).Tým si pre mňa skončila,ja mám totiž na tieto veci fotografickú pamäť
16.10.2005
Fanusik Harryho Pott    Reagovať
Nemas moc dobru fantaziu...
Nedokazes sa vcitit do duse ani jedneho z tych postav. A vobec si nevistihol ich charakter. Ale na Hermionu sa to TROCHU podoba. Skus sa viac zamysliet nad tym pribeho co napisala J.K.Rowling a to Ti pomoze pisat krajsie.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.