referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Lyrizovaná próza naturizmu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
31.05.2009
Mirushka    Reagovať
faine
Veď je to faiiin.. Som si celú otázku iba zopakovala a je tu vštko :)) Stačí to veštkým na maturite.. Veď treba kecať 20 minút necelých a len tot oje na 15 minimálne!!!
31.05.2009
Mirushka    Reagovať
faine
Veď je to faiiin.. Som si celú otázku iba zopakovala a je tu vštko :)) Stačí to veštkým na maturite.. Veď treba kecať 20 minút necelých a len tot oje na 15 minimálne!!!
31.05.2009
Mirushka    Reagovať
faine
31.05.2009
Mirushka    Reagovať
faine
31.05.2009
Mirushka    Reagovať
faine
07.05.2009
syseľ    Reagovať
hmm....
tak celkom good....aj ked u nas na skole by to nestacilo....ale asi mate jednoduchsie kriteria....ale konecne nieco co sa apson da citat na referaty.sk :)
23.11.2008
Adam Pasztor    Reagovať
názor
No dobre že ty si z toho dostal jednotku ale na všetkých školách to berú inač,takže možno že sa to mojej učiťeľke nebude páčiť.Ale inač dobrý referát.
23.11.2008
Adam Pasztor    Reagovať
Názor
No dobre že ty si z toho dostal jednotku ale na všetkých školách to berú inač,takže možno že sa to mojej učiťeľke nebude páčiť.Ale inač dobrý referát.
17.05.2005
LOCAS one    Reagovať
ohlas
snad ked si dostal z toho jednotku tak ked si to vytiahnem na mature tak prejdem ale ok diki :)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.