referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
29.09.2021
Niko    Reagovať
som upir
Chces vediet nieco o zivote upira tak sa ma spitaj smies mi tri otazky. ja ti na ne odpoviem som upirom uz dost dlho a nemal by som o tom hovorit
04.01.2013
krvavagrofka    Reagovať
niektooo
joj keby som ja len stala upírkou! to je moje jediné želanie :-D
06.01.2013
Lienka :-)    Reagovať
Re: niektooo
Hmm ale akou :-D určite by som teda nechcela byť takou ktorá je podľa povier :-P
01.01.2013
Lienka ;-)    Reagovať
Wow :-P
Viete keby boli upíri a vlkodlaci taký ako v twilighte bolo by to fajn nemyslím ako tú romantiku atd ale ver v to čo myslíš že neexistuje pretože nikdy nevieš kedy sa to može stať skutočnosťou
01.01.2013
Lienka ;-)    Reagovať
Re: Wow :-P jop a zabudla som
Kontakt na facebooku: lenka lienka kotulienka abo na pokeci lienka96969
02.12.2012
Szarka    Reagovať
dokoncite
Možno keby sa dal svet zmeniť padnutím kvapky krvi z nás, neprevrhnúť Zem prostým vyrieknutím otrepaných prázdnych fráz. Možno keby nebo krvácalo a peklo plnilo tmavé ľudské sny, moja duša, čierna duša, neopusť ma nikdy, ži...
02.12.2012
Szarka    Reagovať
Zdravym
Nikdo nic nevy len kazdy sa hada co kde a ako ziju ale nikdo nevie dokazat nic a ani nebude vediet kym nepride cas.Vertemy filmi niekedy velmi velmi klamu.Mozno aj zvas je tu upir a vi onicom neviete len pysete.Inac prepacte moj meno je Szarka.
02.12.2009
Kubo    Reagovať
UPIRI
Fakt verim ze niekde upiri urcite su..dokonca aj vlkolaci. chcel by som sa stat aj Upirom aj Vlkolakom je mi to jedno obaja su fajn aj stretnut ale iba ked by ma nechcel zabyt a vi co neverite strcte sa do zadku a zacnite verit a tu je nieco este!

Najznámejšie zmienky o upíroch z nášho okolia sú známe z Maďarska, Česka, Rumunska, ale aj z Rakúska či Nemecka. V Čelákovciach v Českej republike bolo nájdené upírie pohrebisko. Nasvedčujú tomu fakty, že sa v hroboch našli hlavy oddelné od tela, zviazané ruky, ale aj deviate vyčnievajúce zuby.

Asi najslávnejší upír - gróf Drakula, ktorý skutočne žil, býval v Rumunskej Transilvánii.
Dakujem! :D
10.05.2012
Lívia    Reagovať
Re: UPIRI
Polka textu je pravda a polka nie.Tak treba oni by ta urcite chceli zabit a nemohol by si nic ine robit nez len utekat.A nevnucuj inym tvoj nazor ked nechcu verit nech neveria predsa ich nebudes prosit tvoj nazor si nech! oni si nechaju svoj ! A to stym Draculu je vlastne u nich v preklade diabol a je 50% na 50% ze bol alebo nie ! a ked to tam vyslovis zabiju ta!! skus to a uvidis !! alebo radsej nie !
09.01.2011
Paťuska    Reagovať
citajte :D :D
Zaujimaju ma uppiri.. po dneskajškom dni ako sim si pozrela upirske denniky... je to niečo uzaaasne.. ja len chem vidieť urpiaa na vlastne oči.. a chem nech mi vycucuia trochu krvy aby som fakt vedela že existuju.. ale tak potom ako by si to mohli ludia vymysliet ze "UIPIRI" a secko ku nim takto napisat.. a povedať že ako sa spravaju, robia, a tak.. Myslite že je to len fantaziiaa ludi ??? nechApem teda ako by si to mohli vymysliet.. možno ma to prestane o tyzden bavit.. mozno niee... ale zaujima ma to .. je to take nezvyčajne.. Ich život je uplne super...
10.05.2012
Lívia    Reagovať
Re: citajte :D :D
Ich zivot nieje taky ako tam!!! Viem to!
22.04.2011
notime    Reagovať
tu mate link aby ste sa zacali bat .
http://prominenti.atlas.sk/kuriozity/551077/upiri-existuju!-
10.05.2012
Lívia    Reagovať
Re: tu mate link aby ste sa zacali bat .
A čoho prosim ta! nebojis sa nahodou ty ?? uvidime.. hmm
03.03.2011
chcem ich spoznat    Reagovať
Re: prosim
newiete kde sa nahodou vyskituje niakí upír
10.05.2012
Lívia    Reagovať
Re: Re: prosim
Mozna vieme mozna nie ale urcite keby sme to vedeli by sme ti to nepovedali lebo by sme boli uz mrtvy alebo by to bolo tajomstvo alebo nieco take... ked budes skumat dozvies sa kde daky je a mozna sa dozvies aj celu pravdu o tomto vsetkom !!!
25.06.2011
vikili    Reagovať
Re: Re: prosim
ja som upirka a chem krv
10.05.2012
Lívia    Reagovať
Re: Re: Re: prosim
Promin za moj nazor ale keby si nou bola tak preco by si to hovorila oni nechcu aby niekto o nich vedel to by museli byt hlupy (nehovorim ze si hlupa) Napr.Mas dake tajomstvo a nikomu ho nepovies myslim tym vobec nikomu ani tej naj-naj-naj kamoske a teraz by si ho tu pisala musela by si byt hlupa pokial vies co myslim a ked naahodou si upirka co chce krv tak tu nemusis hovotit ze ju chces ved ako by sme ti ju dali poslali postou?? :P keby to tak slo co ?? :)
05.05.2011
Nutty    Reagovať
Nuž...bludy...
Deti vy ste magori:DDDD Upír to tu samý lieta. Veď ani sami neveríte tomu, čo tu píšete...A čo sa týka samotného Vlada Draculu..nebol upírom, len povesti a báje z neho spravili monštruózneho človeka. A hlavne tí, ktorý sa ho obávali skrz politiku vtedajšej doby. Tu išlo a muslimsko kresťanskú tématiky a temný stredovek, nie o Vlada samotného. jeho život bol posiaty krutosťou a preto aj tá krutosť v ňom...kto vie, ako to bolo...
10.05.2012
Lívia    Reagovať
Re: Nuž...bludy...
Niesme magori a nic podobne.SKoro vsetci ludia veria len tomu co vidia keby to nevideli neuverili by.Keby si bola v tej dobe vedela by si to.No ale nikto nevie pravdu ci bol alebo nebol dracula ale podla mna asi nie no neviem a preto som pre oba nazory ale viem ze Dracula tam kde zil znamena diabol a ked to tam vyslovite vas zabiju bolo to napisane v jednom clanku atd. len moj nazor a neber mi ho !
05.01.2011
Elizabeth    Reagovať
...............
Bože ako to tak čítam tak tý čo teda ,,veria na upírov" majú asik tak od 7-10 rokov -Deti spametajte sa a prestante okamžite pozerat Twilight a podobné rozprávočky možno je to niekoho sen stat sa upírom a nikto vám ho neberie ale sú to kraviny a zatial tu nikto nenapisál ani jeden Dôkaz!!!!! Oni neexistuju!!
10.05.2012
Lívia    Reagovať
Re: ...............
Takze ty nam tu vnucujes tvoj nazor?? Pokial som to dobre pochopila.No ale kazdy nemusi upirov mat rad len koli Twilightu a ani koli inacim filmom treba Buffy..... atd. ja som sice k nim prisla cez jeden film Legenda upíru pozrite si ten film je vazne zaujimavy skoro az pravdivy ale predsa len a len LEGENDA ;)
13.04.2012
veva    Reagovať
mas uplnu pravdu
10.05.2012
Lívia    Reagovať
Neviem
Ja osobne na nich verím ale dosť často pochybujem o svojom názore a preto by som chcela aby mi niekto dal dokazy o tom ze existujú dokonca aj tie dokazy ktore svedcia o tom ze neexistujú.Ďakujem všetkým ktorý mi napíšu (stačí sem s e-mailom to nechcem moc komplikovať) mne stačia aj dve,tri vety viac nemusí ale keď máte aj viac možete napísať.A ešte chcem napísať aby ste si niečo nemyseli.Twilight ten film mám docela rada no keby ho prestali dávať v TV nechýbalo by mi to.Ja sa radšej pozrem na niečo čo dokazuje o niečom pravdu,fakta Twilight je len predstava ako by to mohlo byť atď. nepíšem vám tu aby som sa tu ozprávala o filme(nič ve zlom tým ktorý máte radi Twilight) keby som v texte mala chyby neupozorňujte ma. Len prosím aby ste napísali a keď mi budete chcieť povedať niečo čo je tajné alebo sa vám tu o tom NECHCE písať tak vám dám e-mail aby som sa vobec dočkala .Ďakujem :)
13.04.2012
veva    Reagovať
pre Elizabeth
Elizabeth aj ja simyslim ze to su len decka ktore maju hlavu v oblakoch
08.02.2012
Miroslava Botková    Reagovať
upírske sestri
upírske sestri toje super kniha
08.02.2012
Miroslava Botková    Reagovať
Všeci nie
Všetci upíri nie su zlí.
15.03.2011
M.H.    Reagovať
Vampire & Wolf & Witch
Už dlhšiu dobu chcem byť upír, veľmi ma zaujímajú paranormálne javy a rôzné podobné vedy. Nemám rada Twilight, lepšie povedané neznášam ho, ale zato milujem Vampire Diaries. Vo Twilighte je všetko jednuduché je len "vegetarián" a z toho sa nasýti. Ale v realite (ak teda nejáka, s tými upírmi je) je to úplne inak.

CullenVampireGirls: To sú upíri z knižky Meyerovej, tak to tu prosím nevyťahuj, pretože sa tu bavíme o faktoch zo sveta a nie o faktoch s Twilightu.

Moja teória znie:
Upíri skôr žili, ako žijú. Nebudem sa teraz robiť že si myslím že upíri nejestvujú, keď aj ja sama v to verím, teda dúfam. Takže:
Pojem upír by nevznikol len tak pre zábavu. Niekto ho možno naozaj videl povedal to niekomu, ten to povedal druhému. Ústne podanie neni práve ten najdôvernejší zdroj, tak ľudia proste neverili. Téma Dracula:
Táto téma je komplikovaná práve v tom "Bol upír? Nebol upír?" podľa mňa ani nebol. Bol to kniža Vlada veľmi krutý, tak ho začali prezývať gróf Dracula, viem príšerne strašidelné meno, takže bol monštrum v inom slova zmysle upír.
Späť k upírom:
Upír má tvár bielšieho odtieňu, má špicaté očné zuby a kŕmi sa ľudskou krvou ktorá ho vyživuje viac ako zvieracia. Upíri podľa mňa majú srdce ktoré im bije, no pomalšie ako človeku. Jedia normálnu ľud. stravu, no nedáva im žiadne živiny. Sú rýchly a majú dobrý sluch a čuch. Nie sú nejaký extra škaredý ale nemôžem povedať ani, že sú nejaký nezvyčajne krásny, pretože na vlastné oči som ho ešte nevidela. Sú aj rôzne iné kategórie upírov, ako napr. Dhampír. Niekedy sa povrávalo že upír vylieza z hrobu, v ktorom bol pochovaný, pretože pôda nebola posvätená, no v modernom svete sa možno popri vás potulujú, a vy o tom ani neviete. Myslím si že človek nemôže byť upír len tak, pretože má špicaté zuby atď. Aby si bol upír potrebuješ upíra! Je to len môj názor, takže ak sa vám nepáči, je mi to jedno. Kto neverí, nech neverí, kto verí, nech verí. Asi do druhej kategórie patrím ja! Robím menší výskum, tak ak niečo zistím /nereálne/ tak sa ozvem. Majte sa! :)

PS: Ak si niečo niekto myslí, neberte mu jeho názor, každý má svoj názor, a nikto nemá právo mu ho brať. A nech tu nevidím žiadne podobné poznámky ako napr. "psychopati, debili", pretože o to tu ide, pretože upíri podľa niektorých nefantazívnych ľudí nejestvujú a potom s tohto výjde asi výsledok "nadávania":)
29.05.2011
iza    Reagovať
Re: Vampire & Wolf & Witch
asi najlepsie vyjadrenie co som nasla na nete. prosim kontaktuj ma.
21.11.2010
GothicGirl666    Reagovať
...Nikdy...
Neradím vám sa zahrávať s niečim takým ako je vampirizmus... skončíte veľmi zle, raz s tým začnete a už nikdy neprestanete... a budete to lutovať do konca života...
21.04.2011
miša    Reagovať
Re: ...Nikdy...
prečo nie ? čo sa moze stat ?
22.03.2011
UPIRI    Reagovať
no ja nwm ci mas pravdu z kamaratom sme nasli velmi zaujmavee nalezy hlavne na zvierataach kedze radi chodievame sami daleko do lesa najradsej ked sa stmieva.......... ale jeden nalez bol surovy ked sme nasli mrtvu srnu mala len dve malickee bodky ako keby niekto do nej ihlu bodol ale ostatok neporuseny nezda sa ti to divne???? ine zviera by ju uz davno roztrhalo a ziadne neroby take male otvory!!!
15.03.2011
M.H.    Reagovať
+Vampire & Wolf & Witch
Myslím že najúčinejší spôsob zabitia upíra je kolík do srdca a spálenie. Cesnak, svätená voda, kríž a striebro tomu moc neverím, a myslím že striebro skôr pôsobí na vlkodlakov. Slnko to je už iná teória, a myslím že je to z celku pravda.
Mne sa to veľmi páčilo ako to bolo znázornené v Vampire Diaries, vlkodlaci sú otrokmi mesiaca, a upíri otrokmi slnka, je to vlastne kliadba ktorú na nich uvalili Aztékovia /presnejšie Indiáni/. Odporúčam pozrieť! A ak si myslíte, že upír vám povie kto vlastne je, tak ste nam veľkom omyle, takže tu nepíšte, že ak tu je niekto upír nech napíše. Je to smiešne! :D
Ale veď neberiem vám to.

Opäť, majte sa! :P
Môj príspevok je tak tiež, pod týmto.
15.03.2011
M.H.    Reagovať
+Vampire & Wolf & Witch
Myslím že najúčinejší spôsob zabitia upíra je kolík do srdca a spálenie. Cesnak, svätená voda, kríž a striebro tomu moc neverím, a myslím že striebro skôr pôsobí na vlkodlakov. Slnko to je už iná teória, a myslím že je to z celku pravda.
Mne sa to veľmi páčilo ako to bolo znázornené v Vampire Diaries, vlkodlaci sú otrokmi mesiaca, a upíri otrokmi slnka, je to vlastne kliadba ktorú na nich uvalili Aztékovia /presnejšie Indiáni/. Odporúčam pozrieť! :)

Opäť, majte sa! :P
Môj príspevok je tak tiež, pod týmto.

1  |  2  |  3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.