Zaujímavosti o referátoch
Upíri
15.03.2011
M.H.
Reagovať
+Vampire & Wolf & Witch
Myslím že najúčinejší spôsob zabitia upíra je kolík do srdca a spálenie. Cesnak, svätená voda, kríž a striebro tomu moc neverím, a myslím že striebro skôr pôsobí na vlkodlakov. Slnko to je už iná teória, a myslím že je to z celku pravda.
Mne sa to veľmi páčilo ako to bolo znázornené v Vampire Diaries, vlkodlaci sú otrokmi mesiaca, a upíri otrokmi slnka, je to vlastne kliadba ktorú na nich uvalili Aztékovia /presnejšie Indiáni/. Odporúčam pozrieť! :)
Opäť, majte sa! :P
Môj príspevok je tak tiež, pod týmto.
Mne sa to veľmi páčilo ako to bolo znázornené v Vampire Diaries, vlkodlaci sú otrokmi mesiaca, a upíri otrokmi slnka, je to vlastne kliadba ktorú na nich uvalili Aztékovia /presnejšie Indiáni/. Odporúčam pozrieť! :)
Opäť, majte sa! :P
Môj príspevok je tak tiež, pod týmto.
20.01.2010
kilike
Reagovať
upir!!!
ja by som chcel byt vlkolak a zabiat smradlavych upirov pretoze lykany su najlepsi su vynimocnejsi nez upiri a podla mytologie tu ziju dlhsie nes upiri
15.01.2011
veroniqa
Reagovať
Re: upir!!!
ze lykam zije dlksie a tosi v akej rozpravke poucl vies ako zistiz ktory ckolev je vlkodlakom alebo potomok ked vllka alebo psa podobneho vlkovy napr nenecky ovciakk ...pes musi byt... strazny no taky agresivni ... ktory sa neboji cududzich ludi psa das kne mu ak pes a clovek sa pozru dso oci a pes bude ustupovat mas visledok ale bacha moze to byt len potomok ktory sa nepremienaju ... dobre vlkodlak je silnejsi ale oni starnu .. takze zomru ale upir nestarne ..takze
30.01.2011
julik
Reagovať
Re: Re: upir!!!
mno ale vlkodlak sa dokaze menit ibaza uplnku tazke dokila by prisiel uplnok mi poodla tvojho prasivi upiri by sme ta uz dddavno zabili!
06.03.2011
Viktorius
Reagovať
Re: Re: Re: upir!!!
Ako viež každý vie ze to máš z filmov čo ak je to naopak
06.03.2011
Viktorius
Reagovať
Re: upir!!!
Vlkodlaci sú o mnoho lepši než smadľví upíri ktorým chutí krv teraz robim výskumi s mojim psom už mám rozbor DNA
27.06.2010
som ako oni
Reagovať
vikiCs
som ako upir,lebo nenavidim svetlo a ked uvidim krv tak mi slizi idu z ust.Anemam rada cesnak.
12.02.2011
patrik
Reagovať
upiri
veroniga ajtak su upiri lepsi su nesprtelni vedia lietat a vlkolaci maju aj vela nevihod
30.01.2011
julik
Reagovať
upir_____
chcem sa s tat upiroma bbyt nesmrtelna od vtedy co som videla film upirske deniky chcembyt ako stefan alebo damon :)po 1 lebo su to velmi charizmaticke a pritazlive bytosti a po 2 cghcem byt nieco viac ako inui
15.01.2011
veronikqa
Reagovať
q je to
no teraz by som chcelka vsedkym oznamit ze upiri existuju mne je jedno ci tomu budete verit alebo nie to je vasa vec ...je vela dokazov ze ziju aj nedzi nami viem o tom svoje ale tejto temne az cez pokec odpisovat ..papa1771..dalej vela zvas tu ppise ze poznaju upirov ked tak dobre poznate upirov tak co mi nato poviete ...vsedko su to vimisli s twillinght a upirske denniky ale obidva tieco filmi maju nieco co j pravda ale aj vela mna to zaujna od malicka zvicajne tu pisu deti ktore su medzi 8 az 14 rokom a pred par rokmi si ani newedeli co je to upir ...vsedko su to blaboli s filmov ...ak chces nieco new vediet tak mi napis ale poradim vam jednoo ... nerobte to tak ze sa hrate na upirov a newiem coi to ma stim spolocne ... ako aj mojua kamoska robila to ... a teraz je na psichiatri ...vela ludi sa o to zaujma ale ked nieco zistite co vas bude do smrti zrat .. zblaznite sa ja som uz na pokraji lebo zistila som nieco ...na co nie som hrda ze to viem ..1+1=2 ked nieco som na pokeci
05.01.2011
nikča
Reagovať
........OmG
ked tak velmi chcete upirov a videli ste twilight stiahnite si the vampire diaries je to bohovske fakt šupa ja som to cele pozerala najmenej 3 dokola je to uzastne kuknite a uvidite :-))
a len tak pre info upiri niesu je to mytus ktory sa odvadza od satanistov to oni piju krv atd... no mne je to jedno takže cawte :-)
a len tak pre info upiri niesu je to mytus ktory sa odvadza od satanistov to oni piju krv atd... no mne je to jedno takže cawte :-)
03.01.2010
Dida
Reagovať
ja chcem
chcem byt upir strasne strasne!! a s eragonom sa stretavam uz druhy krat a zase vravim vsetci upiri co si toto precitaju prosim napiste na skype Diana Kišková a moje icq 355173591... budem vdacna...
01.12.2010
beata
Reagovať
CullenVampireGirl
to ci si napisala je vystrihnute z twilight . Tiez verim v upirov a preco by som nemala ved ukazte mi jeden dokaz ze upiri neexistuju
18.10.2010
Reagovať
Existuju!!!
upíry EXISTUJU!!!! Mám dôkaz ... Ak ho chcete vediet napíšte mi na pokeci princezna.s
29.08.2010
lenka
Reagovať
.....
no a ked uz upiri existuju a su taki uzasne vynimocni kde ich mozem najst???...upirmi som posadnuta uz od malicka...neviem preco no stale viac a viac ma to fascinuje je to vlastne tvrdenie proti tvrdeniu.Niektori hovoria ze upiri su na 100% tu medzi nami a ini zase hovoria ze to nie je pravda a je to len vymysel...zatial sa u mna potvrdzuje druha teoria pretoze som sa so ziadnym upirom nestretla no keby naozaj existovali chcem vediet kde a urcite chcem byt jednou z nich...chcem spoznavat zivot na pol cloveka a na pol zvierata alebo skor lepsie povedane selmy....skusala som ci krv bude posobit aj na obycajneho cloveka ako som ja...musim povedat ze som z nej nemala zimomriavky ako moje kamosky...je sladka a tepla .....mozno tu teraz niekomu budem pripadat ako totalny idiot lebo aj ja si tak obcas pripadam ale su to len moje pocity no ved kazdy musi povedat svoj nazor nie?
28.12.2008
CullenVampireGirl
Reagovať
Upíri existujú
Tento článok je pravdiví len z časti.Tak poprvé:Upíri naozaj existujú a ľudí,ktorý hovoria o ľudoch,ktorý si to myslia jednoducho ignorujem a vadím to všetkým,ktorý v upírov veria a chcú alebo dokonca sú upírmi radím to isté.
Teraz k článku .
Upíri skutočne majú dlhšie bočné zuby pomocou,ktorých lovia a pijú krv avšak nemajú strašidelný pohľad ich pohľad je neuveritelne zvodný asi tak ako oni celí,pretože sú neuveritele krásny.Strašidelmý pohlad majú , ked sú smädný,vtedy majú ich oči čiernu farbu.Ich oči sa meia podľa ich nálady.Z úst im vôbec nepáchne to je iba hlúpy výmysel!Majú bledú pokožku nie su žiadny zvrhlíci ani sadisti. Ako spoznáte upíra:tak to ma naozaj zabavilo čo tam napísali.V žiadnom prípade nie podla zrkadla nebudem každého človeka na ulici ziadat aby sa pozrel do zrkadla len preto,že mám podozrenie,že je upír.Upíra vidno v zrkadle,a má aj normálny tien a vôbec sa neštíti žiadnym krížom an svätenej vody.Nebývajú v hrobkách a na slnko však nevychádzaju ale nie preto,že by zhorely je to preto,lebo na slnečnom svetle ich pokožka žiari ako diamanty a ľudia by ich spoznali.Upíra môžeš spoznať len podla toho,že nikdy nič nejedia ani nič nepiú nevychádzaju na slnečné svetlo,aj ke žijú medzi ľudmi,ked svieti slnko stiahnu sa do pozadia,a preto žijú na miestach kde nesvieti často slnko.Upíri majú zvláštne vlastnosi nie je to však premena na vlka alebo na nejakú inú hovadinu je to rýchlost ,skvelý zrak,sluch a najmä čuch,veľmi rýchlo behajú a hovoria takmer zo zavretímy ustámi.Daktorý upíri majú aj iné schopnosti,na tieto schopnosti vplýva to aký bol ten upír predtým ako sa ním stal napr.Ak ten dotyčný vedel v živote dobre zistit sko sa ľudia cítia a na čo myslia tak ako upír vie čítať myšlienky.Medzi takéto schopnosti patrí aj schopnost vidiet budúcnost alebo menit city obyčajných ľudí. Zabiť upíra je strane tažké a obyčajný človek to ani nedokáže,lebo by mu unikol alebo by ho premohol.Zabiť upíra dokáže asi len iný upír a aj tak je to tažké jediný bezpečný spôsob je rozthať ho na márne kúsky a tie kúsky spálť.Zstrelit ho striebornou guľkou je hovadina to totiž nezaberá ani na vlkolaka.A kedže ich niajako neničia kríže ani drevené hroty a pochybujem,že by sa vám normálne napichol na drevenný hrot.Napchat mu do úst cesnak nijako nepomôže lebo ani ten im neubližuje.Upírom sa stane človek,ktorého nejaký upír pokúal ale nevypil mu veľa krvi na to aby zomrel,tak sa mu jed šíri do celého tela a strašne to bolií myslím,že takú bolesť si nikto z vás nevie predstaviť.Jed sa šíri až k srdcu trvá to asi tri dni a ked srdce prestane bit je premena skončená.Pre upíra je velmi tažké prestať pit ked uz raz ochutná je to ako posadnutost a prestane iba ak má silnú vôlu.Obyčajný upíry sa nesnazia prestat pit piju až kým obet nezomrie .Existuje vsak aj istá skupina upírov viac civilizovaná a viac priblížena k ľudom.Sú to upíri "Vegetariáni"snažia sa prežit len so zvieracej krvi.Upíri vôbec nespia.A ešte jedna velmi dôležitá vec,ktorú dufam,že každý vie,upíry su nesmrteľný a odolný voči všetkým chorobám.
Je mi jedno ak tomu neveríte ja tomu verím a to mi stačí.
CullenVampireGirl
Teraz k článku .
Upíri skutočne majú dlhšie bočné zuby pomocou,ktorých lovia a pijú krv avšak nemajú strašidelný pohľad ich pohľad je neuveritelne zvodný asi tak ako oni celí,pretože sú neuveritele krásny.Strašidelmý pohlad majú , ked sú smädný,vtedy majú ich oči čiernu farbu.Ich oči sa meia podľa ich nálady.Z úst im vôbec nepáchne to je iba hlúpy výmysel!Majú bledú pokožku nie su žiadny zvrhlíci ani sadisti. Ako spoznáte upíra:tak to ma naozaj zabavilo čo tam napísali.V žiadnom prípade nie podla zrkadla nebudem každého človeka na ulici ziadat aby sa pozrel do zrkadla len preto,že mám podozrenie,že je upír.Upíra vidno v zrkadle,a má aj normálny tien a vôbec sa neštíti žiadnym krížom an svätenej vody.Nebývajú v hrobkách a na slnko však nevychádzaju ale nie preto,že by zhorely je to preto,lebo na slnečnom svetle ich pokožka žiari ako diamanty a ľudia by ich spoznali.Upíra môžeš spoznať len podla toho,že nikdy nič nejedia ani nič nepiú nevychádzaju na slnečné svetlo,aj ke žijú medzi ľudmi,ked svieti slnko stiahnu sa do pozadia,a preto žijú na miestach kde nesvieti často slnko.Upíri majú zvláštne vlastnosi nie je to však premena na vlka alebo na nejakú inú hovadinu je to rýchlost ,skvelý zrak,sluch a najmä čuch,veľmi rýchlo behajú a hovoria takmer zo zavretímy ustámi.Daktorý upíri majú aj iné schopnosti,na tieto schopnosti vplýva to aký bol ten upír predtým ako sa ním stal napr.Ak ten dotyčný vedel v živote dobre zistit sko sa ľudia cítia a na čo myslia tak ako upír vie čítať myšlienky.Medzi takéto schopnosti patrí aj schopnost vidiet budúcnost alebo menit city obyčajných ľudí. Zabiť upíra je strane tažké a obyčajný človek to ani nedokáže,lebo by mu unikol alebo by ho premohol.Zabiť upíra dokáže asi len iný upír a aj tak je to tažké jediný bezpečný spôsob je rozthať ho na márne kúsky a tie kúsky spálť.Zstrelit ho striebornou guľkou je hovadina to totiž nezaberá ani na vlkolaka.A kedže ich niajako neničia kríže ani drevené hroty a pochybujem,že by sa vám normálne napichol na drevenný hrot.Napchat mu do úst cesnak nijako nepomôže lebo ani ten im neubližuje.Upírom sa stane človek,ktorého nejaký upír pokúal ale nevypil mu veľa krvi na to aby zomrel,tak sa mu jed šíri do celého tela a strašne to bolií myslím,že takú bolesť si nikto z vás nevie predstaviť.Jed sa šíri až k srdcu trvá to asi tri dni a ked srdce prestane bit je premena skončená.Pre upíra je velmi tažké prestať pit ked uz raz ochutná je to ako posadnutost a prestane iba ak má silnú vôlu.Obyčajný upíry sa nesnazia prestat pit piju až kým obet nezomrie .Existuje vsak aj istá skupina upírov viac civilizovaná a viac priblížena k ľudom.Sú to upíri "Vegetariáni"snažia sa prežit len so zvieracej krvi.Upíri vôbec nespia.A ešte jedna velmi dôležitá vec,ktorú dufam,že každý vie,upíry su nesmrteľný a odolný voči všetkým chorobám.
Je mi jedno ak tomu neveríte ja tomu verím a to mi stačí.
CullenVampireGirl
12.07.2010
Mária
Reagovať
Re: Upíri existujú
Sorry ale to co si tu ty opísala to je všetko z Twilight uplne vsetky si to zkopírovala z twilight ,, upíri vegetariátni ,, take kraviny mozes mat fakt len odtial okey moj nazor som napisala ze je to vsetko z twilight ...takze pa
19.08.2009
werca
Reagovať
tak aj si myslim ze existuju ale niesom si ista... a urcite viem ze niesu presne taki ako ti v Twilight.. to co si napisala je len z casti pravda... citala som vela clankov.. existuje choroba kvoli ktorej je clovek bledi, citi sa vysuseny a preto si mysli ze potrebuje krv, a tiez sa mu nejako zlepsi alebi zmeni chrup a oci ma cervene. ale to je len choroba ktora velmi vystihuje "upirie" vlastnosti. Keby boli upiri taki ako v knihach Twilight saga .... ano rada by som sa stala jednym z nich, ale niesu presne taki. To ze existuju upiri vegetariani a vsetko s tymi schopnostami ze vidi buducnost to je len vymysel Stephenie Meyer ktora tu knihu mimochodom napisala a zcasti si aj nieco vymyslela. Myslim si ze upiri existovali kedysi davno ... ved predsa len tato legenda na niecom musi byt zalozena. Myslite si ze by toto vsetko len tak niekto vymyslel? nie podla mna je to pravdiva legenda ale odvtedy ako vznikla uz bolo vela ludi ktori to prekrutili, takze nevieme ozajstnu pravdu. Ale ja verim v to ze existuju, a rada by som nejakeho stretla ale iba ak by ma nechcel zabit samozrejme. :D lol..urcite niesu taki ako v twilighte... twilight je roman, ktory je len malinko zalozeny na fakte.Ale tie knihy milujem mozem ich citat dokola ale nemyslim si ze je to vsetko pravda
09.05.2010
dominikoslav
Reagovať
Re: Re: Upíri existujú
Taka blbost si myslis ze upiri sa rodia ako mozu byt setci krasny ved upiri si nevyberaju ludi podla krasi ale podla sily. A upiri nemaju v povahe len tak menit si krv s hocikym takze by som si nebol taky isti ci sa niekedy stanete upirmi.
01.07.2009
CullenVampireGirl
Reagovať
Re: Upíri existujú ale nie taki ako si myslite
to co zas pises jake blbosti,kolkokrat si prosim ta videlo twilight,ked ti z toho tak hrabe.............
03.03.2009
iwanttobeavampire
Reagovať
no ok... verim ze existuju... ale nemyslim si ze tak isto ako v twilighte... teda tak ako je to v tom clanku... tam je vsetko podla twilightu.. az nato ze upíra moze zabit aj vlkolak... mozno niekde su ukryty... neviem...
30.05.2010
pexton
Reagovať
V A M P I R E S
bla bla.....ako citam tak film twilight je tu spominany najcastejsie ...je predca vela ktore mozete pospominat...haha...ja si tiez myslim ze upiri existuju a je mozne ze ako sa rokmy menil svet menili si aj oni ....tym myslim ze uz niesu taky morbidny a snazia sa zapadnut medzi nas..ziskat krv sa da aj inak v tektdo dobbe uz to nemusia robit morbidne niekho zdrapit a vycucat nemyslite...:)...a ozaj nevsimla som si ze by niekto spomenul ze mame tiez jednu vampirsku legendu grofku Alzbetu Bathoryovu alias Cachticka pani hehe...
14.04.2010
alinka
Reagovať
SOM AKO ONI
moji kamarati ma podozrievaju ze som upir....som bleda nemam rada svetlo a niekedy mam neobycajnu silu
16.05.2010
sima
Reagovať
Re: SOM AKO ONI
si znich nic nerob ja som tes biela ako stena ae mam to stastie ze ludia co ma poznaju o tom vobec nelamentuju
09.05.2010
dominikoslav
Reagovať
Upirov Pomocnik
Ja vam poviem lepsi film ovela pravdivejsi ako Twiligh to sa nezameriava vobec na upirov.
Upirov pomocnik tam sice toho trochu chyba ale su tam dobre vlasnosti a prava premena.
Upirov pomocnik tam sice toho trochu chyba ale su tam dobre vlasnosti a prava premena.