referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Prevádzkové poriadky
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
26.11.2009
majerova maria    Reagovať
prevadzkovy poriadok
potrebujem o pomoc,som sukr.podnikatel mam obchod potravinami,a pocul som ze musim mat vyvesene priestore prevadzkovy poriadok,nejaky vzor co ma obsahovat,alebo ako ma vyzerat ten poriadok
02.12.2008
Bečárová T.    Reagovať
Emailová adresa:
08.10.2009
Betka    Reagovať
Re: Emailová adresa:[email protected]
Dobrý deň prajem, chcela by som sa Vás spýtať, či už máte prevádzkový poriadok pre ZOS a ak áno, či by ste mi ho mohli poslať na moju mejlovú adresu.
Ďakujem pekne za ochotu.
08.10.2009
Betka    Reagovať
Re: Emailová adresa:
Dobrý deň prajem, chcela by som sa Vás spýtať, či už máte prevádzkový poriadok pre ZOS a ak áno, či by ste mi ho mohli poslať na moju mejlovú adresu.
Ďakujem pekne za ochotu.
07.10.2009
Michal S.    Reagovať
Prevadzkovy poriadok pre penzion
Dobry den. Ma niekto skusenost s prevazdkovym poriadkom pre penzion? s alebo bez restauracnych sluzieb? dakujem bvelmi pekne
14.11.2008
Zdenka Malatincová    Reagovať
prevádzkový poriadok pre domov dôchodcov-ubytovacia časť
Hľadám prevádzkový poriadok pre domov dôchodcov pre ubytovaciu časť. Ak ho máte, poprosím, aby ste mi ho poslali. Ďakujem
09.09.2009
mojčo    Reagovať
Re: prevádzkový poriadok pre domov dôchodcov-ubytovacia časť
Máš ho niekde na stole alebo v šuflíku. Počkaj, nedala si ho náhodou už do skrine? :-)
15.06.2009
Sanielit    Reagovať
Prevádzkový poriadok
sanielit.sk- nie len prevádzkový poriadok
09.11.2008
Karin Kocáková    Reagovať
prevádzkový poriadok pedikúra manikúra
Hľadám prevádzkový poriadok pedikúra manikúra. Ak ho máte prosím zašlite mi ho prosím.
14.03.2009
Nata    Reagovať
Re: prevádzkový poriadok pedikúra manikúra
dobry den nemate nahodov prevadzkovy poriadok na manikuru a pedikuru?? dakujem za odpoved..
10.03.2009
viktor    Reagovať
prevádzkový poriadok
pokiaľ ide o predajňu, plynových kotlov, solárnych systémov a regulácií, je potrebné mať preváduňzkový poriadok ???
21.01.2009
Tereza    Reagovať
Prevádzkový poriadok
Musím vypracovať prevádzkový poriadok pre zariadenie opatrovateľskej služby / ide o 24-hodinovú opatrovateľsko-ošetrovateľskú starostlivosť o geriatrov, chronicky chorých, onkologických klientov. Prosím ak mi môžete pomôcť, zašlite mi informácie na email: [email protected] Ďakujem
29.07.2008
Jozef LIENER    Reagovať
prevádzkový poriadok
Moja známa má kadernícky salón v Prievidzi. Včera mala kontrolu z hygieny, kde jej dali do zápisu, ako závadu, že nemá prevádzkový a hygienický poriadok. Nariadili jej tento vypracovať do konca mesiaca august.
16.01.2009
Hela    Reagovať
Re: prevádzkový poriadok
ahoj mám otázku...či ho už vypracovala, alebo ako to zvládla??..
16.01.2009
Erika    Reagovať
Prevádzkový poriadok
Potrebujem vypracovaní prevádzkový poriadok pre manikúru . Zaslite mi ho prosim na e mail [email protected]
13.01.2009
Dagmar    Reagovať
Prevadzkový poriadok
Potrebujem vypracovaní prevádzkový poriadok pre manikúru a pedikúru. Zaslite mi ho. prosim na e mail [email protected] dakujem
13.01.2009
Dagmar    Reagovať
Prevadzkový poriadok
Potrebujem vypracovaní prevádzkový poriadok pre manikúru a pedikúru. Zaslite mi ho. prosim na e mail [email protected] dakujem
02.12.2008
Bečárová T.    Reagovať
Emailová adresa:
02.12.2008
Bečárová T.    Reagovať
Prevádzkový poriadok v zariadení opatrovateľských služieb
Chcem Vás poprosiť o pomoc vo vypracovaní prevádzkového poriadku v zariadení opatrovateľských služieb na podklade zákona 448/2008 zákon o sociálnych službách, § 36.
Budem vďačná za každú informáciu a pomoc, ktorú mi odošlete na môj email. Ďakujem
29.07.2008
Jozef LIENER    Reagovať
prevádzkový poriadok
Moja známa má kadernícky salón v Prievidzi. Včera mala kontrolu z hygieny, kde jej dali do zápisu, ako závadu, že nemá prevádzkový a hygienický poriadok. Nariadili jej tento vypracovať do konca mesiaca august.
29.07.2008
Jozef LIENER    Reagovať
prevádzkový poriadok

späť späť   151  |  152  |  153  |  154  |  155  |  156  |  157  |   158   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.