referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Júlia, Juliana
Štvrtok, 22. mája 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Prevádzkové poriadky
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.03.2010
LUBA    Reagovať
Re: prevadzkovy poriadok
nepotrebuješ
09.03.2010
Sona    Reagovať
prevadzkovy poriadok
Dobry den chcem otvorit prevadzku modne doplnky,bizuteria ....mohol by mi niekto poradit ci potrebujem prevadzkovy poriadok
08.03.2010
Lena    Reagovať
prevadzk. poriadok Solarium, Kozmetika, nechty
prosim...moze mi niekto zaslat prevadzkový poriadok pre solarium, nechty a kozmetika? vopred dakujem
[email protected]
04.03.2010
zuzana    Reagovať
prevadzkovy poriadok-manikura a nechtove dizajnerstvo
dobry den,
potrebovala by som prevadzkovy poriadok pre manikuru a nechtovy dizajn vie mi niekto pomoct?piste na mail
25.02.2010
Daniela 1975    Reagovať
Prevádzkový poriadok
zabudla som doložiť môj e-mail: [email protected]
25.02.2010
Daniela 1975    Reagovať
prevádzkový poriadok - manikúra, nechtový dizajn
Dobrý večer...
Hľadám už dosť dlho pomoc a stále sa mi nedarí... veľmi súrne potrebujem vzor prevádzkového poriadku pre manikúru a nechtový dizajn. Prosím Vás, keby sa niekto ochotný našiel budem moc vďačná.... veľmi mi to ponáhľa... Vopred ďakujééééém :-)
17.02.2010
Jana Tisoňová    Reagovať
interné smernice + domáci poriadok v ZSS
Prosím Vás nemáte niekto interné smernice, domáci poriadok a prevádzkový poriadok domova sociálnych služieb.
Veľmi pekne prosím poraďte mi.
Môj mail: [email protected]
04.05.2009
Slavomira Jaškaničov    Reagovať
prevádzkový poriadok manikúra pedikúra
Dobrý den. Potrebujem súrne vypracovať preva. poriadok. Nájde sa dobrá duša čo mi s tím pomôže? PROSÍM PROSÍM. Môj [email protected] Ďakujem veľmy pekne.
26.11.2009
miroslava dromblikov    Reagovať
Re: prevádzkový poriadok manikúra nechtovo
prosim prosim.Dobrý den. Potrebujem súrne vypracovať preva. poriadok. Na manikura nechtovy dizajn. Nájde sa dobrá duša čo mi s tím pomôže? POMOC PROSIM..moj E-mail [email protected]
26.11.2009
majerova maria    Reagovať
prevadzkovy poriadok
potrebujem o pomoc,som sukr.podnikatel mam obchod potravinami,a pocul som ze musim mat vyvesene priestore prevadzkovy poriadok,nejaky vzor co ma obsahovat,alebo ako ma vyzerat ten poriadok
02.12.2008
Bečárová T.    Reagovať
Emailová adresa:
08.10.2009
Betka    Reagovať
Re: Emailová adresa:[email protected]
Dobrý deň prajem, chcela by som sa Vás spýtať, či už máte prevádzkový poriadok pre ZOS a ak áno, či by ste mi ho mohli poslať na moju mejlovú adresu.
Ďakujem pekne za ochotu.
08.10.2009
Betka    Reagovať
Re: Emailová adresa:
Dobrý deň prajem, chcela by som sa Vás spýtať, či už máte prevádzkový poriadok pre ZOS a ak áno, či by ste mi ho mohli poslať na moju mejlovú adresu.
Ďakujem pekne za ochotu.
07.10.2009
Michal S.    Reagovať
Prevadzkovy poriadok pre penzion
Dobry den. Ma niekto skusenost s prevazdkovym poriadkom pre penzion? s alebo bez restauracnych sluzieb? dakujem bvelmi pekne
14.11.2008
Zdenka Malatincová    Reagovať
prevádzkový poriadok pre domov dôchodcov-ubytovacia časť
Hľadám prevádzkový poriadok pre domov dôchodcov pre ubytovaciu časť. Ak ho máte, poprosím, aby ste mi ho poslali. Ďakujem
09.09.2009
mojčo    Reagovať
Re: prevádzkový poriadok pre domov dôchodcov-ubytovacia časť
Máš ho niekde na stole alebo v šuflíku. Počkaj, nedala si ho náhodou už do skrine? :-)
15.06.2009
Sanielit    Reagovať
Prevádzkový poriadok
sanielit.sk- nie len prevádzkový poriadok
09.11.2008
Karin Kocáková    Reagovať
prevádzkový poriadok pedikúra manikúra
Hľadám prevádzkový poriadok pedikúra manikúra. Ak ho máte prosím zašlite mi ho prosím.
14.03.2009
Nata    Reagovať
Re: prevádzkový poriadok pedikúra manikúra
dobry den nemate nahodov prevadzkovy poriadok na manikuru a pedikuru?? dakujem za odpoved..
10.03.2009
viktor    Reagovať
prevádzkový poriadok
pokiaľ ide o predajňu, plynových kotlov, solárnych systémov a regulácií, je potrebné mať preváduňzkový poriadok ???
21.01.2009
Tereza    Reagovať
Prevádzkový poriadok
Musím vypracovať prevádzkový poriadok pre zariadenie opatrovateľskej služby / ide o 24-hodinovú opatrovateľsko-ošetrovateľskú starostlivosť o geriatrov, chronicky chorých, onkologických klientov. Prosím ak mi môžete pomôcť, zašlite mi informácie na email: [email protected] Ďakujem
29.07.2008
Jozef LIENER    Reagovať
prevádzkový poriadok
Moja známa má kadernícky salón v Prievidzi. Včera mala kontrolu z hygieny, kde jej dali do zápisu, ako závadu, že nemá prevádzkový a hygienický poriadok. Nariadili jej tento vypracovať do konca mesiaca august.
16.01.2009
Hela    Reagovať
Re: prevádzkový poriadok
ahoj mám otázku...či ho už vypracovala, alebo ako to zvládla??..
16.01.2009
Erika    Reagovať
Prevádzkový poriadok
Potrebujem vypracovaní prevádzkový poriadok pre manikúru . Zaslite mi ho prosim na e mail [email protected]
13.01.2009
Dagmar    Reagovať
Prevadzkový poriadok
Potrebujem vypracovaní prevádzkový poriadok pre manikúru a pedikúru. Zaslite mi ho. prosim na e mail [email protected] dakujem
13.01.2009
Dagmar    Reagovať
Prevadzkový poriadok
Potrebujem vypracovaní prevádzkový poriadok pre manikúru a pedikúru. Zaslite mi ho. prosim na e mail [email protected] dakujem

späť späť   161  |  162  |  163  |  164  |   165  |  166    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.