Zaujímavosti o referátoch
Prevádzkové poriadky
27.12.2021
Nancy Gormley
Reagovať
Acil bir kredi irtibat kişisine ihtiyacınız var: [email protected]
Naozaj chcem, aby sa svet dozvedel o tejto spoločnosti Great Man Paco Loan Company, odmietla vás vaša banka alebo máte problémy so získaním úveru? Tu je možnosť získať pôžičku do 24 hodín, a to je neuveriteľné. Dostal som 39 000 dolárov na svoj bankový účet od spoločnosti Paco Loan Company, je veľmi odborníkom vo všetkom, čo robí, pošlite mu e-mail na jeho e-mail: [email protected] Spoločnosť Paco Loan je dobrá, odporúčam ju ako originál alebo aplikáciu Whats-app na + 18172866412
27.12.2021
Gunter-Klaus Pirntke
Reagovať
Peňažný dar
Ahoj
V prvom rade by som sa mal predstaviť, pán Gunter-Klaus Pirntke, zo zdravotných dôvodov žijem v Nemecku. Bývalý asistent na oddelení finančných záležitostí taliansko-tuniskej spoločnosti na ťažbu ropy (SAF-SITEP) francúzskeho pôvodu, kde som pôsobil 9 rokov. Po dlhom uvažovaní som sa rozhodol poslať vám tento list.Veľmi by som chcel, nie váš sprostredkovateľ, investovať do humanitárnej.Trpím nevyliečiteľnou chorobou,ktorá je dokonca v terminálnej fáze,prezradila výsledok mojich rôznych analýz podľa môjho doktora Jeana LEDORCQ.
Práve s ohľadom na môj zdravotný stav som sa rozhodol investovať do humanitárnej pomoci pre znevýhodnené deti.
Mojím projektom je vložiť do vášho vlastníctva sumu okolo 250 000 eur len za účelom pomoci ľuďom v núdzi. Mojím želaním vždy bolo pomáhať, všímať si životné podmienky iných, no s mojou momentálnou situáciou nemôžem urobiť absolútne nič. Ako sa hovorí v 2. Korinťanom 9:7-8 (každý musí dať to, pre čo sa rozhodol vo svojom srdci, bez smútku a obmedzení, pretože Boh miluje toho, kto dáva s radosťou a Boh je schopný urobiť pre vás všetky druhy milostí, takže že vo všetkom, v každom čase, vo všetkom, čo potrebuješ, ťa opustí vo všetkých dobrých skutkoch. Moja radosť by bola veľká, keby si mohol pokračovať v mojich humanitárnych prácach. Budem preto rád, že ti môžem odkázať túto sumu a nebudem žiadať nič iné, iba že mi sľúbite, že vykonáte tieto práce, keď ich budete mať.
Okrem iného tu sú svojím spôsobom rôzne diela, ktoré sú môjmu srdcu blízke, teda diela, ktoré by som chcel, aby ste prostredníctvom tohto daru vykonali.
-Poskytovať pomoc zdravotne postihnutým všetkých druhov
-Poskytovať pomoc sirotám
- Pomoc vdovám
Vymenoval som jeho rôzne názory, pretože toto sú veci, ktoré ma najviac znepokojovali v tomto nedokonalom svete alebo v čomkoľvek, čo radšej nechávalo svoje peniaze na bankových účtoch, kým nezomreli. Nie som tým správnym človekom, kvôli ktorému som vás oslovil. Počítal som s vami, aby tento projekt uzrel svetlo sveta. Mojou modlitbou vždy bolo stretnúť niekoho dobromyseľného, zodpovedného, niekoho, kto má dušu citlivú na biedne podmienky obyvateľov tohto sveta a myslím si, že práve vy ste tento človek, ktorého tak veľmi hľadáte, pretože je to Božia prozreteľnosť. čo ma smeruje k tebe. Ešte raz moja radosť bude veľká, ak prijmete moju ponuku. Prosím, odpovedzte na moju e-mailovú adresu nižšie.
[email protected]
Nech vás žehná Pán
Darca: Gunter-Klaus Pirntke
V prvom rade by som sa mal predstaviť, pán Gunter-Klaus Pirntke, zo zdravotných dôvodov žijem v Nemecku. Bývalý asistent na oddelení finančných záležitostí taliansko-tuniskej spoločnosti na ťažbu ropy (SAF-SITEP) francúzskeho pôvodu, kde som pôsobil 9 rokov. Po dlhom uvažovaní som sa rozhodol poslať vám tento list.Veľmi by som chcel, nie váš sprostredkovateľ, investovať do humanitárnej.Trpím nevyliečiteľnou chorobou,ktorá je dokonca v terminálnej fáze,prezradila výsledok mojich rôznych analýz podľa môjho doktora Jeana LEDORCQ.
Práve s ohľadom na môj zdravotný stav som sa rozhodol investovať do humanitárnej pomoci pre znevýhodnené deti.
Mojím projektom je vložiť do vášho vlastníctva sumu okolo 250 000 eur len za účelom pomoci ľuďom v núdzi. Mojím želaním vždy bolo pomáhať, všímať si životné podmienky iných, no s mojou momentálnou situáciou nemôžem urobiť absolútne nič. Ako sa hovorí v 2. Korinťanom 9:7-8 (každý musí dať to, pre čo sa rozhodol vo svojom srdci, bez smútku a obmedzení, pretože Boh miluje toho, kto dáva s radosťou a Boh je schopný urobiť pre vás všetky druhy milostí, takže že vo všetkom, v každom čase, vo všetkom, čo potrebuješ, ťa opustí vo všetkých dobrých skutkoch. Moja radosť by bola veľká, keby si mohol pokračovať v mojich humanitárnych prácach. Budem preto rád, že ti môžem odkázať túto sumu a nebudem žiadať nič iné, iba že mi sľúbite, že vykonáte tieto práce, keď ich budete mať.
Okrem iného tu sú svojím spôsobom rôzne diela, ktoré sú môjmu srdcu blízke, teda diela, ktoré by som chcel, aby ste prostredníctvom tohto daru vykonali.
-Poskytovať pomoc zdravotne postihnutým všetkých druhov
-Poskytovať pomoc sirotám
- Pomoc vdovám
Vymenoval som jeho rôzne názory, pretože toto sú veci, ktoré ma najviac znepokojovali v tomto nedokonalom svete alebo v čomkoľvek, čo radšej nechávalo svoje peniaze na bankových účtoch, kým nezomreli. Nie som tým správnym človekom, kvôli ktorému som vás oslovil. Počítal som s vami, aby tento projekt uzrel svetlo sveta. Mojou modlitbou vždy bolo stretnúť niekoho dobromyseľného, zodpovedného, niekoho, kto má dušu citlivú na biedne podmienky obyvateľov tohto sveta a myslím si, že práve vy ste tento človek, ktorého tak veľmi hľadáte, pretože je to Božia prozreteľnosť. čo ma smeruje k tebe. Ešte raz moja radosť bude veľká, ak prijmete moju ponuku. Prosím, odpovedzte na moju e-mailovú adresu nižšie.
[email protected]
Nech vás žehná Pán
Darca: Gunter-Klaus Pirntke
25.12.2021
Fabiánová Slávka
Reagovať
Ponuka pôžičky vážnym ľuďom: [email protected]
Dobrý deň Pán a Pani.
Som fyzická osoba zo Slovenska, ekonomický subjekt, nie zahraničný podvodník. Ponúkam vám možnosť získať pôžičku pre každú serióznu osobu, ktorá mi dokáže splatiť. Ak sa cítite v núdzi alebo máte problém s peniazmi, môžem vám poskytnúť čiastku 1 000 až 100 000 eur so sadzbou 2%, krátkodobé a dlhodobé pôžičky, moje podmienky sú veľmi jasné a jednoduché. Ak to nemyslíš vážne, nezostaň.
Kontaktujte ma na mojej emailovej adrese a ja vám pošlem podrobnejšie podmienky: [email protected]
Dobrý deň Pán a Pani.
Som fyzická osoba zo Slovenska, ekonomický subjekt, nie zahraničný podvodník. Ponúkam vám možnosť získať pôžičku pre každú serióznu osobu, ktorá mi dokáže splatiť. Ak sa cítite v núdzi alebo máte problém s peniazmi, môžem vám poskytnúť čiastku 1 000 až 100 000 eur so sadzbou 2%, krátkodobé a dlhodobé pôžičky, moje podmienky sú veľmi jasné a jednoduché. Ak to nemyslíš vážne, nezostaň.
Kontaktujte ma na mojej emailovej adrese a ja vám pošlem podrobnejšie podmienky: [email protected]
24.12.2021
ALAIN FESTOR
Reagovať
Ponuka pôžičky pre všetkých, ktorí to potrebujú
Potrebujete pôžičku?
Ponúkame osobné pôžičky, investičné pôžičky, splácanie pôžičky, pôžičky na založenie firmy, financovanie pôžičiek na vaše projekty a ďalšie. Môžeme vám ponúknuť pôžičky od 3000 € do 7.000.000 € s výhodnou úrokovou sadzbou, ktorá závisí od požadovanej sumy. Termín splácania je krátkodobý, strednodobý a dlhodobý. Ak je to potrebné, kontaktujte nás pre ďalšie informácie o našich podmienkach.
E-mailová adresa na kontakt: [email protected]
Ponúkame osobné pôžičky, investičné pôžičky, splácanie pôžičky, pôžičky na založenie firmy, financovanie pôžičiek na vaše projekty a ďalšie. Môžeme vám ponúknuť pôžičky od 3000 € do 7.000.000 € s výhodnou úrokovou sadzbou, ktorá závisí od požadovanej sumy. Termín splácania je krátkodobý, strednodobý a dlhodobý. Ak je to potrebné, kontaktujte nás pre ďalšie informácie o našich podmienkach.
E-mailová adresa na kontakt: [email protected]
23.12.2021
Magma Loan
Reagovať
We offer all finance
Are you looking for a loan to clear off your debt and start up your own Business? have you being going all over yet not able to get a legit loan Company that will loan you? Here is your final solution, We can give you any amount you need provided you are going to pay back within the period of time given without any problem Contact us via
email: [email protected]
Company website: https://magmafincrop.ltd/finance
Whats-app us on +917896570143
Company website: https://magmafincrop.ltd/finance
Whats-app us on +917896570143
21.12.2021
colombel liliane
Reagovať
Dobrý deň, páni / pani, jednotlivci Francúzi, Belgičania, Kanaďania, Portugalci, Taliani, Švajčiari, Dannois a kdekoľvek na svete; sme spoločnosť „Golden Financial Investment Group“, ktorá hľadá serióznych a spoľahlivých partnerov na investovanie vo svojej krajine. Chceme spolupracovať so ziskovými projektovými lídrami, s ktorými budeme plne transparentne spolupracovať pri financovaní ich projektu. Poskytujeme tiež peňažné pôžičky v rozmedzí od 5 000 do 5 000 000 € všetkým ľuďom, ktorí sú schopní rešpektovať podmienky a byť schopní splácať aj s úrokom sadzba 3% ročne Ak potrebujete peniaze na projekt alebo z iných dôvodov, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií, seriózni a čestní jednotlivci. Nachádzame sa vo Francúzsku a Anglicku.
Tu je náš e-mail: E-mail: [email protected]
Pozn.: Sme vám k dispozícii 24 hodín denne a neváhajte nám predložiť vaše potreby.
Tu je náš e-mail: E-mail: [email protected]
Pozn.: Sme vám k dispozícii 24 hodín denne a neváhajte nám predložiť vaše potreby.
20.12.2021
caroline
Reagovať
Nabídka půjčky
Dobrý den, jsem soukromý věřitel ve spolupráci s několika bankami. Nabízím všechny typy půjček od 40 000 korun do neurčité částky. Mým cílem je pomoci každému, kdo potřebuje půjčky nebo má problémy s dokumenty a nemůže získat půjčky od bank. Pro každou žádost o půjčku je moje úroková sazba 2% se splatností 1 až 30 let. Prosím, kontaktujte mě, pokud máte zájem.
Gmail: [email protected]
Gmail: [email protected]
20.12.2021
Fabiánová Slávka
Reagovať
Dobrý deň pani
16.12.2021
roller Dominika
Reagovať
Spolehlivý kredit do 24 hodin.
soukromá vánoční půjčka
prime 24-hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání, koupit auto, koupit motocykl, začít podnikat, pro vaše osobní potřeby nebo pro vánoční večírek. O tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 50 000 do 10 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky e-mailem: [email protected]
Whatsapp: +420702455380
prime 24-hodinová nebankovní půjčka. Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání, koupit auto, koupit motocykl, začít podnikat, pro vaše osobní potřeby nebo pro vánoční večírek. O tom nepochybuji. Nabízím osobní půjčky od 50 000 do 10 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Nezáleží na výši. V žádosti o úvěr uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splacení. Napište nám své osobní půjčky e-mailem: [email protected]
Whatsapp: +420702455380
15.12.2021
kocourkova1820@email
Reagovať
Půjčka mezi jednotlivci na Vánoce a konec roku
Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné peněžní půjčky v rozmezí od 7 000 do 10 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této nabídky půjčky na konci roku můžete oslavit Vánoce a nadělit hezké dárky svým dětem, jako jsou vaši sousedé. začíná 15. listopadu až 22. prosince, tak nám pošlete zprávu na tento email: [email protected]
Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné peněžní půjčky v rozmezí od 7 000 do 10 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této nabídky půjčky na konci roku můžete oslavit Vánoce a nadělit hezké dárky svým dětem, jako jsou vaši sousedé. začíná 15. listopadu až 22. prosince, tak nám pošlete zprávu na tento email: [email protected]
13.12.2021
PLANET FINANCE COMPA
Reagovať
Ponuka vianočnej pôžičky
Dobrý deň, hľadáte naliehavú pôžičku, ak áno, kontaktujte túto dobrú súkromnú pôžičkovú spoločnosť, od ktorej som dostal pôžičku cez [email protected]
WhatsApp: +1 (619) 714-3898
WhatsApp: +1 (619) 714-3898
13.12.2021
Fabiánová Slávka
Reagovať
Dobrý deň pani
10.12.2021
Fabiánová Slávka
Reagovať
Dobrý deň pani
09.12.2021
Maria Kamakova
Reagovať
Rychlá a urgentní půjčka do 24 hodin
Dobrý den, jsem fyzická osoba, která nabízí půjčky komukoli. Mít kapitál, který bude použit na poskytování půjček mezi jednotlivci v krátkodobém i dlouhodobém horizontu v rozmezí od 50 000 Kč do 8 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to skutečně potřebují, úroková sazba je 2 % ročně. poskytuje finanční půjčky, úvěr na nemovitosti , investiční půjčka, půjčka na auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dnů od obdržení vašeho formuláře žádosti. [email protected]
08.12.2021
OKFin
Reagovať
Nabídka rychlé půjčky pro celou republik
Nabídka rychlé půjčky pro celou republiku.
Nabízíme různé možnosti půjček každému, kdo potřebuje finanční pomoc, a vzhledem k tomu, co se děje po celém světě, jsme se rozhodli poskytnout vám půjčku s úrokovou sazbou 3% ročně a můžete se také rozhodnout, kolik chcete půjčit si od 100 000 Kč do 35 milionů Kč.
Pro další dotazy: [email protected] nebo WhatsApp: +48732085999
Nabízíme různé možnosti půjček každému, kdo potřebuje finanční pomoc, a vzhledem k tomu, co se děje po celém světě, jsme se rozhodli poskytnout vám půjčku s úrokovou sazbou 3% ročně a můžete se také rozhodnout, kolik chcete půjčit si od 100 000 Kč do 35 milionů Kč.
Pro další dotazy: [email protected] nebo WhatsApp: +48732085999
06.12.2021
petermullerservice m
Reagovať
Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami bez starostí
Dobrý deň pani a pán
Ďakujem, že ste mi odpovedali, ak ste si istý, že existujú čestní, seriózni ľudia a že nemôžete porovnávať všetkých súčasne, pretože každý sa rodí so svojou mentalitou a pečeňou. E-mail: [email protected]
Ďakujem, že ste mi odpovedali, ak ste si istý, že existujú čestní, seriózni ľudia a že nemôžete porovnávať všetkých súčasne, pretože každý sa rodí so svojou mentalitou a pečeňou. E-mail: [email protected]
06.12.2021
petermullerservice m
Reagovať
Ponuka pôžičiek medzi jednotlivcami bez starostí
Dobrý deň pani a pán
06.12.2021
petermullerservice m
Reagovať
Financovanie bez platby vopred
S cieľom pomôcť jednotlivcom a firmám poskytujeme rýchly bezplatný úver za menej ako 72 hodín, všetci ľudia v núdzi nás prosím kontaktujte [email protected]
Pre viac informácií.
Ďakujem
Pre viac informácií.
Ďakujem
06.12.2021
Fabiánová Slávka
Reagovať
Ponúknite pôžičku vážnym ľuďom: [email protected]
Dobrý deň pani
Dobrý deň pani
05.12.2021
teodora
Reagovať
Ponuka pôžičiek a financií medzi jednotlivcami
Ahoj
hľadáte pôžičku na opätovné spustenie svojich aktivít alebo na realizáciu projektu alebo na kúpu bytu, ale bohužiaľ, banka sa vás pýta na podmienky, ktoré ma nie sú schopné znepokojiť Som fyzická osoba Poskytujem pôžičky od € 5 000 až 2 500 000 EUR všetkým ľuďom, ktorí sú schopní splniť si svoje požiadavky inde, je úroková sadzba 2% ročne. buď potrebujete peniaze z iných dôvodov; pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať[email protected]
hľadáte pôžičku na opätovné spustenie svojich aktivít alebo na realizáciu projektu alebo na kúpu bytu, ale bohužiaľ, banka sa vás pýta na podmienky, ktoré ma nie sú schopné znepokojiť Som fyzická osoba Poskytujem pôžičky od € 5 000 až 2 500 000 EUR všetkým ľuďom, ktorí sú schopní splniť si svoje požiadavky inde, je úroková sadzba 2% ročne. buď potrebujete peniaze z iných dôvodov; pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať[email protected]