referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Interrupcia - diskusný prispevok
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.12.2009
darina    Reagovať
interrupcie
wskfhsamv,b.f
23.10.2009
marina bartos    Reagovať
fgshdfhf
mamshfvvfhbvgbh
16.03.2009
sisi    Reagovať
!!!!!!
Ved to je uvaha,akurat ten zaciatok bol akoze diskusny prispevok
12.06.2008
matto    Reagovať
?????
no really cool referat ale neviem kolko mas rokov ..bo som sa rozpraval s kamosko ktora bola na potrate a aj ked si hovoris ze by si sa stim vyrovnala nikdy na to nezabudnes .....a okrem toho kedy tvoja mama rozmyslala tak ako ty tento referat by si nenapisala. co sa tyka vrodenych chyb beethoven by sa nikdy nenarodil pretoze pred nim mala jeho matka viac deti ktore boli chore od narodenia......It is my opinion thx
08.06.2008
radka    Reagovať
hlupost
ja si zasa myslim ze ak sa zena rozhodne prerusit tehotenstvo z akychkolvek pricin je to iba iba a iba na nej samotnej, akomoze niekto rozhodovat o tom,ci si niekto dieta necha alebo nie. a k nauzoru "ako by si sa ty stavala k tomu ze sa tvojamama rozhodovala o interupcii",myslim si ze je lepsie ak sa dieta ani nenarodi akoby sa malo narodit do rodiny v ktorej bude na pritaz a bude bez lasky.
02.06.2008
eriqa    Reagovať
......
Mal to byt diskusny prispevok,no podla mna to sklzlo skor do uvahy....
10.11.2007
Zuzka    Reagovať
môj názor
Prečítala som si tvoj referát, lebo akurát píšem aj ja esej o interrupcii a som bola zvedavá ako na to reguje mladšia generácia(síce len o pár rokov mladšia) a pravdu povediac presne toto som čakala... v mnohých veciach si mala pravdu, ale skús si tento referát uložiť a prečítaj si to o pár rokov, rozhodne budeš mať na to iný názor. Potom, čo zistíš že polovica tvojich kamošiek bude mať problémi s otehotnením, čo je v dnešnej dobe bežné a sterilných žien čoraz viac pribúda, aj ty si už rozmyslíš, či postúpiš interrupciu(po ktorej ti nikto nezaručí že znovu budeš mocť mať dieťa).
Hlavne nie nad tým by si mala uvažovať či postúpiť, alebo nepostúpiť interrupciu, ale nad tým ako sa tomu vyhnúť aby si otehotnela... V dnesnej dobe už nie je nezvicané, ze mladé baby si chodia dať predpísat antikoncepciu a aj ked to ma strasne vela vedlajsích učinkov, ale vzdy lepsie mat namiesto 48 napr. 65 kg a chodit pravidelne na aerobic, ako ísť na potrat a o pár rokov so slzami v očiach pozerat na kamoškyne dietatko, ktore ty si možeš maximálne adoptovať...
22.05.2008
tana    Reagovať
Re: môj názor
ja suhlasim s tymto nazorom .. a to vobec nepatrim do vyssej vekovej kategorie.a ani strednej:D...ale zabijanie nenarodenich deti mi pripada hnusne, sebecke pretoze sa ty rozhodujes ale svoje dieta rozhodnut nenechas..a navyse podla mna je to vrazda.. chcela by som vediet co by si ty povedala ak by si sa dozvedela ze tvoja mama chcela prerusit.. (nechapem preco sa tomu hovori prerusit ked je to ukoncenie..)tehotenstvo.. akoby si znasala ze ta nechcela a ze napriek tomu sa predsa len mozno prehovaranie niekoho.. a to vlastne ak nezavysi od okolnosti rozhodla ze si ta necha.. a ty chces toto spravit svojmu dietatu??..a este vobec nepovazujem za pravdu ze intrupcia vzdy patrila a bude patrit k beznemu zivotu cloveka..za akychkolvek podmienok je to vrazda aj ked pri znasilneni je to nechtiac ale vzdy je aj ina moznost.. a toto by som chcela vyzdvihnut .. VZDY JE AJ INA MOZNOST..dakujem..
11.11.2007
jaa    Reagovať
Re: môj názor
ano akoze suhlasim stebou....myslim si ze moj nazor sa fakt zmeni...ale teraz to proste citim takto..diky za nazor:]]
03.11.2007
jaa    Reagovať
pravda
plne stebou súhlasím, máš zdravý názor...nie ako noho iných
10.03.2008
matis    Reagovať
Re: pravda
Ako vieš, že ten váš názor je práve ten zdravý?? (to som tento referát ani nečítal....)
08.01.2008
Maria    Reagovať
môj názor
dakujem velmi mi pomohol tento referát o interupcii a súhlasím so všetkým čo tam bolo napísané.
22.11.2007
misicka    Reagovať
DAKUJEM
Celkom dobry referat,nemusim nic pisat,len som si tvoj stiahla a mam pokoj,len tak dalej
06.11.2007
lenuska    Reagovať
Re: pravda
kujem:]]] :]]]]]]]]
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.