Zaujímavosti o referátoch
Karikatúra Hip-hoperka
24.11.2008
Eryo
Reagovať
OMG...hambi saaa....
nic vzlom ale napisat o svojej kamaratke je tak "trochu" svinske.....a este to dat na verejnost.....
29.11.2010
Mimuška
Reagovať
mno boha
Hmmm..mno boha niesom hip.hop ale tak tosi nemusela niekoho to moze aj urazyt a twoju kamaratku isto...
Hanby sa !!!!!!
Hanby sa !!!!!!
25.10.2009
Andreee
Reagovať
Pohodaaaa
LOL mne sa to fest páči ďakujem autorke.Vďaka Tebe nemusím vymýšľať nič len si to opíšem:D Thanks...:D
27.11.2008
misha
Reagovať
Ty si vravis kamoska????
Zhovadis kamosku a este sa tvaris ze to je v poriadku aj po gramatickej stranke???Si v poriadku???Tak toto s karikaturou nema absolutne nic podobne ked mas proti niekomu nieco tak mu to povedz do oci...to je hrdinstvo a nie
19.11.2008
[[Scorpion]]
Reagovať
komentar na komentare
súhlasim s poslednym komentarom... toto neni opis toto je karikatura... podla mna ako karikatura obstoji aj ked ich nemam moc rad pretoze "zosmiešnovať" niekoho cez písmo je nudné skôr preferujem...
16.11.2008
laj laj laj
Reagovať
óóóóóóóch
ludia...ak ste nepochopili...to je KARIKATURA!!!!!!....nechapete co to je?....tak si dajte GOOGLE!!!...a tam si pozrite co to je...clovece....vy ste ete asiQ nedospeli=D...ked budete starsi pochopitEE::D:D....ach to zbytocne tu s vami diskutovat:DD...hovorim natukajte www.google.com:D
06.11.2008
NeSSom_Emo_hip-hop_ž
Reagovať
hmmmmmmmmmmmm
si trapna joj boha že sa nehambiš ty kurva ♪♪♪♪♥☻
06.11.2008
LaSSkoNqWa_Emo
Reagovať
boshe ze sa nehamiš
lol..kuSa trapnejšie ale inak nevyšlo ti to ty pipKa,,inak chcela by som teba vidiet ako vyzerass nejako podobne katastrofalne ako ta prááca....cc...,,ja by som sa na tvojom mieste hambila to tu dat a ne estee ti písatt kuS rozdumuy ty duta hlawo---♥ hmm
06.11.2008
SoM_CaT_HiP-HoPeRka_
Reagovať
asivgb
nhoo boShe to čo ma byt aqoshe som thu s vsetkymi hey takee sa o kkamoshe nepiShe skludni hoRmoony zlaTko hey......a radseY by som tHo daLa het ,mojaaaaa
06.11.2008
emo_girl
Reagovať
trapas
preboa co ti siblo toto o kamoske pisat by si sa malla hambit hey aqoShe toto sa nerobíí moya zlata hey..kuSSa rozuumm pouShivaSh?..nevidno ohh treba mitvoj nick na poKec aBy som videla tFoYe foto ty pičoo....
06.11.2008
vikky
Reagovať
ježíší trapas
preboha to čo za otras toto si kamoska prepisala do svojho zošita a dostala s toho 4rku...ešte že ne petku zato že krasne piše ale no toto je strašne hrôôzne,,,phuy sa nehambišš take POTIT....ježíš trapas a riadny..OMG..to radsey pobozkam mame RIT ..akoby som malla toto napisat....pao
28.10.2008
Lucia
Reagovať
vdaka
diky pomohla si mi ale radim ti aby si to kusok prerobila a inak nevadi =)))
28.10.2008
Lucia
Reagovať
vdaka
diky pomohla si mi ale radim ti aby si to kusok prerobila a inak nevadi =)))
19.02.2008
LeeJDiSs
Reagovať
a si v pici..
presne tak je to ubohee a trapne...ty looserka!..mno proste nemame o com...je to strasne si ma tym normalne sundala...fuuha