referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Jela
Sobota, 19. apríla 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Fajčenie nemusí iba škodiť
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.12.2009
yeight    Reagovať
machrovanie??
,,Na gymnáziu to už bola forma prestíže a machrovania...´´ Dúfam že aj tento fakt berieš ako subjektívny názor.
12.06.2005
michelin    Reagovať
fajčenie???
Zaujímalo by ma, či ujo Churchill naozaj prestal čítať :), ak áno, potom isto stratil značnú časť svojej gramotnosti ( ked prestanete čítať, zabudnete čítať) a inteligencie. Škoda, že nežije v súčasnosti, dnes máme krásne obrázky a výstrahy na každej cig.škatuľke - čo nepovažujem za najlepší boj EÚ proti fajčeniu. Ono je to ale celkom logické. Veď práve nezanedbateľné peniaze - dane z cigariet a alkoholu - predstavujú značný príjem rozpočtov každej krajiny.

Túto štúdiu hodnotím ako fajn príspevok do diskusie, pričom nechcem hovoriť o škodlivosti, resp. o neškodliivosti, to bude vždy relatívne. Na svete bude vždy veľa ľudí a veľa názorov...
Túto časť nechápte ako provokáciu.
Sám som pred rokmi prestal ako 19-ročný fajčiť po 6 rokoch vplyvu tejto drogy. Áno, dá sa to, a motiváciou nemusí byť len vlastné zdravie. Najmä keď nám záleží na budúcnosti ľudí, ktorých milujete. Veď nežijeme pre seba, ale pre druhých, NIE? (možno každý v tomto so mnou nesúhlasí, no je to môj subjektívny slobodný názor nezávislý na nijakom náboženstve ani ideológii)? Ale musím sa vrátiť k pôvodnej téme... Sám som začal fajčiť ešte počas vysedávania v laviciach základnej školy. Je to celkom bežné - partia kamošov, kopec času, hľadanie nového... Na gymnáziu to už bola forma prestíže a machrovania.... (MUSÍM KONČIŤ, DOPÍŠEM V NAJBLIŽŠEJ DOBE, SORRY!!!!!) michelin
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.