Zaujímavosti o referátoch
Jozef Horák - Povesti spod Sitna
19.01.2011
Anika
Reagovať
Horák- čitateľ. denník
Súrne potrebujem v krátkosti pár viet o obsahu diel Divý zubor a krásna....,Hudcov vrch, Sitnianská biela skala,Sitnianský vatrár. Súrne pomoc...Dik
13.01.2011
lukas
Reagovať
Divý Zúbor
please potrebujem do zajtra obsah zo Divý Zúbor a krásna rybárova dcéra
12.01.2011
xyd
Reagovať
pomoc !!
neviete kde by som rychlo zohnal obsah Sitniansky vatrar potrebujem hned diki za pomoc
07.01.2011
ochc
Reagovať
ježiš maria
No hej ty Bože:( :( :( ved yt so mnou do triedy chodíš lebo my mame tieto ulohy..:( :(
07.01.2011
ochc
Reagovať
ježiš maria
No hej ty Bože:( :( :( ved yt so mnou do triedy chodíš lebo my mame tieto ulohy..:( :(
04.01.2011
Krawa
Reagovať
Bože :( :( :(
Nám naša učka dala Povesti spod sitna 4.všelijaké aké chceme povesti a obsah jej povedať..+ z učebnicky dwe básničky + 10.diktátow a učiwo a poučku..:((((((( Pomož mi PánBožko...:( Prosííím
04.01.2011
Jozef Horák..:D
Reagovať
Potrebujem obsah
Prosím potrebujem obsah o Súľlovskej povesti..je to súrne..díííky
27.12.2008
dominika
Reagovať
otazka..??
precoo sade je len studna lasky.... z knihy povesti spod sitna... neviete nahodov na ja kej stranke najdem :povesti spod sitna-divy Zubor a krasna rybarova dcera???ak viete tak mi prosim napiste na moj e-mail:[email protected]
07.06.2010
dddd
Reagovať
Sitnianska biela skala
dddddddddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrššššššššššššššššššššššššrrrrrrrrrrrrrrffffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
02.06.2010
Zuzana
Reagovať
Jozef Horák
Potrebujem referát Sitnianska biela skala a Sitniansky vatrár dosť súrne môže mi niekto pomôcť??? Dakujem
01.06.2010
filip
Reagovať
jozef horak
email [email protected] surne sitniansky vatar prosim dakujem ak poslete
01.06.2010
filip
Reagovať
jozef horak
potrebujem prosim hned obsah z povesti spod sitna obsah to z sitniansky vatar prosiiiiiiim suprne teda jalepsie hned
29.05.2010
klaudi
Reagovať
Re: Sitniansky vatrár
velmi poterbujem obsah sitniansky vatrar ....este dnes..!!!