Zaujímavosti o referátoch
Rasizmus
15.10.2009
robert
Reagovať
nikolas
nie kasdi rom je zli jo som rom ale hambim sa zanich anie vi ale to čosta sar michalanoch ze zabili toho strčeka bolo aj mne luto tak ze nie kasdi rom je zli
10.09.2009
SDKFBJAM
Reagovať
gdrGHJVBKNK
AJ JA SOM CIGAN...A DNESKA MA OKRADOL CIGAN...A PRETO ICH NENAVIDIM TIE SPINY...A PRETO CHCEM ABY ZDOCHLI!!!!!!!!!!!NETREBA ICH LUTOVAT.
16.07.2009
marcel
Reagovať
Re: CIGANI DO PLYNU
NAPIIS MIIII CAKAM ja viem je to len tvoj nazor ale ja ta stoho dokazem vyviest ak si rozumny clovek????!!!!!
16.07.2009
marcel
Reagovať
som cigan
ja sa chcem vyjadrit k prispevku CIGANI DO PLYNU pocuvaj ja ti nieco poviem my cigani kradneme a hned sme v base ale preco kradneme???nadtym nikdy neuvazoval ani jeden z vas ako ty hovoris biely slovensky obcan!!!!!!ale pozri sa na tu druhu stranku a vy biely sedite zaco???za kradeze???hm???nieeee!!!!!!sedite za vrazdy za znasilnenia a este horsie zlciny kamarade preber sa stoho co si napisal ja sa nelutujem ale ak my chces napisat napis mi na pokec alebo libimseti (sexymarcel1)DAKUJEM
11.04.2009
frost
Reagovať
CIGANI DO PLYNU
haaaa,ze cigani su utlacany...tak si to rozoberme,cigani vykradnu byt,pritom zmlatia par ludi a nic sa dokopy nedeje...ja dam cikanovi jednu pohube,a zavru ma na dva roky ze som fasista,raista a buhvieco este...nehovoriac o tom,ze maju byti zadarmo,dostavaju socialne davky aj ked vzivote nepracovali a ja ako BIELI SLOVENSKY OBCAN nic ztoho nemam...tak kto je potom utlacany...sa uz konecne preberte ztej vasej iluzie o spolunazivani s ciganmi a podobnou havedou...
12.02.2009
Michal
Reagovať
Bilea vs. čierna
Podľa mňa je len všetko v charaktere človeka! Je lož, keď niekto povie, že si za svoje problémy môže sám. V niektorrých prípadoch si za to môže sám človek, ale pri rasizme je to iné.ˇčlovek si nevyberá, aký sa narodí a niektorí to nechápu...
30.11.2008
Skurveny cigan
Reagovať
rasisti
Aha, takze ty chapes rasizmus tak, ze bieli nenavidia ciernych, a cierni za nic nemozu, lebo maju len inu farbu koze. LEN INU FARBU KOZE? Nie je rasizmus ako rasizmus. Zober si takych ciganov - nevzdelani, neupraveni, nedodrzuju hygienu, nechcu robit, su velmi agresivny a bez srdca. Tak tomu hovoris "len ina farba plete"? Normalni Slovaci sa im snazia vyhoviet, snazime sa byt priatelski, robime na nich... Byvam v meste, kde zije cca 200 ciganov a okolo su obce, kde ziju cigani aj vo vacsom mnozstve (1600, 2000, 700). Dobre poznam ich spravanie. A teraz sa opytaj sam seba: nie su nahodou rasisti oni? Zabijaju nas, kradnu nam nase veci, hadzu nam kamene do aut.... Odomna vsetko, skuste sa nad tym zamysliet.
30.11.2008
Skurveny cigan
Reagovať
RASISTI?
Aha, takze ty chapes rasizmus tak, ze bieli nenavidia ciernych, a cierni za nic nemozu, lebo maju len inu farbu koze. LEN INU FARBU KOZE? Nie je rasizmus ako rasizmus. Zober si takych ciganov - nevzdelani, neupraveni, nedodrzuju hygienu, nechcu robit, su velmi agresivny a bez srdca. Tak tomu hovoris "len ina farba plete"? Normalni Slovaci sa im snazia vyhoviet, snazime sa byt priatelski, robime na nich... Byvam v meste, kde zije cca 200 ciganov a okolo su obce, kde ziju cigani aj vo vacsom mnozstve (1600, 2000, 700). Dobre poznam ich spravanie. A teraz sa opytaj sam seba: nie su nahodou rasisti oni? Zabijaju nas, kradnu nam nase veci, hadzu nam kamene do aut.... Odomna vsetko, skuste sa nad tym zamysliet.
30.11.2008
Skurveny cigan
Reagovať
Fakt sme rasisti my?
17.11.2008
Jano
Reagovať
TOTO JE DOVOD
preto nemame radi ciganov lebo biely na nich musi robit a on sa narobi v robote ako non zatial co mu postrhavaju pridavky na 50 deti do JEDNEJ ciganskej rodiny, a este ze cigani su agresivny a ked vyrastach v ich blizkosti tak ked si biely tak ta zaacnu sikanovat a potom ich znenavidis, je par vynimiek z ich radov ale to je ubohe percento
28.09.2008
...
Reagovať
.....
kebyže sme my utlááčaníí tak by nam to nebolo vôbec prijemné a nežilo by sa nám vôbec dobre!....ale jasne..niesme utlááčaníí tak prečo by sme nemohli my utlááčať však?!ach....
16.04.2008
Jurdo
Reagovať
cigani
ty debil sprosty preco nenavidet ciganov lebo su sprosty kto na nich robi biely clovek videl si bezdomovca cierneho no tak ja este nie ani tak lahko neuvidis...len si robia deti aby maly pridavky a to vsetko prepiju
30.03.2008
toniak
Reagovať
diskusia
hitler zabijal zidov kvoli tomu , ze v nemecku mali vysoke postavenie a nechceli nemcov zamestnat...